NinjACake Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα... Θελω να αγορασω ενα ταμπλετ για τα διαδικτυακα μαθηματα. Μπατζεντ εχω 170€. Ποιο μου προτεινεται; Θελω να ναι γρηγορο και να εχει πολυ καλη μπαταρια. Ακουω γνωμες. Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, NinjACake είπε Καλησπερα... Θελω να αγορασω ενα ταμπλετ για τα διαδικτυακα μαθηματα. Μπατζεντ εχω 170€. Ποιο μου προτεινεται; Θελω να ναι γρηγορο και να εχει πολυ καλη μπαταρια. Ακουω γνωμες. Ευχαριστω εκ των προτερων. Προσωπικά εμένα δέν θα με βόλευε Tablet για αυτή τη χρήση . Μήπως είναι πιο εύκολη λύση κάποιο Laptop . Βέβαια διαφέρει ως πρός το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo80 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, NinjACake είπε Καλησπερα... Θελω να αγορασω ενα ταμπλετ για τα διαδικτυακα μαθηματα. Μπατζεντ εχω 170€. Ποιο μου προτεινεται; Θελω να ναι γρηγορο και να εχει πολυ καλη μπαταρια. Ακουω γνωμες. Ευχαριστω εκ των προτερων. https://www.kimovil.com/en/tablets/f_max_d+eurPrice.175 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 5/11/2020 στις 6:14 ΜΜ, NinjACake είπε Καλησπερα... Θελω να αγορασω ενα ταμπλετ για τα διαδικτυακα μαθηματα. Μπατζεντ εχω 170€. Ποιο μου προτεινεται; Θελω να ναι γρηγορο και να εχει πολυ καλη μπαταρια. Ακουω γνωμες. Ευχαριστω εκ των προτερων. https://www.skroutz.gr/s/22151955/Lenovo-Tab-M10-FHD-Plus-2nd-Gen-10-3-64GB-Iron-Grey.html#reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα σας.Θέλω και εγώ μια φορητή συσκευή για την μικρή μου αδερφή(νηπιαγωγείο) για τηλεδιασκέψεις.Υπάρχει σταθερός που θα είναι κατειλημμένος από τον αδερφό μου(δημοτικό) και θελουμε κάτι παράλληλα να βλέπει και η μικρή.Σκεφτόμαστε για tablet το budget μετά βίας τα 250-300 μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.Επίσης σκέφτηκα για το raspberry pi 400 με το keyword στα 105.Λαπτοπ στα 250-300 θα σέρνετε σίγουρα έτσι;Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Βασιλης 123 είπε Καλημέρα σας.Θέλω και εγώ μια φορητή συσκευή για την μικρή μου αδερφή(νηπιαγωγείο) για τηλεδιασκέψεις.Υπάρχει σταθερός που θα είναι κατειλημμένος από τον αδερφό μου(δημοτικό) και θελουμε κάτι παράλληλα να βλέπει και η μικρή.Σκεφτόμαστε για tablet το budget μετά βίας τα 250-300 μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.Επίσης σκέφτηκα για το raspberry pi 400 με το keyword στα 105.Λαπτοπ στα 250-300 θα σέρνετε σίγουρα έτσι;Ευχαριστώ. Το παραπανω Lenovo μαζι με μια θηκη με bluetooth keyboard, πχ: https://www.skroutz.gr/s/25005739/Θήκη-Με-Πληκτρολόγιο-Bluetooth-και-Touchpad-Flip-Cover-Μαύρο-Lenovo-Tab-M10-Plus-10-3.html Τα laptops εχουν παρει την ανιουσα στις τιμες... Και αυτο ειναι πολυ δυνατο σε αυτα τα λεφτα, ομως τα περιφερειακα του ειναι πολυ πιο ακριβα απο τα αντιστοιχα android...: https://www.skroutz.gr/s/24801254/Apple-iPad-2020-10-2-32GB-Silver.html https://nanoreview.net/en/soc-compare/mediatek-helio-p22-vs-apple-a12-bionic Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2020 από kostis76 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisk86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Το PI 400 δεν θα το πρότεινα για αυτή τη χρήση. Δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη για Windows (στο 400 μάλλον ούτε ανεπίσημη), και με Linux το Webex μπορεί να είναι προβληματικό. Μια παρόμοια λύση για mini PC είναι τα Intel NUC (και τα αντίστοιχα Gigabyte Brix). Θες βέβαια κάνα 50ρικο+ παραπάνω από το PI για να τα στήσεις. Με τις τιμές που παίζουν τώρα στα laptop....δεν αξίζει κανένα. Για tablet θα συμφωνήσω με το παραπάνω μήνυμα για το Lenovo Tab M10 Plus (ή το νέο Galaxy Tab A7). Να πω όμως ότι τα πληκτρολόγια σε Android δεν είναι ευχάριστη εμπειρία, πιο πολύ ενοχλητικά είναι παρά βοηθάνε (με εξαίρεση τα ipad και τη σειρα S της Samsung που τα έχουν σαν επίσημα εξαρτήματα). Καθυστέρηση στην πληκτρολόγηση, κουμπιά (εκτός των γραμμάτων) δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.Το lenovo φαίνεται κάπως σωστό μεσα σε αυτό το χαμό με τα σαπιο ταμπλετ που κυκλοφορούν σε αυτά τα χρήματα.Για ipad σκέφτηκα αν πάω να πάω σε μεταχειρισμένο ipad air 2 ,ipad 2018.Το LInux WEbex προβληματικό απο την άποψη υποστήριξης της πλατφόρμας για τα μαθήματα της μικρής?Γενικά παρατηρώ μια εξωφρενική αυξηση τιμών λόγω κιολας την τεράστιας ζήτησης,παίρνουν τα πιο καινούργια μοντέλα και μένουν πίσω τα παλιά όπου και αυτά τα ανεβάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisk86 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Ναι, για τα διαδικτυακά μαθήματα το λέω. Θεωρητικά δουλεύει το WebApp του webex μέσα από Firefox for Linux, αλλά παρουσιάζει συχνά προβλήματα (σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει στο ίντερνετ, όχι από προσωπική εμπειρία). Αντίθετα, σε Windows, Android και iOS/iPadOS υπάρχει το desktop/mobile appπου εκτός απροόπτου θα λειτουργεί άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) είμαι της άποψης εαν εναι να πάρεις κάτι , να δόσης και να πάρεις κάτι καλό, που θα σου μείνει ...εάν θέλεις κάτι απλά για να κάνεις τώρα στα γρηγορα την δουλειά σου, πάρε μια κινεζια στα 50-90 ευρώ , θα σου βγάλει 1-2 χρονια μετά βαψτο μπλε και πετα το στο λίμάνι 😗 ωστόσο παρόλο που δεν την χωνεύω την microsoft .... , μου αρέσει προσωπικά πολύ αυτό το είδος σαν μηχάνημα laptop-tablet , και το κυριότερο απο όλα έχει και usb θύρα ,εμπάς περιπτώσει όσα από αυτά έχουν, αλλά καλύτερα να έχει , βέβαια πρέπει και σε chrome OS να υπάρχει κάτι αντίστοιχο δεν γνωρίζω 🤔, επίσης θα προτιμούσα να εχει hdd-ssd σε συνδεσμολογία sata , θεωρώ το μηχάνημα που έχει την δυνατότητα αναβάθμισης HDD-memory, είναι καλύτερο απο τις κολλημένες συνδέσεις (*μακάρι και στα λαπτοπ να έβγαζαν αποσπώμενη κάρτα γραφικών και επεξεργαστή 🤔) .... αλλά όλα αυτά είναι δική μου προτίμηση και γνώμη ..... 🤔 *Κάποτε έβγαζαν acer 5930g .... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από optimerious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 εγω χαιρετησα το ipad 2019 10.2. εγινε εργαλειο για το Zoom και παιχνιδιδομηχανη στα χερια ενος 9 χρονου διαολου. για το webex δεν ξερω, δεν το χρησιμοπιησαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karatzes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Προσωπική εμπειρία (η γυναίκα μου καθηγήτρια Λυκείου) από το WebApp του Webex σε Linux είναι απόλυτα ικανοποιητική. Όλη τη διάρκεια του lockdown. Προβλήματα παρουσιάστηκαν μόνο όταν εμφάνιζε πρόβλημα η ίδια η πλατφόρμα της υπηρεσίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι προσπάθειες σε Windows (dual boot μηχάνημα), τόσο με το αντίστοιχο WebApp, όσο και με την εγγενή εφαρμογή, δεν παρουσίαζαν καλύτερη εικόνα. Δοκιμασμένο σε 3 διαφορετικές διανομές (όλες debian based), σε Firefox, Brave και Vivaldi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, karatzes είπε Προσωπική εμπειρία (η γυναίκα μου καθηγήτρια Λυκείου) από το WebApp του Webex σε Linux είναι απόλυτα ικανοποιητική. αυτο δεν το γνώριζα , τρέχει και σε linux πλατφόρμα::: 🤔 καλοοό😊 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από optimerious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 πάρε κανα έτοιμο μεταχειρισμένο pc απο τις αγγελίες (core 2 duo ή αν βρείς core 2 quad) με 100-150Ε, βάλε και μια φθηνή οθόνη να κάνεις την δουλειά σου, και μια κάμερα 20-30Ε με ενσωματωμένο mic. εγώ επιδιόρθωσα ένα παλιό c2d που είχα, το έκανα c2q με 4gb ram, και με αυτό κάνει κομπλέ μαθήματα η κόρη μου με windows 10 στο webex. Με ssd όλα κομπλέ. θα σου μείνει και pc. ταμπλετ τι να το κανεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα