Προς το περιεχόμενο

Τέλη κυκλοφορίας!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Μα δεν επιτρέπεται ακινησία σε δημόσιο δρόμο...

Η χρήση του δημόσιου δρόμου για στάθμευση είναι μία από τις (ελάχιστες) παροχές των τελών κυκλοφορίας.

Αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες δεν επιτρέπεται να παραμένουν παρκαρισμένα στο  δρόμο.

Προφανώς αναφέρονται σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Ο απεναντι μου εχει ενα αυτοκινητο με σπασμενο μπροστινο αξονα, χωρις ασφαλεια και μονο με πινακιδα.....Εδω και 6 χρονια.....ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει ερθει να πει τιποτα.....Φανταστικα πραγματα......

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Ο απεναντι μου εχει ενα αυτοκινητο με σπασμενο μπροστινο αξονα, χωρις ασφαλεια και μονο με πινακιδα.....Εδω και 6 χρονια.....ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει ερθει να πει τιποτα.....Φανταστικα πραγματα......

Καλα να ηταν μονο αυτο.

Εχουν γεμισει οι δρομοι με παρατημενα αυτοκινητα,παρανομα παρκινκγ και αλλες αυθαιρεσιες.Δυστυχως κανεις δεν ασχολειται.Μη μιλησω για τα ανασφαλιστα και τα ποσα αυτοκινητα ηδη κοβουν βολτες απινακιδωτα.Τωρα θα εχουν και τη πινακιδα κυριοι.

Οσο για το θεμα των τελων,δεν ειναι το θεμα αν δουλευες η οχι.Εγω πηρα τον Ιουλιο ενα βολτατζιδικο αυτοκινητο και δε το εχω κυκλοφορησει καθολου περα απο το καλοκαιρι.Γιατι να πληρωσω τα τελη κανονικα?

Τελη θα πληρωσω 28,5 Φλεβαρη και να πανε να πνιγουν κιολας.Μη πω οτι εφοσον ειναι και βολτατζιδικο και κανανε και αυτο με τη ψηφιακη καταθεση,Δευτερα πρωι θα καταθετω και Παρασκευη απογευμα θα τις καναπαιρνω 😛

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Καλα να ηταν μονο αυτο.

Εχουν γεμισει οι δρομοι με παρατημενα αυτοκινητα,παρανομα παρκινκγ και αλλες αυθαιρεσιες.Δυστυχως κανεις δεν ασχολειται.Μη μιλησω για τα ανασφαλιστα και τα ποσα αυτοκινητα ηδη κοβουν βολτες απινακιδωτα.Τωρα θα εχουν και τη πινακιδα κυριοι.

Οσο για το θεμα των τελων,δεν ειναι το θεμα αν δουλευες η οχι.Εγω πηρα τον Ιουλιο ενα βολτατζιδικο αυτοκινητο και δε το εχω κυκλοφορησει καθολου περα απο το καλοκαιρι.Γιατι να πληρωσω τα τελη κανονικα?

Τελη θα πληρωσω 28,5 Φλεβαρη και να πανε να πνιγουν κιολας.Μη πω οτι εφοσον ειναι και βολτατζιδικο και κανανε και αυτο με τη ψηφιακη καταθεση,Δευτερα πρωι θα καταθετω και Παρασκευη απογευμα θα τις καναπαιρνω 😛

Και εμενα βολτατζιδικο ειναι, δεν εχω απαιτηση ομως τετοια. Το να μην κινεις το αυτοκινητο σου επειδη δεν θελεις για τον Χ/Ψ λόγο αυτο ειναι δικο σου/μου/του θεμα. Το να μην Μπορεις να το κινησεις ειναι το ολο ζητημα και 4 μηνες δεν μπορουσαμε οποτε να πληρωνουμε φουλ τελη (χωρια οι ασφαλιστικες που στην Ελλαδα το επαιξαν κινεζοι κανονικοτατα) δεν βγαζει νοημα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Με βάση την παρακάτω ΚΥΑ:

https://www.e-nomothesia.gr/kat-periballon/apobleta/kya-1002901-67-2002.html

για τα στερεά απόβλητα μπορείτε κάλλιστα να ειδοποιήσετε το δήμο για τα προβλεπόμενα...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Με βάση την παρακάτω ΚΥΑ:

https://www.e-nomothesia.gr/kat-periballon/apobleta/kya-1002901-67-2002.html

για τα στερεά απόβλητα μπορείτε κάλλιστα να ειδοποιήσετε το δήμο για τα προβλεπόμενα...

Δεν μου αρεσει να καρφωνω, το θεμα ειναι πως ο καθε Δημος θα επρεπε να εχει ατομα που να ελεγχουν τους δρομους, δεν γινεται να περιμενουν απο τον κοσμο να τα κανει αυτα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν μου αρεσει να καρφωνω, το θεμα ειναι πως ο καθε Δημος θα επρεπε να εχει ατομα που να ελεγχουν τους δρομους, δεν γινεται να περιμενουν απο τον κοσμο να τα κανει αυτα.

Προσωπικα δεν εχω θεμα με το να καρφωνω.Μιση ντροπη δικη τους,μιση δικια μου.Ασε που οταν δε τους αγγιζει κανεις αποκτανε και θρασος και γινονται και τροχονομοι της γειτονιας μετα.

Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει ευκολος τροπος να τιμωρηθουν για τις αυθαιρεσιες-παρανομιες τους.

Πχ για τα απειρα παρανομα παρκινγκ που καποιος χωνει μια πινακιδα απο μονος του (και εχω πετυχει περιστατικα που φωναζουν και αστυνομια και ερχεται και γραφει και προστιμο εαν παρκαρει καποιος,αντι να ριξουν σε αυτους) πρεπει να κανεις καταγγελια στη πολεοδομια που ειναι τρομερη ταλαιπωρια.

Για τα παρατημενα αυτοκινητα αντε να βγαλεις ακρη με το δημο.

Αν υπηρχε λιγη σοβαροτητα και μια Online πλατφορμα ,θα εβγαινε μια χαρα ακρη.Και ας ηταν και προσωποποιημενες οι καταγγελιες.

ΥΓ.Στη πολεοδομια ειχε κανει ο πατερας μου καταγγελια γιατι ενας συγγενης εχτισε σε κοινοχρηστο χωρο.Εχουν περασει 6 χρονια,δεν εγινε ποτε τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dantε είπε

Αν υπηρχε λιγη σοβαροτητα και μια Online πλατφορμα ,θα εβγαινε μια χαρα ακρη.

Υπάρχει το novoville που θεωρητικά είναι αρκετά εξυπηρετική υπηρεσία, αλλά ουσιαστικά είναι προσχηματική.

Στην δική μου περιοχή, στα παρατημένα ναι μεν κολλάνε αυτοκόλλητα, αλλά ποτέ δεν έρχονται να τα σηκώσουν...

Δώρο άδωρο.

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση πχ ενα αμάξι με πετρέλαιο 1600cc με 129 ρύπους του 14'...τι τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσει βάση κυβικών η ρύπων?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, daPro είπε

Παίδες μια ερώτηση πχ ενα αμάξι με πετρέλαιο 1600cc με 129 ρύπους του 14'...τι τέλη κυκλοφορίας θα πληρώσει βάση κυβικών η ρύπων?

Βάση ρύπων

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος  να δει κάποιος ηλεκτρονικά αν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021; Ρωτάω για ηλικιωμένο συγγενή που δεν είναι σίγουρος αν το έκανε.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, infini είπε

Υπάρχει τρόπος  να δει κάποιος ηλεκτρονικά αν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021; Ρωτάω για ηλικιωμένο συγγενή που δεν είναι σίγουρος αν το έκανε.

Αν τα έχει πληρώσει τότε μόλις βάλει αρ. κυκλοφορίας και ΑΦΜ στο taxis θα του βγάλει μήνυμα ότι είναι πληρωμένα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, infini είπε

Ελπίζω αυτός ο ηλικιωμένος συγγενής να μην οδηγάει το αυτοκίνητο αλλά να το οδηγούν τα παιδιά του/συγγενείς...

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/12/2020 στις 9:28 ΜΜ, infini είπε

Στο e-banking οποιασδήποτε τράπεζας, γράφεις ΑΦΜ / αριθμό πινακίδας και κάνεις άντληση στοιχείων. Αν είναι πληρωμένα, βγάζει μήνυμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας. Θέλω να πουλήσω το παλιό μου αυτοκίνητο. Μπήκα στην εφαρμογή της ααδε για να τυπώσω τη βεβαίωση μη οφειλής τελών, αλλά μου εβγαλε μηνυμα πως υπάρχει εκκρεμής οφειλή.

Έχω ομως πληρώσει στο παρελθόν τα τέλη όλων των ετών. Μόνο το φετινό τέλος δεν έχω πληρώσει.

Γνωρίζει κανεις γιατι μου εβγαλε το συγκεκριμενο μηνυμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...