alias12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οποιος θέλει react μαγκες ας πάει στο κανάλι μου στο youtube με super projects μονο που είναι στα αγγλικά ασ κανει και εγγραφή https://www.youtube.com/channel/UCarYD6WjjdXRqBZhPF9ppHQ/videos?view_as=subscriber. Επίσης έχω βάλει και courses στο udemy, Οποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μνμ στο youtube για να του δώσει κουπόνι προσφοράς 9.99 απο το udemy. react redux shopping cart: https://www.udemy.com/course/react-redux-shopping-cart/?couponCode=DFF5BAC93364606C9AD1 , react shopping cart with contenx api:https://www.udemy.com/course/reactjs-shopping-cart/?couponCode=40886AC964E2378796C8 ,react-node contact form που μπορείτε να την βάλετε σε οποιοδηποτε website που φτιαχνετε με react https://www.udemy.com/course/react-node-contact-form-with-nodemailer/?couponCode=1434BA6D5C2CC7E9BEA4 Σύντομα και full course στα ελληνικά! Επίσης σύντομα κανάλι με html-css-react-node mern πολλα άλλα στα Ελληνικά!!! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από alias12 4
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Φίλε ωραία προσπάθεια. Αλλά οργάνωσε λίγο καλύτερα το κανάλι σου. Μπήκα μέσα και είναι όλα χύμα. Βάλε τα project σε ένα palylist απο το ευκολότερο στο δυσκολότερο ... 2
alias12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Ναι φίλε έχεις δίκιο σε αυτό! Εχω πολλά πράγματα να κάνω. Τώρα το απο το ευκολότερο στο δυσκολότερο είναι πολύ σχετικό για τον καθένα. Το Ελληνικό κανάλι που έρχεται θα είναι κατα πολύ καλήτερο και με άλλα θέματα εκτος απο dev , όπως κατασκευές go cart ηλεκτρολογικά, αυτοματισμούς smarthomes! 1
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Επίσης στο udemy, βάλε μια καλύτερη περιγραφή. Και κάποιοι τα καινούρια μαθήματα τα δίνουν δωρεάν για κάποιο διάστημα. Σκέψου το και αυτό αν θέλεις να μαζέψεις κόσμο. Το μάθημα του Steven Grinder παντως που έκανα στην Reactjs , που υποτίθεται είναι απο τα καλύτερα, δεν μου άρεσε καθόλου. Μακρηγορεί παααααρααααα πολύ ο τύπος.
alias12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 O steven ειναι πολύ αναλυτικός που πολλές φορές βαριεσαι αλλά είναι απιστευτα καλός απο πολλούς άλλους! Ο καλήτερος μακράν από όλους τους άλλους (andrei, negoi, colt,) σε react javascript είναι ο john smilga ο τυπος είναι απίστευτος...άμα δεις τα course project του θα καταλάβεις για τι μιλάμε επίσης Traversy media(κυρίως στο back end κομμάτι γιατι στο front end σε react ο σμιλγα τον αφίνει χιλιόμετρα πίσω). Εχω παρακολουθήσει όλων τον άλλων αλλά κανένας δεν φτάνει τον smilga!!! Παντος έπεσες μέσα σε έναν που μου αρέσει τον grinder. 3 αξίζουν για μένα προσωπικά μιας και απο αυτούς έμαθα και κυρίως τον smilga. 1 Smilga, 2 Traversy media και grinder!!! Καποια στιγμή θα βάλω free coupon αλλά οχι σε αυτην την φάση!!
Predatorkill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγοραζεις καλο μικροφωνο χτες, αν εχεις ηδη φτιαχτο να ακωρωνει τον background θορυβο. Ευχομαι να πας καλα αν και εχει γεμισει ο τοπος με react tutorials. Καλο θα ηταν να βαλεις και deploys μεσα για διαφορα services πχ aws κτλ. Βαλε περισσοτερα video previews και θα σου προτεινα να μην λες amazing, i’m back κτλ. δεν τον νοιαζει τον αλλο αν εσυ εισαι κουλ ή αν το project ειναι cool. edit: Οτι γραφεις στον κωδικα το λες φωναχτα ΠΑΝΤΑ, πολλοι στο code along γραφουν χωρις να κοιτανε το βιντεο, δε γινεται να σταματανε το γραψιμο επειδη ξεκινησες να λες text align να συνεχιζεις να γραφεις χωρις να το λες και να πρεπει ο αλλος να κοιταξει την οθονη για να δει οτι εγραψες center. Ακομα και το “column” πρεπει να αναφερεις! edit2: αν ξεκιναγα αυριο public tutorials θα εφτιαχνα next.js μεχρι αηδιας, 30 ωρες course Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από Predatorkill 1
alias12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ Predatorkill. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις tut πίστεψε με. Για μικρόφωνο έχεις δικιο. Νομίζω οτι ο καθένας εχει το στηλ του πχ το i am back. Δεσ πχ dev ed. Αν δεις τα βιντεο του θα καταλάβεις οτι ο τυπος δεν έχει και μεγαλη ιδέα απο web dev. Ολα σχετικά είναι. Next. js είναι σχεδον ίδια με gatsby, η μόνη διαφορά ειναι οτι κανει kai server rendering αν και στην ουσία είναι σχεδόν ιδια. Δεν έχω ασχοληθει με next αλλά με λίγο gatsby. Προτιμό pure react. προσωπικά μόνο mern οχι μόνο διοτι είναι πασιγνωστο αλλά διοτι είναι πανισχυρο και καλύπτιες ολο το full stack χωρίς άλλες γλώσσες. Φαίνεται εύκολο αλλα δεν είναι ευκολο διοτι δεν είναι οτι χρειάζεσαι μόνο javascript αλλά πρεπει να καλύψεις και το node που παρόλο είναι javascript πρέπει να μάθεις και άλλα πράγματα...καταλαβαίνεις. Δυστιχώς οτι βγαίνει στον υπόλοιπο κόσμο μετα από 5 -6 χρόνια έρχεται στην Ελλάδα. Εδω είναι περισσότερο κολημμένοι με την php.
k33theod Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Στις 5/11/2020 στις 10:44 ΜΜ, alias12 είπε Δυστιχώς οτι βγαίνει στον υπόλοιπο κόσμο μετα από 5 -6 χρόνια έρχεται στην Ελλάδα. Εδω είναι περισσότερο κολημμένοι με την php. Τι υποννοεις η νοεις. Θες να τις μετρήσουμε
alias12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Υπονοω οτι είναι γνωστό οτι σαν εταιρέιες web δεν είμαστε και τόσο μπροστά ίσως διότι υπάρχουν και κολημένοι it managers στην php ας πουμε που αν και γνωστη γλώσσα που ακόμη ανντεχει, δεν κανουν update σε καινούργιο υλικό. Προσωπικα αν ξεκίναγα σαν αρχάριος web θα πήγαινα javascript full stack και σίγουρα python! Εχώ δει εταιρέιες να είναι κολλήμένες ας πουμε σε zurb foundation που είναι άθλιο και όταν τους είπα γιατι ρε μάγκες δεν το κάνουμε με bootstrap που είναι κλασσης ανότερο από το zurb και με απεριόριστες δυνατότητες? Απάντηση το zurb είναι καλήτερο. Και όταν τους έλεγαν γιατι.....στο τέλος καταλάβαινα οτι ηταν κολλημένοι ..και απλά θέλουν να είναι οι τελευταίοι τον Μοϊκανών. Δεν ισχύει βέβαια γία όλες της εταιρέιες που ξέρουν απο τεχνολογία και προνοούν!! Το θες να της μετρήσουμε θα ήταν καλό να αναφερθεί σε συλλογικο επίπεδο για της εταιρείες και οχι σε προσωπικό όπου ο καθένας πχ εσυ, ή εγω ή ο καθενας μπορεί να ξέρεις απειρα πράγματα και γλώσσες. Δεν είναι μονο θέμα εμπιστοσυνης σε καινουργιες τεχνολογιες οπότε λες ..ααα αυτη είναι γνωστη ή εγινε viral ας την χρησημοποιησουμε , είναι κυρίως θέμα διορατικότητας....το τελευταίο που είπα ειναι πολύ σημαντικό!!
k33theod Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Το ότι εσύ προτιμάς την js και δεν σου αρέσει η php δεν σημαίνει τίποτα. Η php λοιπόν δεν αντέχει ακόμα όπως λες ούτε την χρησιμοποιούν οι κολλημένοι. θα την χαιρόμαστε για πάρα πολλά χρόνια κάτι που δεν νομίζω για την js, η οποία είναι απαραδέκτη.
masteripper Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δεν κάνει η γλώσσα τον Developer αλλά ο Developer την γλώσσα. Στο κάτω κάτω της γραφής το Web στο τέλος τέλος είναι απλώς μορφοποιημένο κείμενο 1
vadou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι παρατράγουδο είσαι πάλι εσύ; Spoiler Και για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι σε αυτά που λες για την php. Επειδή εσύ έχεις μάθει μια τεχνολογία, πιστεύεις ότι είσαι σε θέση να ακυρώνεις τις υπόλοιπες; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από vadou
skiabox Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά εγώ είμαι μεγάλος fan της React αλλά και η php με την Laravel έχει ανέβει πολύ. Το Laravel είναι απλά απίστευτο framework.
k33theod Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, skiabox είπε Το Laravel είναι απλά απίστευτο framework. Αυτό το λες γιατί δεν δοκίμασες Django. 😆
skiabox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, k33theod είπε Αυτό το λες γιατί δεν δοκίμασες Django. 😆 Δεν τρελαίνομαι για Python. Εντωμεταξύ η php 8 θα είναι compiled λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα