manolis227 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα, μπορειτε να μου πειτε αν η γραμμη μου ειναι ενταξει; γτ πολλες φορες μου κανει input lag σε online παιχνιδια και δν ξερω τι παιζει Μόλις τώρα, manolis227 είπε Καλησπερα, μπορειτε να μου πειτε αν η γραμμη μου ειναι ενταξει; γτ πολλες φορες μου κανει input lag σε online παιχνιδια και δν ξερω τι παιζει
darkman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σίγουρα εφοσον παίζεις online παιχνίδια καλο ειναι να ζητησεις να στην κανουν fast path , απο ταχύτητα εισαι οκ τα fec errors που ειχα ρωτησει μια φορα μου ειπαν οτι ειναι διορθοσεις της γραμμης και δεν επιρεαζουν τοσο , το λεω γιατι τα βλεπω πολλα , εχες κανει καποιο speed test ? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από darkman
manolis227 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 τρ που το ειπες το πηρα χαμπαρι οτι μου το αλλαξανε με την αλλαγη απο 50ρα σε 100ρα..
petran91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Λογικό να υπάρχει λίγο lag με wifi ανάλογα και την απόσταση από το ρούτερ. Για να πάρεις το μάξιμουμ χρησιμοποιείς καλώδιο.
soclvs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, manolis227 είπε με wifi Γινεται να ζητησεις το speedport plus απο τον οτε , αυτο εχει 5GHz WiFi και θα έχει καλύτερες επιδόσεις αμα εχεις κεραια 5GHz
darkman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, manolis227 είπε με wifi Λογικο οπως σου λεει και ο Petran κανε και ενα τεστακι με καλωδιο κανε και ενα fast path . με λαπτοπ εισαι ? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από darkman
manolis227 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) λοιπον εκανα φαστ παθ συνδεσα το λαπτοπ με καλωδιο και βγαινει αυτο το αποτελεσμα. θελω να ρωτησω γινεται να κατεβει κιαλο το πινγκ; εγω παιζω στο πσ4 πιο πολυ παιδια με συνδεμενο το καλωδιο παντα Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από manolis227
darkman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, manolis227 είπε λοιπον εκανα φαστ παθ συνδεσα το λαπτοπ με καλωδιο και βγαινει αυτο το αποτελεσμα. θελω να ρωτησω γινεται να κατεβει κιαλο το πινγκ; εγω παιζω στο πσ4 πιο πολυ παιδια με συνδεμενο το καλωδιο παντα Εισαι μια χαρα το 10 ειναι ενα καλο ping και 7 να το πας δεν θα δεις κατι μιας και μιλαμε ms . Να ξερεις οτι στα παιχνιδια παιζει ρολο και ο σερβερ που μπαίνεις , μην περιμενεις να δεις αυτο το ping σε game Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από darkman
manolis227 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Άρα δν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο ε ; Με 100ρα γραμμή;
darkman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Απο οτι ξερω οχι αλλα δεν υπαρχει και λογος, νομιζω οτι εχεις αγχωθει χωρις λογο δοκίμασε την ετσι οπως εισαι και αν εχεις ακομα θεματα τοτε θα πρεπει να μιλήσεις με την cosmote .
soclvs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, manolis227 είπε Άρα δν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο ε ; Με 100ρα γραμμή; Για να μην εχεις input lag προτιμησε ethernet , επισης με το speedport entry 2i που εχεις χρησιμοποιεις μονο την μπαντα των 2.4GHz η οποία και δεχεται παρεμβολες με αποτελεσμα να πιανεις λιγοτερο και να εχει input lag απο το wifi. Το ethernet που εχει απο την αλλη ειναι fast ethernet (100mbps) αλλα στην πράξη πιανει λιγοτερο απο 100 οπως σε εσενα εδω τωρα που πιανεις 89. Εγω στη θεση σου θα ζητουσα το speedport plus το οποιο δινουν δωρεαν που εχει 1000ρες ethernet (με αποτελεσμα να πιανεις και τα 100mbps στο pc και οχι τα 89) και αμα θα θελεις να μπεις απο wifi να μπαίνεις απο την μπαντα των 5GHz η οποία δεν εχει τοσες παρεμβολες (καλυτερη επιλογη ειναι πάντα το ethernet)
replicalost Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Επίσης η γραμμή σου έχει errors (εσφαλμένα πακέτα) πιθανών να έχεις και packet loss. δοκίμασε το ίντερνετ χωρίς το σταθερό συνδεδεμένο να δεις εάν θα σου βγάζει πάλι αυτά τα fec + hec + crx errors.
manolis227 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ηρθε το speedport plus σημερα, παω στο ιντερνετ να δω αν αλλαξανε πραμα και δεν μου πεταει ρε κοπελια πληροφοριες για την συνδεση... τι παιζει; δεν βρισκω το dsl information Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από manolis227
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα