Boubis1411 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Έχω κατεβάσει ήδη Vlc και mx. Σε μερικές ταινίες δεν έχουν ήχο και σε άλλες βγάζει κινέζικα υπότιτλους. Για πείτε καμιά λύση παιδιά
emperor4her Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 εγω με mx ειμαι καλυμενος. δεν εχω καποιο θεμα. για τα κινεζικα πηγαινε στις επιλογες γλωσσας υποτιτλων και βαλε ελληνικα ή utf-8 το μονο μου θεμα που δεν εχω καταφερει να λυσω, ειναι οταν παιζω απο το δικτυο ταινιες, δεν μου τραβαει και τους υποτιτλους αυτοματα. πρεπει να τους αντιγραψω σε φακελο και μετα να τους επιλεξω χειροκινητα. 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, emperor4her είπε εγω με mx ειμαι καλυμενος. δεν εχω καποιο θεμα. για τα κινεζικα πηγαινε στις επιλογες γλωσσας υποτιτλων και βαλε ελληνικα ή utf-8 το μονο μου θεμα που δεν εχω καταφερει να λυσω, ειναι οταν παιζω απο το δικτυο ταινιες, δεν μου τραβαει και τους υποτιτλους αυτοματα. πρεπει να τους αντιγραψω σε φακελο και μετα να τους επιλεξω χειροκινητα. Αυτό που λες την επιλογή την έχει ο player; Επίσης σε κάποια δεν έχω και ήχο τι γίνεται.
emperor4her Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε 1. Αυτό που λες την επιλογή την έχει ο player; 2. Επίσης σε κάποια δεν έχω και ήχο τι γίνεται. 1. ναι 2. αναλογα τι εχεις κατεβασει. μηπως δεν υποστιριζει το player σου το συγκεκριμενο forma ηχου? 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, emperor4her είπε 1. ναι 2. αναλογα τι εχεις κατεβασει. μηπως δεν υποστιριζει το player σου το συγκεκριμενο forma ηχου? Μπορεί ναι. Αλλαγή στο φορμάτ του ήχου μπορώ να κάνω με κάποιο πρόγραμμα;
emperor4her Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Μπορεί ναι. Αλλαγή στο φορμάτ του ήχου μπορώ να κάνω με κάποιο πρόγραμμα; οχι. μονο αν κατεβασεις αλλη ταινια. δοκιμασε να αλλαξεις τη ρυθμιση στο decoding. hw, sw, hw+. δοκιμασε και τα 3 μην δεις καποια διαφορα. τι version android φορας? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από emperor4her 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, emperor4her είπε οχι. μονο αν κατεβασεις αλλη ταινια. δοκιμασε να αλλαξεις τη ρυθμιση στο decoding. hw, sw, hw+. δοκιμασε και τα 3 μην δεις καποια διαφορα. τι version android φορας? Το 10.1 φοράει το box
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Μπορεί ναι. Αλλαγή στο φορμάτ του ήχου μπορώ να κάνω με κάποιο πρόγραμμα; 2 ώρες πριν, emperor4her είπε οχι. μονο αν κατεβασεις αλλη ταινια. Κι όμως, μπορείς. Αυτό το πρόβλημα συνήθως εμφανίζεται σε mkv αρχεία με dts ήχο. Εγώ χρησιμοποιώ δύο προγράμματα, το popcorn audio converter και το mkv2ac3. Το 2ο ιδίως είναι πολύ απλό, απλά φορτώνεις το mkv και στο σώζει με ac3 ήχο. Θέλει όμως κάποιον χρόνο η διαδικασία οπότε αν θέλεις να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον να κατεβάζεις μόνο με ac3, mp3 ή aac ήχο τις ταινίες. Βασικά, αν αποφεύγεις dts και 10bit (το 2ο είναι πολύ δύσκολο αρχείο για αναπαραγωγή) ταινίες θα είσαι εντάξει. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από micos000 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Κι όμως, μπορείς. Αυτό το πρόβλημα συνήθως εμφανίζεται σε mkv αρχεία με dts ήχο. Εγώ χρησιμοποιώ δύο προγράμματα, το popcorn audio converter και το mkv2ac3. Το 2ο ιδίως είναι πολύ απλό, απλά φορτώνεις το mkv και στο σώζει με ac3 ήχο. Θέλει όμως κάποιον χρόνο η διαδικασία οπότε αν θέλεις να είσαι μην έχεις προβλήματα στο μέλλον να κατεβάζεις μόνο με ac3, mp3 ή aac ήχο τις ταινίες. Κατάλαβα. Πες μου λίγο για τους υπότιτλους τι να κάνω, βλέπω ασχολείσαι. Τα βγάζει κινέζικα και στην smart tv και στο tv box
jim_p Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Αλλαζεις την κωδικοποιηση στον player σε iso-8859-7 ή σε windows-1253. Και τα 2 ειναι τα ελληνικα, απλα με διαφορετικες κωδικοποιησεις. 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, jim_p είπε Αλλαζεις την κωδικοποιηση στον player σε iso-8859-7 ή σε windows-1253. Και τα 2 ειναι τα ελληνικα, απλα με διαφορετικες κωδικοποιησεις. Ο player της τβ δεν έχει επιλογή, για τον ΜΧ θα το ψάξω 1 λεπτό πριν, jim_p είπε Αλλαζεις την κωδικοποιηση στον player σε iso-8859-7 ή σε windows-1253. Και τα 2 ειναι τα ελληνικα, απλα με διαφορετικες κωδικοποιησεις. Ο player της τβ δεν έχει επιλογή, για τον ΜΧ θα το ψάξω Δώσε και ένα πρόγραμμα εύκολο όμως για ενσωμάτωση υποτιτλων.
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όλους τους υπότιτλους ή μόνο συγκεκριμένους; Στο tv box έχεις ορίσει την γλώσσα στα Ελληνικά; Δες αυτό που λέει ο jim. Αν κάποια παίζουν σωστά φόρτωσε ένα με το σημειωματάριο (δεξί κλικ->άνοιγμα με->Σημειωματάριο και τσεκ να ανοίγουν πάντα με αυτό) και πας μενού Αρχείο->Αποθήκευση ως. Ελέγχεις τι λέει στην κωδικοποίηση (αριστερά από το κουμπί αποθήκευση). Μετά φορτώνεις ένα που δεν παίζει σωστά και βάζεις την κωδικοποίηση να είναι όπως αυτό που παίζει και αποθηκεύεις πάνω στο ίδιο αρχείο. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από micos000 1
jim_p Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Αυτα που λεω παραπανω για τις κωδικοποιησεις υπαρχουν στον vlc. Για την τηλεοραση και τον mx player δεν γνωριζω. Σιγουρα η τηλεοραση θα εχει καπου αναλογη ρυθμιση. 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, jim_p είπε Αυτα που λεω παραπανω για τις κωδικοποιησεις υπαρχουν στον vlc. Για την τηλεοραση και τον mx player δεν γνωριζω. Σιγουρα η τηλεοραση θα εχει καπου αναλογη ρυθμιση. Θα τα ψάξω με την σειρά οκ... Στον Vlc δεν ανοίγουν επιλογές όπως στο pc πάντως.
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν δοκιμάζεις και το kodi; Αν το ρυθμίσεις σωστά είναι πολύ βολικό και το χειρίζεσαι καλύτερα με το τηλεκοντρόλ του tv box απ' ότι τα υπόλοιπα Players που σε κάποια σημεία μπορεί να θέλουν και ποντίκι. Παρακάτω αποτελέσματα για ρύθμιση του kodi στα Ελληνικά. Βασικά δε χρειάζεσαι τα πρόσθετα καθώς τα περισσότερα δε δουλεύουν. Μονο ίσως κανά δυό για υπότιτλους. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=ρυθμιση+kodi+στα+ελληνικα Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα