lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα ενσύρματα ακουστικά του τίτλου με μικρόφωνο στα 28,89€ σε flash sale στο Cafago από Κίνα. Link--> https://www.cafago.com/en/p-pae0712b.html Η τιμή είναι τελική με τα μεταφορικά και επιλέγετε Duty free shipping για αποφυγή τελωνείου και γρηγορότερη αποστολή αν και η αναμονή θα είναι σίγουρα μεγάλη εξαιτίας της πανδημίας. Άλλωστε οι αγορές γενικά από Κίνα απαιτούν πάντα υπομονή! Παλιότερο μοντέλο, πλέον έχουν βγει και τα Major III wired αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ ποιοτικό επώνυμο headset και στα χρήματα αυτά αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία. >Ελλάδα από 69€ τα λευκά αλλά φαίνεται να έχουν παίξει χαμηλότερα μέχρι τα 42€ κάποια στιγμή τα μαύρα: Major II white >Υπόλοιπη Ευρώπη από 58,42€ τα λευκά: Major ii white Major II black Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από lionheart75 9 1
dimitris1090t Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Ξέρει κανείς αν έχουν διαφορά με τα major iii?
imvrios Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Slightly tight on the head. Fragile build quality. Ειδικά το πρώτο με σκοτώνει. Οκ είναι εύθραυστα, άμα το ξέρεις τα προσέχεις. Αλλά άμα είναι να τα φοράς μία ώρα και να σε πονάει το κεφάλι σου ... ΥΓ. Το Cafago είδα έχει φτιάξει σε reviews. Μέχρι λίγους μήνες πριν ήταν no buy από εκεί.
kva21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, imvrios είπε Slightly tight on the head. Fragile build quality. Ειδικά το πρώτο με σκοτώνει. Οκ είναι εύθραυστα, άμα το ξέρεις τα προσέχεις. Αλλά άμα είναι να τα φοράς μία ώρα και να σε πονάει το κεφάλι σου ... ΥΓ. Το Cafago είδα έχει φτιάξει σε reviews. Μέχρι λίγους μήνες πριν ήταν no buy από εκεί. Ως κάτοχος τους, επιβεβαιώνω και εγώ οτι είναι αρκετέ σφιχτά στο κεφάλι (στα αυτιά) σε εμένα αλλά και σε άλλους. Πράγματι πονάει τη κεφάλι σου μετά από κάποια ώρα. Αλλά η προσφορά είναι φιλοτιμία. Για τόσο που κάνουν τώρα αξίζουν. Για όσο κάνουν στην αρχική τους τιμή δεν αξίζουν ιδιαίτερα. 1
lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, kva21 είπε Ως κάτοχος τους, επιβεβαιώνω και εγώ οτι είναι αρκετέ σφιχτά στο κεφάλι (στα αυτιά) σε εμένα αλλά και σε άλλους. Πράγματι πονάει τη κεφάλι σου μετά από κάποια ώρα. Αλλά η προσφορά είναι φιλοτιμία. Για τόσο που κάνουν τώρα αξίζουν. Για όσο κάνουν στην αρχική τους τιμή δεν αξίζουν ιδιαίτερα. Γράψε αν θέλεις περισσότερα για το headset μιας και το έχεις καθώς όπως και εγώ θα είναι και αρκετοί άλλοι που το σκέφτονται σε αυτά τα χρήματα αν και έχουν στην κατοχή τους αρκετά headset. Eυχαριστώ! 1
Angelos19 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Τα παρήγγειλα και ήρθε mail επιβεβαίωσης. Από ακουστικά έχω μόνο κάτι Razer τεράστια που δεν φοριούνται έξω οπότε χρειαζόμουν. Τώρα θα μου πείτε με τα lockdown κλπ δεν θα βγαίνω καν έξω, και θα έχετε δίκιο. Τα βλέπω να πάνε για δώρο.
pinokio 7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ευχαριστω εφυγε παραγγελια η τιμη αλλαξε σε 30.81 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από pinokio 7
lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, pinokio 7 είπε ευχαριστω εφυγε παραγγελια η τιμη αλλαξε σε 30.81 H τιμή εξακολουθεί και είναι στα 28.89€. Πληρώνουμε σε ευρώ μέσω του site, μήπως είχες επιλέξει να πληρώσεις σε άλλο νόμισμα $ και χρεώθηκες έξοδα μετατροπής απο το Paypal; 35 λεπτά πριν, Angelos19 είπε Τα παρήγγειλα και ήρθε mail επιβεβαίωσης. Από ακουστικά έχω μόνο κάτι Razer τεράστια που δεν φοριούνται έξω οπότε χρειαζόμουν. Τώρα θα μου πείτε με τα lockdown κλπ δεν θα βγαίνω καν έξω, και θα έχετε δίκιο. Τα βλέπω να πάνε για δώρο. Μέχρι να έρθουν παίζει (και μακάρι) να μην έχουμε lockdown. Πάραυτα, η χρήση τους μπορεί να γίνει οπουδήποτε, σταθερό, laptop, tablet κλπ οπότε δεν είναι μόνο για on the go.
pinokio 7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι εχεισ δικιο για την τιμη λαθοσ δικο μου Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από pinokio 7 1
DownUNDERground Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Ξέρουμε από χρόνους παράδοσης πως τα πάει το cafago; Όχι σε απόλυτους αριθμούς, αλλά σε σχέση με banggood πχ. και την αντίστοιχη μέθοδο αποστολής.
lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ξέρουμε από χρόνους παράδοσης πως τα πάει το cafago; Όχι σε απόλυτους αριθμούς, αλλά σε σχέση με banggood πχ. και την αντίστοιχη μέθοδο αποστολής. Από πρόσφατη εμπειρία μου γύρω στις 3 βδομάδες όπως αντίστοιχα το PDM του Banggood όμως αυτό μπορεί να επηρεαστεί και άλλο με την πανδημία και τα lockdown. 1
nasosgrigo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Με το να επιλεξουμε Duty Free Shipping , γλιτωνουμε τελωνειο; Εχει δοκιμασει κανεις αγορα πανω απο 22 ευρώ απο Cafago ? Χρονος αποστολης , γρηγοροτερος απο Banggood σε κατι παραγγελιες με ψιλοπραγματακια Υ.Γ. Thanks TS
TsironakosMix Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Τα φωρανε στο The booth οι κυριες, μονο απο εκει μπορεις να καταλαβεις ποσο αβολα ειναι, γιατι ποτε δεν τα εχουν στα αυτια τους. Μακρια απτα συγκεκριμενα 1
stavag Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Εάν έχουν το ίδιο Duty free shipping που έχει το tom top μακριά Θα πέσει τελωνείο και το πολύ πολύ να δώσουν πίσω ένα πολύ μικρό ποσό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα