Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

H αλήθεια είναι ότι ειμαι σε χωριό και δεν το τέσταρα πολύ στην κοντινότερη πόλη (καστοριά) όσο αφορά το θέμα απόστασης 

αλλά εδώ ένα παλικάρι το έφτασε 600 869μέτρα ελλάδα 

Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι μέσα απο τις ρυθμίσεις. 

Δηλαδή τα βίντεο που έβαλα πιο πάνω σου φαίνονται χάλια; όλα με mini τραβήχτηκαν 

Τα βίντεο αυτά τα έχω δει και είναι σχετικά καλά.Ως εκεί όμως.

Όσο για τις  ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει ότι διαθέσιμη συχνότητα βρήκα.Δορυφόρους πιάνει μια χαρά κανένα θέμα.Ίσως φταίει η πόλη τι να πω.Θα ήθελα να δω γνώμες απο άλλους χρήστες σε Ηράκλειο Κρήτης. 

Δημοσ.

Μετά την τραγική αποτυχία του mavic mini 1 τώρα σε συσκευασία με όνομα 2.....

Όταν το spark πετάει με 5 και 6 μποφόρ,το μίνι μόλις ακούσει 2-2,5 τα παίζει ......

Δημοσ.
Στις 5/11/2020 στις 8:31 ΜΜ, Al_pacino είπε

Wi-fi  κλαιν....... και να μου το χαρίσεις δεν το θέλω.........

Τί εννοείς wifi?

20 ώρες πριν, alexioannou είπε

Μετά την τραγική αποτυχία του mavic mini 1 τώρα σε συσκευασία με όνομα 2.....

Όταν το spark πετάει με 5 και 6 μποφόρ,το μίνι μόλις ακούσει 2-2,5 τα παίζει ......

Έχω το spark και πράγματι πετάει πολύ καλά με αέρα, πιο καλά απ'ότι εγώ ο ίδιος τολμούσα να το πετάξω. 

Είναι ο μόνος λόγος που δεν είχα πάει στο mini, αλλά νομίζω τώρα με πολύ καλύτερη εμβέλεια είναι μονόδρομος..

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, polaki είπε

Τί εννοείς wifi?

Έχω το spark και πράγματι πετάει πολύ καλά με αέρα, πιο καλά απ'ότι εγώ ο ίδιος τολμούσα να το πετάξω. 

Είναι ο μόνος λόγος που δεν είχα πάει στο mini, αλλά νομίζω τώρα με πολύ καλύτερη εμβέλεια είναι μονόδρομος..

Το έχω και εγω......με 5 μποφόρ μετρημένα πέταξε χαλαρά.....

Το έχεις σε fcc mode?

2 xιλιομετρα πάει.....

Παραπάνω τι να το κάνω?????

Πάω με το αμάξι ....😂🤣😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, alexioannou είπε

Το έχω και εγω......με 5 μποφόρ μετρημένα πέταξε χαλαρά.....

Το έχεις σε fcc mode?

2 xιλιομετρα πάει.....

Παραπάνω τι να το κάνω?????

Πάω με το αμάξι ....😂🤣😅

FCC ναι, το είχα καταφέρει με ένα android των 80ευρώ, απ'τα καλύτερα 80 που έχω δώσει ποτε! 😁

Αλλά επειδή έχω χειριστεί το πρώτο mavic pro που δεν είναι με wifi, η διαφορά στο πεταγμα και τον έλεγχο που έχεις είναι τεράστεια. 

Η αλήθεια είναι ότι το spark όταν είχε βγει ήταν απίστευτο. Ακόμα και που δεν έχει 3axis gimbal, ελάχιστα το καταλαβαίνεις και σε ειδικές συνθήκες μόνο.

Γι'αυτό και νομίζω ήρθε η ώρα για το mini 2. Μέχρι τώρα ειλικρινά ότι βγάζανε δεν με έκανε να νιώθω ότι χρειάζεται upgrade. Τώρα όμως εδώ το upgrade είναι σε όλα (έφυγε το wifi, καλύτερη κάμερα, 3 axis gimbal, χρόνος πτήσης). Μόνο να δούμε πώς θα ανταπεξέλθει στον αέρα μένει. Αν και με τέτοιο βάρος, θα ζορίζεται αρκετά σίγουρα..

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.
7 ώρες πριν, polaki είπε

FCC ναι, το είχα καταφέρει με ένα android των 80ευρώ, απ'τα καλύτερα 80 που έχω δώσει ποτε! 😁

Αλλά επειδή έχω χειριστεί το πρώτο mavic pro που δεν είναι με wifi, η διαφορά στο πεταγμα και τον έλεγχο που έχεις είναι τεράστεια. 

Η αλήθεια είναι ότι το spark όταν είχε βγει ήταν απίστευτο. Ακόμα και που δεν έχει 3axis gimbal, ελάχιστα το καταλαβαίνεις και σε ειδικές συνθήκες μόνο.

Γι'αυτό και νομίζω ήρθε η ώρα για το mini 2. Μέχρι τώρα ειλικρινά ότι βγάζανε δεν με έκανε να νιώθω ότι χρειάζεται upgrade. Τώρα όμως εδώ το upgrade είναι σε όλα (έφυγε το wifi, καλύτερη κάμερα, 3 axis gimbal, χρόνος πτήσης). Μόνο να δούμε πώς θα ανταπεξέλθει στον αέρα μένει. Αν και με τέτοιο βάρος, θα ζορίζεται αρκετά σίγουρα..

Μην κάνεις το λάθος........

Δεν μπορούν να το σταθεροποιήσουν,θα το είχαν κάνει με το mavic mini 1......

Θα βρει άνεμο 3αρη μακρια σου και θα χαθεί.....

1000 φορές mavic air 1,η mavic pro......

Δημοσ.
14 ώρες πριν, alexioannou είπε

Μην κάνεις το λάθος........

Δεν μπορούν να το σταθεροποιήσουν,θα το είχαν κάνει με το mavic mini 1......

Θα βρει άνεμο 3αρη μακρια σου και θα χαθεί.....

οκ φίλε μου σ'ευχαριστώ!!! Θα περιμένω!!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, alexioannou είπε

Επειδή ανέφερες το Mavic Air 1, φαντάζομαι το λες μόνο για το μειωμένο κόστος σε σύγκριση με το 2 σωστά? 

Γιατί το 2 έχει το OcuSync που είναι σημαντικός λόγος για μένα για upgrade. Βασικά χωρίς ocusync δεν θα αναβαθμίσω, το Sparkάκι κάνει τη δουλειά του για αυτό που το θέλω μέχρι να πάω σε OcuSync. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...