Sacurtele Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους , έχω στα χέρια μου το κινητό του πατέρα μου και δεν μπορούμε να στείλουμε SMS στο 13033. Μοντέλο - Lenovo A6020a46 Έκδοση Android - 5.1.1 οι οδηγίες της εταιρίας είναι αυτές , αλλά είναι για πιο σύγχρονα κινητά … Αδυναμία αποστολής SMS Αν δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα στο 13033, ενδέχεται να έχεις ενεργοποιήσει τη φραγή SMS σε 5ψήφια, από τις ρυθμίσεις του κινητού. Για απενεργοποίηση: Πήγαινε στις «Ρυθμίσεις» Πάτησε στις «Εφαρμογές» Επίλεξε «Δικαιώματα» ή «Ειδική Πρόσβαση» από το μενού στα δεξιά Επίλεξε «Πρόσβαση σε SMS ειδικής χρέωσης» ή «Χρήση Προηγμένων Υπηρεσιών Μηνυμάτων Κειμένου» Επίλεξε το «Ερώτηση» αν θέλεις να βλέπεις την ειδοποίηση ή «Να επιτρέπεται πάντα» HELP Ευχαριστώ ! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από Sacurtele 1
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μήπως έχετε μπλοκάρισμα σε 5ψηφια για λόγους ασφάλειας από χρεώσεις;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Oταν λες δεν μπορείς να στείλεις.........τι σου βγάζει ακριβως;
Sacurtele Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Μήπως έχετε μπλοκάρισμα σε 5ψηφια για λόγους ασφάλειας από χρεώσεις; Δε νομίζω , δεν ξέρει για να έχει κάνει κάτι τέτοιο . 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Oταν λες δεν μπορείς να στείλεις.........τι σου βγάζει ακριβως; γράφω κείμενο πατάω αποστολή και δεν το στέλνει. βγάζει ένα θαυμαστικό άλλα δεν μπορώ να δώ τι είναι. απλά δεν το στέλνει. ευχαριστώ
WireFire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Ξεκίνησε η λειτουργια του? Αφου απο αυριο το πρωι ισχυουν τα sms
samsunglife Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Sacurtele είπε Δε νομίζω , δεν ξέρει για να έχει κάνει κάτι τέτοιο . γράφω κείμενο πατάω αποστολή και δεν το στέλνει. βγάζει ένα θαυμαστικό άλλα δεν μπορώ να δώ τι είναι. απλά δεν το στέλνει. ευχαριστώ Βάλε τη sim του πατέρα σου σε άλλο κινητό και προσπάθησε να στείλεις το sms. Αν και πάλι δεν στέλνεται πρέπει να πάρει τον παροχο του και να του ενεργοποιήσει την αποστολή SMS σε 5ψηφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα