nikoskon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 https://www.cafago.com/en/p-pae0713b.html?Warehouse=CN έχει και τα ΙΙΙ.
kostiger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, lionheart75 είπε Γράψε αν θέλεις περισσότερα για το headset μιας και το έχεις καθώς όπως και εγώ θα είναι και αρκετοί άλλοι που το σκέφτονται σε αυτά τα χρήματα αν και έχουν στην κατοχή τους αρκετά headset. Eυχαριστώ! Eιχα την ΒΤ εκδοση για καποιο διαστημα, εχουν περασει απο τα αυτια μου πολλα ζευγη. Τα συγκεκριμενα δεν ειναι ουτε πολυ αβολα, ουτε ομως και πολυ ανετα. Μια ενδιαμεση κατασταση σε επιπεδο εργονομιας. Και ειμαι και λιγο...κλαπαυτης. Κατα τα λοιπα ομορφος σχεδιασμος, σχετικα ποιοτικη για τα χρηματα κατασκευη, οκ σχετικα ουδετερος ηχος, μια χαρα. Απο 'μενα ειναι ναι. 😛 2 1
tomar26 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δοκίμασε κανείς να προχωρήσει παραγγελία; Αν και δείχνει ότι είναι δωρεάν το duty free shipping για Ελλάδα, αν προχωρήσεις για checkout το έχει γκριζαρισμένο και δεν επιλέγεται. Δεν δοκίμασα με τα ακουστικά του θέματος, με άλλα πράγματα δοκίμασα από περιέργεια (που και σε αυτά έδειχνε δωρεάν το συγκεκριμένο shipping), αφού δεν ξέρω το μαγαζί.
fagoura Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Ειναι απο το ειδος που ακους συναμα εξωτερικους ηχους (δεν θυμαμαι το ονομα), η απο αυτα που απομονωνουν?
kva21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, lionheart75 είπε Γράψε αν θέλεις περισσότερα για το headset μιας και το έχεις καθώς όπως και εγώ θα είναι και αρκετοί άλλοι που το σκέφτονται σε αυτά τα χρήματα αν και έχουν στην κατοχή τους αρκετά headset. Eυχαριστώ! Τα ακουστικά είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής και ενώ τα έχω ζορίσει αρκετά δεν έχουν πάθει τίποτα, ο τα είχα αγοράσει 60€ περίπου και ο ήχος τους δεν είναι τόσο πλούσιος χρωματικά όσο προσδοκούσα! Το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα που θα μπορούσα να αναφέρω είναι το ότι σε σφίγγουν αρκετά στο κεφάλι. Θα πρότεινα σε όποιον τα θέλει να ψάξει μήπως μπορεί να τα βρει σε κάποιο μεγάλο κατάστημα να τα δοκιμάσεις το κεφάλι του. Γύρω στην μια ώρα σε πονάει στα αυτιά. Για κάποιο που τα θέλει για ώρες ίσως να μην την παλέψει μαζι τους βέβαια για την τιμή που τα βρήκατε είναι ένα πολύ καλό deal. σε αυτά τα λεφτά αξίζει σίγουρα!! Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από kva21 1 1
alexzzz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, imvrios είπε Slightly tight on the head. Fragile build quality. Ίδιο η πρώην μου η Αργυρή
dimitris1090t Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Έχει παραλάβει κανείς απο όσους παραγγείλαν; Εμένα με το tracking number μου δείχνει οτι έχει φτάσει στη χώρα απο τις 26 του μηνός αλλα δεν έχω κάποια αλλη ενημέρωση απο τότε.
peponas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Ναι παρέλαβα εγώ. Έγινε προσπάθεια παραδοσης 26/11 και παρέλαβα εγώ από γενική ταχυδρομικη Πυλαίας Θεσσαλονίκης 28/11 1
dimitris1090t Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, peponas είπε Ναι παρέλαβα εγώ. Έγινε προσπάθεια παραδοσης 26/11 και παρέλαβα εγώ από γενική ταχυδρομικη Πυλαίας Θεσσαλονίκης 28/11 γνώμη για τον ήχο τους, αν τα δοκίμασες? Επίσης έλεγξες να μην ειναι απομίμηση γιατί στην Bluetooth έκδοση υπαρχουν και απομιμήσεις. Παραθέτω βίντεο απο κάτω με τις διαφορές .
peponas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δεν τα δοκίμασα είναι αλήθεια γιατί τα πήρα για καβατζα. Όταν πάω σπιθτι θα τσεκάρω αν είναι, γνήσια και αν έχουν μεγάλη διαφορά με τα hyper x cloud 2 που εχω 1
peponas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Συμφωνα με το video παραπανω ειναι πιο κοντα στην απομιμιση παρα στο αυθεντικο αν ισχυουν τα ιδια και στα 2 ακουστικα. τα κλιψακια που δειχνει δεν κουμπωνουν αλλα παιζουν ,το εξωτερικο ειναι πιο κοντα σε αυτο που δειχνει για απιμιμηση και το εσωτερικο εχει καποιες ελαφριες ανωμαλιες και παλι οπως της απομιμησης. Στον ηχητικο τομεα ομως τα ακουστικα ειναι καλα για τα λεφτα τους. συγκριτικα με τα cloud 2 εχουν λιγο παραπανω μπασο αλλα διαπιστωσα πως τα cloud κοβουν πολυ τις χαμηλες (και το διαπιστωσα τωρα γιατι ποτε δεν ακουγα μουσικη με ακουστικα αλλα το ειχα μονο για chat) με αποτελεσμα τα marshall να ειναι πιο κοντα σε αυτο που βγαζουν τα ηχεια μου (Edifier S530D). Και τα 2 τα συνδεσα πανω στην εισοδο ακουστικων που εχουν τα ηχεια μου και τα marshal ακουγονταν ελαφρως πιο δυνατα αλλα αυτο πιο πιθανον οφειλετε στην διαφορα στα μπασα που εχουν. Σε γενικες γραμμες για τα λεφτα τους αξιοπρεπεστατα αλλα δεν ειχω και πολυ εμπειρια απο ακουστικα για να τα συγκρινω.
dimitris1090t Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, peponas είπε Συμφωνα με το video παραπανω ειναι πιο κοντα στην απομιμιση παρα στο αυθεντικο αν ισχυουν τα ιδια και στα 2 ακουστικα. τα κλιψακια που δειχνει δεν κουμπωνουν αλλα παιζουν ,το εξωτερικο ειναι πιο κοντα σε αυτο που δειχνει για απιμιμηση και το εσωτερικο εχει καποιες ελαφριες ανωμαλιες και παλι οπως της απομιμησης. Στον ηχητικο τομεα ομως τα ακουστικα ειναι καλα για τα λεφτα τους. συγκριτικα με τα cloud 2 εχουν λιγο παραπανω μπασο αλλα διαπιστωσα πως τα cloud κοβουν πολυ τις χαμηλες (και το διαπιστωσα τωρα γιατι ποτε δεν ακουγα μουσικη με ακουστικα αλλα το ειχα μονο για chat) με αποτελεσμα τα marshall να ειναι πιο κοντα σε αυτο που βγαζουν τα ηχεια μου (Edifier S530D). Και τα 2 τα συνδεσα πανω στην εισοδο ακουστικων που εχουν τα ηχεια μου και τα marshal ακουγονταν ελαφρως πιο δυνατα αλλα αυτο πιο πιθανον οφειλετε στην διαφορα στα μπασα που εχουν. Σε γενικες γραμμες για τα λεφτα τους αξιοπρεπεστατα αλλα δεν ειχω και πολυ εμπειρια απο ακουστικα για να τα συγκρινω. Ευχαριστώ πολύ για το review. Τώρα όμως με έβαλες σε σκέψεις αν αξίζει να παραλάβω, αν έρθουν... Ή να ανοίξω θέμα στο PayPal οτι δεν έχουν φτάσει ακόμα και οτι μάλλον δεν είναι αυτά που λέει η περιγραφή αλλα απομίμηση. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από dimitris1090t
fisto Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις έλαβα μύνημα απο ελτα , οτι για εκτελωνισμό θελουν τιμολόγιο ή αποδειξη αγοράς. Ξερει κανεις πως μπορω να τα στείλω πίσω και να πάρω πίσω τα λεφτά μου; Γιατί να πληρώσω τελωνείο ,δεν συμφέρει. Εχει κανείς εμπειρία με το να στέλνεις εκτελωνισμένα πίσω και να σου κάνουν refund;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, fisto είπε Μόλις έλαβα μύνημα απο ελτα , οτι για εκτελωνισμό θελουν τιμολόγιο ή αποδειξη αγοράς. Ξερει κανεις πως μπορω να τα στείλω πίσω και να πάρω πίσω τα λεφτά μου; Γιατί να πληρώσω τελωνείο ,δεν συμφέρει. Εχει κανείς εμπειρία με το να στέλνεις εκτελωνισμένα πίσω και να σου κάνουν refund; Κανεις προσευχή στην οντότητα της αρεσκειας σου και συνεννοήσε με τον πωλητή. Τυπικά δεν ασχολείσαι, πάει στον αποστολέα και σου κάνει refund.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα