Thanosb75 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, JcD είπε Αδημονούμε, τι απόχρωση θα έχουν οι οθόνες άραγε φέτος? Στανταράκι, την απόχρωση του S.Amoled Burn-In μετά από ένα χρόνο χρήσης!!!!! Ξέρει από αυτά η Samsung!!!!! Κάνει πάντα την "Κινέζα"..... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από Thanosb75
Tresorikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Thanosb75 είπε Στανταράκι, την απόχρωση του S.Amoled Burn-In μετά από ένα χρόνο χρήσης!!!!! Ξέρει από αυτά η Samsung!!!!! Κάνει πάντα την "Κινέζα"..... Ολα τα μηχανήματα tv smartphone κτλ λίγο η πολύ βγαζουν burn in στις amoled ... Η σαμι όταν βγάζει το στέλνεις στη σμαρτεκ με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά... Δωρεάν νέα οθόνη δωρεάν μπαταρία αν έχει κ κάποια άλλη βλάβη εννοείται στο διορθώνει δωρεάν όπως έτυχε στον bro μ του άλλαξαν τη θύρα tupe c και τα ακουστικά τα ενσύρματα που δεν του δούλευε το ένα ακουστικό... Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει να του βρει κ γκόμενά;;; 1 1
margaritagr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Στις 6/11/2020 στις 11:37 ΠΜ, Thanosb75 είπε Στανταράκι, την απόχρωση του S.Amoled Burn-In μετά από ένα χρόνο χρήσης!!!!! Ξέρει από αυτά η Samsung!!!!! Κάνει πάντα την "Κινέζα"..... Day one s10+ ως σημερα δουλεύει σαν καινούριο. Και αυτή είναι η Μ@Λακια καθώς δεν εχω δικαιολογία να το αλλάξω! 1 1
paris_chav Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Day one s10+ ως σημερα δουλεύει σαν καινούριο. Και αυτή είναι η Μ@Λακια καθώς δεν εχω δικαιολογία να το αλλάξω! Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Εγώ πήγα απ τη σειρά s10 στη σειρά s20 καθαρά λόγω μικροβίου αλλαγής. Ουσιαστικά τα 120hz είναι η διαφορά και σε μικρότερο βαθμό το 8Κ βίντεο που ανάθεμα πόσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει. Και δεν ξέρω κι αν η καινούργια σειρά θα σου δώσει κίνητρα αλλαγής. Πραγματικά ίσως η καλύτερη galaxy s σειρά τα s10. 1
Thanosb75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Απλά Googlαρε Samsung S.Amoled Burn-In!!!!! Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει!!!! Άντε με τον κάθε άσχετο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα