robyd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, ποιο απο τα 2 αξίζει, το Iphone 11 ή το Xiaomi mi 10? Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο κινητό σε αυτές τις τιμές?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, robyd είπε Καλησπέρα, ποιο απο τα 2 αξίζει, το Iphone 11 ή το Xiaomi mi 10? Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο κινητό σε αυτές τις τιμές? Δεν μπορει κανεις πλακα. εννοειται το xiaomi.
thessaloniki_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Αν σκέφτεσαι να το κρατήσεις με ορίζοντα διετίας το mi10, αν πας με ορίζοντα διετία και ανω τότε iphone.
koutsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, robyd είπε Καλησπέρα, ποιο απο τα 2 αξίζει, το Iphone 11 ή το Xiaomi mi 10? Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο κινητό σε αυτές τις τιμές? Φίλε μου πρέπει να αποφασίσεις πρώτα τι θέλεις, android ή ios. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με τόσο διαφορετικά κινητά...
robyd Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Φίλε μου πρέπει να αποφασίσεις πρώτα τι θέλεις, android ή ios. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με τόσο διαφορετικά κινητά... Πάντα είχα android (Huawei και Samsung), αλλά συνήθως χαμηλής γκάμας, και θέλω να κάνω upgrade σε κάποιο κινητό μεσαίας/υψηλής γκάμας που να μου αντέξει (με σωστή χρήση) χρόνια. Γενικά μου είπαν ότι τα iPhone σε αυτό είναι πολύ καλύτερα και θα μου άρεσε να δοκιμάσω iOS...η προτεραιότητα μου όμως είναι ένα κινητό που να αντέξει καιρό και να είναι εύχρηστο 1
koutsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, robyd είπε Πάντα είχα android (Huawei και Samsung), αλλά συνήθως χαμηλής γκάμας, και θέλω να κάνω upgrade σε κάποιο κινητό μεσαίας/υψηλής γκάμας που να μου αντέξει (με σωστή χρήση) χρόνια. Γενικά μου είπαν ότι τα iPhone σε αυτό είναι πολύ καλύτερα και θα μου άρεσε να δοκιμάσω iOS...η προτεραιότητα μου όμως είναι ένα κινητό που να αντέξει καιρό και να είναι εύχρηστο Με βάση αυτά που γράφεις όντως θα σου πρότεινα το iPhone 11. Παρά πολύ καλό σε μπαταρία, κάμερα και εννοείται με φοβερό επεξεργαστή και επιδόσεις. Επίσης καλύτερη αντοχή στο χρόνο με 5 χρόνια υποστήριξη. Τώρα όσον αφορά το ios εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο από android και εφόσον θέλεις απλή χρήση και δεν παίζεις με icon packs, launchers, custom roms κτλ. θα είσαι μια χαρά πιστεύω... 1
GiwrgosP- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Στις 5/11/2020 στις 9:12 ΜΜ, koutsis είπε Με βάση αυτά που γράφεις όντως θα σου πρότεινα το iPhone 11. Παρά πολύ καλό σε μπαταρία, κάμερα και εννοείται με φοβερό επεξεργαστή και επιδόσεις. Επίσης καλύτερη αντοχή στο χρόνο με 5 χρόνια υποστήριξη. Τώρα όσον αφορά το ios εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο από android και εφόσον θέλεις απλή χρήση και δεν παίζεις με icon packs, launchers, custom roms κτλ. θα είσαι μια χαρά πιστεύω... Απο την αλλη, γενικα τα android τα επισκευαζεις πιο φθηνα απο τα iphone και αμα εχεις ορεξη τους πετας και μια καλη ρομ σε 2 3 χρονια και τα κανεις καινουργια. Πηγαινε δες τα λεω εγω σε ενα καταστημα και τα 2 και οποιο σε εντυπωσιασει περισσοτερο παρτο.. Ετσι κι αλλιως το καθενα εχει τα δικα του συν και ταυτοχρονα ειναι και τα δυο τρομερες συσκευες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα