Προς το περιεχόμενο

[headset] Marshall Major II wired 28.89€ @ Cafago [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο ότι φαίνεται δεν τα περνάνε όλα απο το τελωνείο. Αν στο περάσουν απο τελωνείο θα σου έρθει μήνυμα που θα σου ζητάνε την αποδειξη πώλησης, έτσι ώστε να υπολογίσουν τις χρεώσεις. Αν δεν σου έρθει μήνυμα , τότε μάλλον τη γλύτωσες .

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fisto είπε

Απο ότι φαίνεται δεν τα περνάνε όλα απο το τελωνείο. Αν στο περάσουν απο τελωνείο θα σου έρθει μήνυμα που θα σου ζητάνε την αποδειξη πώλησης, έτσι ώστε να υπολογίσουν τις χρεώσεις. Αν δεν σου έρθει μήνυμα , τότε μάλλον τη γλύτωσες .

Δλδ πειράζεις την τιμή με inspect element τραβας screenshot και σου βγαίνει φθηνότερα ή και τζάμπα?

Δημοσ.

Ήρθε και σε εμένα το απευκταίο SMS παρά το Duty Free..

Δεν είναι καλή ιδέα να πειράξεις την τιμή γιατί όταν μέσα σε τόσα άτομα είσαι ο μόνος με χαμηλή τιμή θα ξεχωρίζεις.. 

Δημοσ.

Παρέλαβα και γω σήμερα, πάλι καλά δεν πέρασαν τελωνείο είχε πάνω στο δέμα ένα χαρτάκι που έλεγε τελωνειακός ελεύθερο. Τώρα σχετικά με τα ακουστικά για 28 ευρώ έχουν αρκετά καλό ήχο και καλή ηχομόνωση. Δεν είναι όμως τα αυθεντικά και αυτό το καταλαβαίνεις απο τις λεπτομέρειες γιατί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά οι κινέζοι. Καποιες απο αυτές τις λεπτομέρειες είναι οι εξης: οι οδηγίες χρήσης στην συσκευασία είναι τυπωμένες με άθλιο μελάνι, εντάξει να μου πεις δεν τις διαβάζει και κανείς αλλά και πάλι. Επίσης όπως είπε και το παιδί στην προηγούμενη σελίδα που τον είχα ρωτήσει τα κλιψάκια στα ακουστικά όταν τα ανοιγοκλείνεις δεν κλειδώνουν και ακόμα θα προσθέσω οτι η ρύθμιση του ύψους των ακουστικών θέλουν αρκετή περισσότερη δύναμη απο το κανονικό.

εικόνα_Viber_2020-12-07_12-11-42 (2).jpg

Δημοσ.

Ήμουν τυχερός τελικά έφτασαν σήμερα χωρίς να πληρώσω τελωνειο και δεν είχα βάλει duty free.. τα ακουστικά αν και είναι fake έχουν πολύ καλό ήχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...