Exodia The Forbidden One Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά εδώ και ένα χρόνο περίπου έφυγα από τη vodafone γιατί δεν υπάρχει VDSL στη γειτονιά μου και πήγα στην cosmote πήρα το πακέτο του κανονικού παρέα με booster που υποτίθεται ότι είναι υβριδική τεχνολογία και έχει καλύτερες ταχύτητες όταν είχα πάει να κάνω τη σύνδεσή μου είχαν πει ότι θα έχω μίνιμουμ 15 mbps από το μπούστερ οπότε υπολόγιζα 10-11 που είναι η γραμμή και 15 mbps το booster θα είμαι γύρω στα 25 26. Αυτό δεν έγινε ποτέ μόνο στην αρχή και τώρα σπάνια μερικές φορές και είναι πάνω από 20 mbps το σήμα ενώ είναι ακριβώς στην ίδια θέση άλλες φορές είναι μία γραμμή και άλλες είναι full μου είπαν και καλά ότι μόνο όταν χρειάζεται η γραμμή δίνει παραπάνω mbs όλο αυτό το διάστημα σπάνιες φορές έχω μπορέσει να δω βίντεο 4K μέχρι 1440p έχω πάει πολλές φορές στο κατάστημα και έχω κάνει και δύο αιτήματα στην τεχνική υποστήριξη. Πλέον λέω να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και να σπάσω το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω ρήτρα, τι λέτε έχω ελπίδες ? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από Exodia The Forbidden One
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Κάτι έχει συμβεί με την Cosmote τώρα τελευταία και όσο πάει γίνεται όλο και χειρότερη. Από 18 που ξεκίνησα πριν 4 χρόνια με 24ρα, τώρα πιάνω 13 με 50ρα. Εχω κάνει 50 φορες αναφορα για βλάβη τον τελευταίο 2 μηνο, τίποτα. Πετάνε αετό . Και έβγαλαν και την φόρμα επικοινωνίας από το σαιτ τους και στο τσατ δεν απαντάει κανένας. Οπότε γραπτη επικοινωνία δεν μπορεις να έχεις πλέον μαζί τους. Πόσο άτυχος είμαι που στην περιοχή μου δεν έχω inalan.. 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, filip123go είπε Κάτι έχει συμβεί με την Cosmote τώρα τελευταία και όσο πάει γίνεται όλο και χειρότερη. Από 18 που ξεκίνησα πριν 4 χρόνια με 24ρα, τώρα πιάνω 13 με 50ρα. Εχω κάνει 50 φορες αναφορα για βλάβη τον τελευταίο 2 μηνο, τίποτα. Πετάνε αετό . Και έβγαλαν και την φόρμα επικοινωνίας από το σαιτ τους και στο τσατ δεν απαντάει κανένας. Οπότε γραπτη επικοινωνία δεν μπορεις να έχεις πλέον μαζί τους. Πόσο άτυχος είμαι που στην περιοχή μου δεν έχω inalan.. Εσωτερική καλωδιωση εχεις ελέγξει ?
filip123go Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Εσωτερική καλωδιωση εχεις ελέγξει ? Όχι, υποτίθεται θα μου έστελναν αυτοί τεχνικό. Και πόσο πια να έχει χαλάσει σε 4 χρόνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα