Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω το παπί μου και έχω να πληρώσω πολλά χρόνια τα τέλει κυκλοφορίας αν με σταματήσουν θα υπάρξει κάποιο πρόστιμο; Συγκεκριμένα 12 χρόνια απλήρωτα Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από NZoth
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, NZoth είπε Έχω το παπί μου και έχω να πληρώσω πολλά χρόνια τα τέλει κυκλοφορίας αν με σταματήσουν θα υπάρξει κάποιο πρόστιμο; Συγκεκριμένα 12 χρόνια απλήρωτα Μην ανησυχείς, η εφορεία σου έχει ανοίξει καρτέλα ......
odys03 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Εχεις 12 χρόνια να πληρώσεις και σε έπιασε άγχος για τον 13ο χρόνο; 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, odys03 είπε Εχεις 12 χρόνια να πληρώσεις και σε έπιασε άγχος για τον 13ο χρόνο; Όχι ρε φίλε απλά το είχε ένας φίλος μου και μου το έδωσε και απλά θέλω να ξέρω πέντε πράγματα 11 λεπτά πριν, arispz είπε Μην ανησυχείς, η εφορεία σου έχει ανοίξει καρτέλα ...... Εμένα δεν μου έχει ανοίξει καρτέλα του φίλου του έχει ανοίξει
odys03 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Eννοείς 50cc παπάκι ή σκούτερ; θα πληρώσεις λογικά 12 ετών παράβολα αν βέβαια δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, odys03 είπε Eννοείς 50cc παπάκι ή σκούτερ; θα πληρώσεις λογικά 12 ετών παράβολα αν βέβαια δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. 50cc εμένα μου το έδωσε για να κάνω την δουλειά μου ασφάλεια έχει κανονικά άμα με σταματήσουν θα υπάρξει κάποιο πρόστιμο αυτό ρωτάω
odys03 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 έχεις κάνει μεταβίβαση; Πας αστυνομια με όλα τα χαρτιά και κάνεις μεταβίβαση σε εσένα και πληρώνεις και ολα τα προηγούμενα. δηλαδη κάπου 17 ευρώ επι 12 . Κοίτα να είσαι νόμιμος γιατί αν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. παράδειγμα αν σκοτώσεις άνθρωπο (παράδειγμα παιδάκι που περνάει τον δρόμο) που δεν είναι και δύσκολο, θα τρέχεις μια ζωή αν βάλουν κάποιο καλό δικηγόρο και θα σου πάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο. Σε γείτονα μου που σκότωσε άνθρωπο του πήραν 50.000 ευρώ γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, πούλησε ότι είχε και δεν είχε. Διάβασε εδώ. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1175&Itemid=131&lang=
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, odys03 είπε έχεις κάνει μεταβίβαση; Πας αστυνομια με όλα τα χαρτιά και κάνεις μεταβίβαση σε εσένα και πληρώνεις και ολα τα προηγούμενα. δηλαδη κάπου 17 ευρώ επι 12 . Κοίτα να είσαι νόμιμος γιατί αν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. παράδειγμα αν σκοτώσεις άνθρωπο (παράδειγμα παιδάκι που περνάει τον δρόμο) που δεν είναι και δύσκολο, θα τρέχεις μια ζωή αν βάλουν κάποιο καλό δικηγόρο και θα σου πάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο. Σε γείτονα μου που σκότωσε άνθρωπο του πήραν 50.000 ευρώ γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, πούλησε ότι είχε και δεν είχε. Διάβασε εδώ. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1175&Itemid=131&lang= Όχι δεν έχω κάνει μετάβαση απλά στην δουλειά μου θέλω να πηγαίνω σαν κύριος με το κράνος μου και να γυρνάω σπίτι μου αυτά απλά θέλω να πάω να τα πληρώσω απλά τώρα δεν τρέχουν από την τσέπη
vamvakoolas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 αποτα λιγα που γνωριζω (δεν ειμαι και τροχονομος) η αστυνομια δε θα σου ελεγξει τα τελη. Αρμοδιο οργανο ειναι ΣΔΟΕ/Οικονομικες υπηρεσιες. Τι σημαινει πρακτικα αυτο; οτι για να γινει οποιαδηποτε πραξη μεταβιβασης απο τον ιδιοκτητη πρεπει να πληρωσετε τα ΤΕΛΗ
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, odys03 είπε έχεις κάνει μεταβίβαση; Πας αστυνομια με όλα τα χαρτιά και κάνεις μεταβίβαση σε εσένα και πληρώνεις και ολα τα προηγούμενα. δηλαδη κάπου 17 ευρώ επι 12 . Κοίτα να είσαι νόμιμος γιατί αν γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. παράδειγμα αν σκοτώσεις άνθρωπο (παράδειγμα παιδάκι που περνάει τον δρόμο) που δεν είναι και δύσκολο, θα τρέχεις μια ζωή αν βάλουν κάποιο καλό δικηγόρο και θα σου πάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο. Σε γείτονα μου που σκότωσε άνθρωπο του πήραν 50.000 ευρώ γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, πούλησε ότι είχε και δεν είχε. Διάβασε εδώ. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1175&Itemid=131&lang= Τον γείτονα σου που σκότωσε άνθρωπο έπρεπε να τον κλείσουν και φυλακή !!!!!
terry308 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, odys03 είπε έχεις κάνει μεταβίβαση; Για να γίνει μεταβίβαση θέλουν απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας Σε περίπτωση ατυχήματος θα τρέχουν και οι δυο τους .... πρωην και νυν ... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από terry308
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, terry308 είπε Για να γίνει μεταβίβαση θέλουν απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας Σε περίπτωση ατυχήματος θα τρέχουν και οι δυο τους .... πρωην και νυν ... Άρα μπορώ να το έχω για την δουλειά μου κανονικά; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από NZoth
terry308 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, NZoth είπε Άρα μπορώ να το έχω για την δουλειά μου κανονικά; 100% δεν το έχεις κανονικά και το ξέρεις, ουσιαστικά το έχεις δανειστεί με ότι σημαίνει αυτό και για εσένα και για τον φίλο σου , ορίστε και οι 2 τις προτεραιότητες σας ... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από terry308
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Άρα με λίγα λόγια άμα με σταματήσουν είμαι νόμιμος προς την αστυνομία και παράνομος προς την εφορία;;;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 https://www.bikeit.gr/roi-eidiseon/item/15572-erxontai-prostima-gia-ta-anasfalista-50aria διαβασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα