StavrosD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω δύο monitor συνδεδεμένα σε μια nvidia 2080ti. Το δεύτερο monitor είναι σχετικά παλιό (Sony 18) και μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε κανονικά με displayport -> DVI adaptor. Τον τελευταίο καιρό δεν παίζει με τίποτα, εμφανίζει "No signal". Στο control panel των windows καθώς και στο Nvidia control panel βλέπει κανονικά την δεύτερη οθόνη, μάλιστα βλέπει 2 οθόνες επειδή την έχω συνδέσει παράλληλα και με DVI και με VGA. Δοκίμασα: - άλλες 2 οθόνες, μήπως έφταιγε η οθόνη. Πάλι no signal - την ίδια οθόνη σε άλλον υπολογιστή, λειτούργησε κανονικά εκεί. - displayport->VGA. Τζίφος - HDMI -> DVI. Πάλι τζίφος. - παλιότερους drivers, πάλι τα ίδια. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση για το "no signal"; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από StavrosD
Sakiz105 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, StavrosD είπε Καλησπέρα. Έχω δύο monitor συνδεδεμένα σε μια nvidia 2080ti. Το δεύτερο monitor είναι σχετικά παλιό (Sony 18) και μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε κανονικά με displayport -> DVI adaptor. Τον τελευταίο καιρό δεν παίζει με τίποτα, εμφανίζει "No signal". Στο control panel των windows καθώς και στο Nvidia control panel βλέπει κανονικά την δεύτερη οθόνη, μάλιστα βλέπει 2 οθόνες επειδή την έχω συνδέσει παράλληλα και με DVI και με VGA. Δοκίμασα: - άλλες 2 οθόνες, μήπως έφταιγε η οθόνη. Πάλι no signal - την ίδια οθόνη σε άλλον υπολογιστή, λειτούργησε κανονικά εκεί. - displayport->VGA. Τζίφος - HDMI -> DVI. Πάλι τζίφος. - παλιότερους drivers, πάλι τα ίδια. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση για το "no signal"; μήπως έχεις ενεργοποιήσει το nvidia gsync?
Aris_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Τι άλλες εξόδους έχεις και τι χρησιμοποιείς τώρα χωρίς πρόβλημα? δώσε link gpu make model
StavrosD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την βασική οθόνη (Dell 3008wfp) την έχω συνδέσει σε DisplayPort (μέσω active DP->Dual DVI adaptor).Λειτουργεί κανονικά. Σε οποιαδήποτε θύρα και να την συνδέσω στην 2080 λειτουργεί. Από την άλλη η δεύτερη οθόνη δεν λειτουργεί πλέον με τίποτα. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες λειτουργούσε κανονικά η δεύτερη οθόνη. Υποψιάζομαι κάποια ρύθμιση φταίει στον driver αλλά δεν μπορώ να βρω ποια. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από StavrosD
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αποσυνδέσατε τη βασική οθόνη για τη δοκιμή; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
StavrosD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Τα πάντα δοκίμασα. Δεν με θέλει... Λες να έχει κορονοϊό ο υπολογιστής;
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, StavrosD είπε Λες να έχει κορονοϊό ο υπολογιστής; Τίποτα δεν αποκλείεται 😁
panoskatos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Στις 5/11/2020 στις 8:01 ΜΜ, StavrosD είπε Καλησπέρα. Έχω δύο monitor συνδεδεμένα σε μια nvidia 2080ti. Το δεύτερο monitor είναι σχετικά παλιό (Sony 18) και μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε κανονικά με displayport -> DVI adaptor. Τον τελευταίο καιρό δεν παίζει με τίποτα, εμφανίζει "No signal". Στο control panel των windows καθώς και στο Nvidia control panel βλέπει κανονικά την δεύτερη οθόνη, μάλιστα βλέπει 2 οθόνες επειδή την έχω συνδέσει παράλληλα και με DVI και με VGA. Δοκίμασα: - άλλες 2 οθόνες, μήπως έφταιγε η οθόνη. Πάλι no signal - την ίδια οθόνη σε άλλον υπολογιστή, λειτούργησε κανονικά εκεί. - displayport->VGA. Τζίφος - HDMI -> DVI. Πάλι τζίφος. - παλιότερους drivers, πάλι τα ίδια. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση για το "no signal"; Μπορεί να έχει γίνει κάποιο μπλέξιμο με ανάλυση ή συχνότητα . Κάνε απεγκατάσταση απο το device manager την οθόνη που βλέπει αλλά δεν παιρνει σήμα. Σβήσε τον υπολογιστή και αποσύνδεσε την οθόνη, άνοιξε ξανά τον υπολογιστή και με ανοιχτό τον υπολογιστή κουμπωσε πάλι το μονιτορ με τον τρόπο που κάποτε λειτουργούσε . Δεν αναφέρεις μοντέλο της οθόνης σου που δεν παίρνει σήμα να δούμε χαρακτηριστικά , εισόδους κτλ , δεν αναφέρεις και τι αντάπτορες έχεις , θα βοηθούσε ξέρεις . Μια καλή λύση σε παλιά μονιτορ με καινουργιες κάρτες γραφικών είναι με 2 αντάπτορες : Αντάπτορας 1 απο display port σε HDMI και κουμπώνεις δευτερο αντάπτορα απο HDMI σε VGA και με καλώδιο vga to vga δίνεις σήμα στην οθόνη σου.
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Η δεύτερη οθόνη δεν δίνει σήμα ούτε στο Bios;
StavrosD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Στο NVIDIA Control Panel μια χαρά τα βλέπει οπότε δεν πάει το μυαλό μου τι μπορεί να φταίει.
Sakiz105 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, StavrosD είπε Στο NVIDIA Control Panel μια χαρά τα βλέπει οπότε δεν πάει το μυαλό μου τι μπορεί να φταίει. σε άλλο pc την έχεις δοκιμάσει την οθόνη? Μου έχει τύχει το ίδιο πράγμα, απλά με την διαφορά ότι ήταν παλιό το hardware και έφτιαξε όταν άλλαξα μητρική
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε σε άλλο pc την έχεις δοκιμάσει την οθόνη? Αναφέρει: Στις 5/11/2020 στις 8:01 ΜΜ, StavrosD είπε - την ίδια οθόνη σε άλλον υπολογιστή, λειτούργησε κανονικά εκεί. Είναι ανεξήγητο αυτό που γίνεται... 🤔 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
StavrosD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Έκανα reset το bios και λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι στο καλό έφταιγε αλλά μόνο αυτό μου είχε μείνει. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 το DMI pool θα είχε φάει κολλημα...γενικά πρώτο βήμα σε τέτοιες "παραξενιές" είναι clear CMOS 3-4 φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα