multiplex Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Σίγουρα για καθέναν θα υπάρχουν κάποια τραγούδια που με τη μουσική ή τους στίχους τους ή και τα δύο ταυτόχρονα τον αγγίζουν περισσότερο από τα άλλα...Μπορεί να ανήκουν σε διάφορα είδη μουσικής και bla bla bla! Aς αφήσουμε ,λοιπόν , την πολυλογόια και ας περάσουμε στο κύριο θέμα:τώρα τελευταία άκουσα κάτι παλιά τραγουδάκια,όπως Iggy Pop-Cry for love αι The 69 eyes-The chair , αλλά και πιο καινούρια (π.χ. Archive -Again) που με συγκίνησαν... Μπορείτε να προτείνετε άλλα κομμάτια παρόμοια με τα παραπάνω ή τραγούδια που συγκινούν εσάς και έχουν ένα μελαγχολικό τόνο ή σας ξυπνούν συναισθήματα;
Cristina Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Όλα τα τραγούδια ξυπνούν πολλών μορφών συναισθήματα. Μάλλον αναφέρεσαι πιο πολύ σε μελαγχολία, έτσι; :roll: Είναι πάρα πολλά... Μα πάρα πολλά όμως. Κι επειδή αυτήν την στιγμή λόγω ανάλογης διάθεσης, δεν είμαι σε θέση να τα θυμηθώ όλα, θα σου πω αυτά που ακουώ τώρα... 1. Michael Galasso - In The Mood For Love (από την ομώνυμη ταινία) 2. Joe Hisaishi - Thank You... For Everything (από την ταινία 'Hana-Bi') 3. Joe Hisaishi - Hana-Bi (από την ταινία 'Hana-Bi') 4. Dmitri Shostakovich - Waltz 2 from Jazz Suite (ακούστηκε και στην ταινία 'Eyes Wide Shut') 5. Zbigniew Preisner - Enfer (από την ταινία 'La Double Vie De Veronique') 6. Zbigniew Preisner - Song for the Unification of Europe (από την ταινία 'Trois Couleurs: Bleu') 7. Wojciech Kilar - The Portrait Of A Lady (από την ομώνυμη ταινία) 8. Ed Alleyne Johnson - Electric Violin Oxford Suite (δεν ξέρω αν έχει ακουστεί σε κάποια ταινία... :roll: ) :cry:
multiplex Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Ναι Cristina,δίκιο έχεις...Πιο πολύ μιλάω για μελαγχολία,απογοήτευση και κακή -θα έλεγα- ψυχολογική διάθεση! Θα προσπαθήσω να τα βρώ, γιατί -για να πώ την αλήθεια- δεν έχω ακούσει κανένα από αυτά που προτείνεις...
Cristina Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Είναι κυρίως ορχηστρικά. Μην περιμένεις ν' ακούσεις pop/rock μπαλάντες. Ελπίζω να σου αρέσουν παρ' όλ' αυτά... :|
Dreamstorm Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Lake Of Tears- Forever Autumn Pink Floyd- Wish You Were Here Anathema - Lost Control Black Sabbath -Solitude Loreena McKennit - Dante's Prayer Secret Garden -Nocturne είναι μερικά που σκέφτηκα αυτή τη στιγμή. Μην τα ακούσεις συνεχόμενα
Mixalakis Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Cristina με τέτοια κομμάτια που ακούς τώρα δεν είσαι απλά μελογχολημένη μάλλον κόβεις τις φλέβες σου... Κομματάρες όλα!!! Μ'εχεις καταπλήξει με τις μουσικές σου προτιμήσεις!!(Ν'αρχίζεις να συνηθίζεις τα κοπλιμέντα μου γιατί σε βλέπω συνέχεια κόκκινη σα παντζάρι!......) Στο θέμα μας λοιπόν:Και εγώ με τη σειρά μου θα προτείνω κάποια μελαγχολικά κομμάτια στα δικά μου μέτρα και σταθμά όμως,κάπως πιό εμπορικά και συνάμα πio γνωστά στο ευρύ κοινό! 1)Elvis Costello - I Want you 2)Youssou N'Dour & Neneh Cherry - Seven Seconds 3)Radiohead - Creep,Street Spirit 4)Paul Weller - You Do Something To Me 5)Benny Mardones - Into The Night 6)Coldplay - Trouble 7)Cue - Hello 8)Santa Esmeralda - You're My Everything 9)Kelly Family - Fell in Love With An Alien 10)Pretty Maids - Please Don't Leave me (ερωτικό και πολύ καλοκαιρινό) 11)Patrick Swayze - She's like the wind Αυτά για αρχή...Έπακολουθεί και συνέχεια βέβαια!!(Μετά τα διαφημιστικά μηνύματα)
AzmoDeus Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 βασικα τραγουδια μου βγαζουν συναισθημα μονο οταν ειναι συνδυασμενα με συγκεκριμενες καταστασεις Crimson Glory - Lost Reflections
apoikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Τα τραγούδια που μου ξυπνούν συναισθήματα είναι αρκετά, ωστόσο μπορώ (σχετικά εύκολα) να ξεχωρίσω τα παρακάτω: Savatage - Believe Anathema - Angelica, Inner Silence & Regret Pink Floyd - Comfortably Numb Dream Theater - Another Day Όπως είπε και ο AzmoDeus, είναι τραγούδια τα οποία συνδέονται με πρόσωπα και καταστάσεις που κατέχουν ιδιαίτερη θέση στη ζωή μου και που, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, μου προκαλούν πάντα τα ίδια συναισθήματα.
ksessalonikios Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 3)Radiohead - Creep,Street Spirit Συμφωνω κι επαυξανω,ειδικα για το 2ο θα ελεγα απλα κορυφαιο
Haunter Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 To apoluto melagxoliko komati: Placebo-Every you every me
livadaki Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Wham-Careless whisper Manic street preachers-Everlasting George Michael-Jesus to a child Phill Collins-Another day in paradise Michael Jackson-Liberian girl Wham-Where did your heart go Spandau ballet-Gold Michael Jackson-Remember the time Michael Jackson-Will you be there America-You can do magic Μερικα ισως να ξεφευγουν λιγο απο το τη μελαγχολια αλλα επηρεαζουν την ψυχολογια μου...
Leibniz Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 My suicide collection : Counting Crows - A Long December Counting Crows - Colorblind Gary Jules - Mad World Tom Waits - Alice Tom Waits - Invitation to the Blues Amelie OST - La valse d'Amιlie (version piano) Pearl Jam - Indifference Neil Young - When Your Lonely Heart Breaks Pink Floyd - High Hopes Kai gia epikhdeio: Cranberries - No need to argue
Fotografos Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Αννα Βισση-Τα μαθητικα χρονια Pink Floyd-Comfortably Numb The 69 eyes-The chair Δυστυχως ειναι αναριθμητα
Snolly Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Calexico - Sunken Waltz Bob Dylan - Fourth Time Around Pink Floyd - Wish You Were Here MSG - Nightmare Peter Gabriel - Solsbury Hill The Beatles - Strawberry Fields Lionel Ritchie - Hello Mono - Life in Mono Simon & Garfunkel - Wednesday Morning 3 A.M. oxi aparaithta me auth th seira.
interted Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μια και ανεφερες τους Placebo φίλε Haunter άκου και το Sleeping with ghosts. Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι σε down καταστάσεις προτιμώ να ακούω τραγουδάκια του τύπου http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=381813 και να ανεβαίνω λιγάκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.