benign Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, Marduk1 είπε εγω ακομα win 7 ultimate και δεν προκειται να αλλαξω ουτε με biden Θα εχεις ομως και παλιο hardware. Γιατι αν θελεις να βαλεις τωρινο,δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις windows 7.
grgz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Τα 7 είναι το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγάλει η Microsoft, προσπαθεί η ίδια να τα τελειώσει αλλά δεν τα καταφέρνει. 9
Z1A9 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Αν ηθελε η Google με μια distro Linux θα εσβηνε και τα 7 και τα 10. Αλλα δεν θελει.
rus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Moνο 20% εχουμε Win 7?? Δε το πιστευω, ειμαστε πολύ περισσοτεροι. 2 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Χωρίς να έχω διαβάσει το άρθρο, πρώτα είναι τα xp ή τα σβήστα; Είναι τα 2000. 1 ώρα πριν, Marduk1 είπε εγω ακομα win 7 ultimate και δεν προκειται να αλλαξω ουτε με biden Εγω ουτε με kamala 1
jmirko15 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, benign είπε Θα εχεις ομως και παλιο hardware. Γιατι αν θελεις να βαλεις τωρινο,δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις windows 7. Εγώ στον 2700x έχω Win7.. 1
panoskatos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλά αν δεν τα χάριζε τα 10, τα έδινε με τον τσαμπουκά , δεν σταματούσε την υποστήριξη στα 7 κτλ ακόμα πρώτα θα ηταν τα 7αρια . Ετσι και αλλιώς όσο κυκλοφορουσαν παράλληλα τα 7αρια πρώτα ηταν , είχαν φτάσει οι κατασκευαστές των λαπτοπ να μην τα βγάζουν πια με 10αρια αλλά ή με 7αρια ή χωρίς λειτουργικό. Αυτοι που υποστιρίζουν τα 10αρια είναι οι ιδιοι που γουστάρανε και τα 8αρια τα οποία τα έχει ξεχάσει ακόμα και η microsoft ! 5
Fil_X Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Πάρα πολλές ρυθμίσεις των power users των W10 είναι σε περιβάλλον W7 μόνο στα τελευταία bilds είναι σε Metro UI(με περιορισμένες επιλογές) ή απλά δεν υπάρχουν, πχ δεύτερη fake οθόνη
StamTheMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλα,ας μην τους υποχρεωνε ολους αυτους σε αναβαθμιση σε 10 με το ζορι,και θα βλεπαμε ποιο θα ηταν πρωτο. Βλεπω πολλους haters εδω μεσα,αλλα παντα αυτο θα εισαστε,haters. Το καλυτερο λειτουργικο ever με διαφορα,οσο και να κοπανιεστε οτι δεν ειναι. 4
RazielKvlt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να ανοίγουν αρχεία zip σιγά μην κάνουν αναβάθμιση τα win σε δεκάρια όταν τους πήρε χρόνια να μάθουν πώς λειτουργούν τα εφτάρια.Εδώ έκλαιγαν γιατί δεν είχαν εικονίδιο έναρξης στα οχτάρια.Μιλάμε για πιθήκια όχι αστεία.
drakoulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, htaccess είπε Υπάρχει ένα ακόμα ποσοστό ανθρώπων/χρηστών, που θέλουν το λειτουργικό stable, και σε αυτό, δυστυχώς.... δεν το έχει καταφέρει ή ms με τα 10αρια, μόνο με τις εκδόσεις enterprise ltsb/ltsc και server. Επίσης να προσθέσω και stable σε επιδόσεις, οι επιδόσεις των 10 έχουν πέσει πάρα πολύ σε σχέση με πρώτα release κυρίως στο Gaming.
zodiacskipper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Τα XP δεν θα πεθάνουν ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη 2
antcas2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε λειτουργικά χωρίς να υπολογίζουμε και τα λειτουργικά σε κινητά και σε tablet . Ειδικά και με την ολοένα και μεγαλύτερη στόχευση των tablet (iPad Pro) ως πιθανό αντικαταστάτη ενός desktop συστήματος . Υπάρχουν γενιές χρηστών που δεν γνωρίζουν τα desktop λειτουργικά και κάνουν χρήση αποκλειστικά Android & IoS .Η θα τα αναφέρουμε ως Desktop λειτουργικό η θα τα συγκεντρώνουμε όλα μαζί .
asmilon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, zodiacskipper είπε Τα XP δεν θα πεθάνουν ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη Με 0,89% ας ειναι ελαφρυ το χωμα... 9 ώρες πριν, dpolal είπε Το Ubuntu γιατί προσμετράτε διαφορετικά από το Linux ??? Επειδη προφανως καταφερε να συγκεντρωσει ενα ικανο ποσοστο και να ξεχωρισει απο την υπολοιπη μαζα, αλλιως η ερευνα θα ελεγε απλα Windows 90%, mac 7,5% κλπ που δεν εχει τοσο νοημα. 1
dpolal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, asmilon είπε Επειδη προφανως καταφερε να συγκεντρωσει ενα ικανο ποσοστο και να ξεχωρισει απο την υπολοιπη μαζα, αλλιως η ερευνα θα ελεγε απλα Windows 90%, mac 7,5% κλπ που δεν εχει τοσο νοημα. Ποιό μεγάλο ποσοστό από π.χ. Mint ή Debian ;;; Περίεργο μου φαίνεται αλλά τέσπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα