Προς το περιεχόμενο

Euro 2004

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Olorin exw katebasei to patchaki pou allazeis settings.Exei epilogh gia low medium kai high quality.Se high to exw alla palia xalia einai :(

Pantws egw den menw ekei.Ta ball physics kai ta sout gia mena einai gia ta mbaza. :(

Δημοσ.

oraia epexa to euro full edition kai exo na po kai ego ta dika mou iper kai ta kata ...

Den xero giati alla to paixnidi me ebale poli mesa sto euro,exei prokrimatika,telika ktl ..! Eidika otan xekinisa to proto game kai akousa ton ethniko imno (esto kai ligo) porothika kai ithela na tous balo 500 goal :D

Distixos den exo kapio sobaro mixanima opote den mporo na po gia ta grafika se full mode ktl ktl ! Apla ligo kalitera apo auta tou teleutaiou fifa !

O xirismos mou fanike arketa kalos kai me diskolepse arketa to paixnidi esto kai sto semi-pro (poso mallon to professional kai to world cup) !Arketa exeligmeno AI oson afora to fifa 2004!

Arnitika pou brika einai oti polles fores to mouse den kanei click sta menu kai prepei na to patiseis 2-3 fores gia na "piasei" !

Tora tha arxisete oloi na lete pos to PES3 rulez kai ola ta sxetika ! Ego apla me tin tapini mou gnomi na po oti me karta grafikon mx32 mb to PES3 den epexe ,eno to euro pezei sxetika apsoga se xamili analisi !

(tha mou peite oloi kane anabathmisi ktl.Den nomizo oti oloi exoun tin dinatotita na kanoun anabathmiseis ,kai genika to thema paei allou meta :) )

To paixnidi to exo pexei mono 2 meres ... opote tha epaneltho me pithana bugs i kapia stixia gia to paixnidi ;)

Δημοσ.
Olorin exw katebasei to patchaki pou allazeis settings.Exei epilogh gia low medium kai high quality.Se high to exw alla palia xalia einai :(

Pantws egw den menw ekei.Ta ball physics kai ta sout gia mena einai gia ta mbaza. :(

Δε διαφωνώ καθόλου για τα σουτ και τα ball physics, απλώς εσύ μου ζήτησες τρόπο για να κουνιούνται τα δίχτυα και στον είπα... ;) Τώρα, για τα υπόλοιπα, είπαμε, ούτε ένα ούτε 10 patches δε φτάνουν να διορθώσουν τη βιασύνη της ΕΑ...

Δημοσ.
2-3 games epeksa kai kateytheian uninstall kai vour gia master league sto PES3

Mia apo ta idia kai egw.....tsaba kopos na to katevaso....na to kanw install...kai na pedeyto genika me aytyo to game....

Δημοσ.

...kai kati allo : to pes 3 den pezei (gia tin akriveia pezei alla se slow motion-kare kare) se kartes me 64 mb.malista se ena review tou o sidaktis to elege rita oti epeidi einai kateythian port apo playstation thelei oposdipote 128 mb stin karta grafikon.opote ego pou exo 64ara karta grafikon protimao to fifa 2004 pou pezei mia xara.epeidi diladi aytoi variountai na grapsoun kodika tha prepei ego na pezo kare kare?fifa kai xero psomi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...