Angelos19 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εμένα ήρθε sms για τελωνείο και έστειλα το mail με την απόδειξη αγοράς. Ξέρει κανείς περίπου πόσο θα βγει? Επίσης Ισχύει αυτό που λέει ο Μακιαβέλλι οτι αν δεν το πληρώσω πάει πίσω και έρχεται refund? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Angelos19
DownUNDERground Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Angelos19 είπε Και εμένα ήρθε sms για τελωνείο και έστειλα το mail με την απόδειξη αγοράς. Ξέρει κανείς περίπου πόσο θα βγει? Επίσης Ισχύει αυτό που λέει ο Μακιαβέλλι οτι αν δεν το πληρώσω πάει πίσω και έρχεται refund? 12€ (ή 15€;) + 24% ΦΠΑ. Γύρω στα 20€ δηλαδή.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Angelos19 είπε Και εμένα ήρθε sms για τελωνείο και έστειλα το mail με την απόδειξη αγοράς. Ξέρει κανείς περίπου πόσο θα βγει? Επίσης Ισχύει αυτό που λέει ο Μακιαβέλλι οτι αν δεν το πληρώσω πάει πίσω και έρχεται refund? Δεν είναι κανόνας. Είναι τι γίνεται τυπικά. Πρέπει να μιλήσεις με τον πωλητή για να τα συμφωνήσετε.
alfasss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 παιδιά εγώ παρέλαβα χθες! ο ήχος είναι απιστευτος μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον TS 1
fisto Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις είδα ότι με 50 euro παίρνεις τα Marshall III απο το skroutz. Οπότε τελωνείο δεν συμφέρει , γιατι θα βγεί συνολικό κοστος στα ίδια. Η τελευταία ελπίδα είναι το refund.
zato23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εσεις που λέτε για τελωνειο, δεν ειχατε επιλέξει Duty free shipping ?
fisto Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Duty Free Shipping κανονικότατα. Αλλα και πάλι δεν τη γλυτώσαμε. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από fisto 1
stavag Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 οταν αναφέρουν duty free shipping ειναι υποχρεωμενοι να σας επιστρέψουν εαν οχι ολο ,καποιο μερος του ποσου που θα πληρωσεται στο τελωνείο το ιδιο θέμα ειχα και εγω με tomtop και μου εκαναν μερική επιστροφη χρημάτων Εαν δεν δεχτούν ανοίγεις dispute στο paypal και αναλαμβάνει αυτο 1
zato23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, fisto είπε Duty Free Shipping κανονικότατα. Αλλα και πάλι δεν τη γλυτώσαμε. Εγω παρελαβα χωρις κανενα θεμα με τελωνειο,μαλλον ημουν τυχερός. Μιληστε με το καταστημα (εχουν live chat) και ενημερωστε μας για τη λυση που θα προτεινουν για να ξερουμε κατα ποσο ειναι αξιοπιστοι. 1
stroumfita2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Οσοι είχατε βάλει Duty free shipping μιλήστε με το Cafago πριν στείλετελετε κατι στα ΕΛΤΑ , θα σας πουν αυτοί τι θα κάνετε 1
dimitris1090t Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα ακόμα κάνει βόλτα στην Ελλάδα η παραγγελία, ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσει κα Βόλο 😂
fisto Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μίλησα και με το Live chat, λέει θα επικοινωνίσει μαζί μου ο supervisor, με mail , μέχρι αύριο το πρωί. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από fisto
infected20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 εγω που ξεχασα να βαλω duty free τι κανω?😂😂😂
dmyl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εμενα ηρθαν , χωρις θεμα με τελωνειο. Ηχος καλουτσικος για τα λεφτα που εδωσα , αν και κυριως τα προοριζω για διακοσμητικο με μια αντιστοιχη "πΧοιοτικη" βαση αλουμινιου απο τη ξακουστη Κίνα.
fisto Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Αν ήταν κατω απο 20 ευρώ , το τελωνειο δεν σε χρεώνει. Πόσο τα πήρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα