Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ελπίσουμε ότι θα τονωθεί ο ανταγωνισμός όσο περνά ο καιρός...πάντως οι τιμές στην αγορά δεν έχουν εξισσσοροπηθεί ακόμα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Όλα τα άρθρα γράφουν σε σύγκριση με τον 865 και μάλιστα τον απλό... σε ένα άρθρο διάβασα, και μάλιστα από αναδημοσίευση με λίγες επιπλέον σάλτσες, για bionic υπονοούμενο τον A13...

Συμφωνώ, έλα όμως που δεν μπορείς να τον βρεις πουθενά και να υποστηρίζεται σε αντίθεση με την προώθηση των 7ΧΧ που μας προωθούν μπας και πουλήσουν καμία έξτρα συσκευή πριν κλείσει χρόνο η προηγούμενη...

Για ποια υποστήριξη μιλάμε? Αναβάθμιση του λειτουργικού? Δλδ αν το ποκο μου δεν πάρει σε τρία χρόνια από τώρα υποστήριξη σε τι έχω χάσει ακριβώς? Έχω πληρώσει το ένα τρίτο προς ένα τέταρτο της τιμής μιας συσκευής με bionic και παρόμοια λοιπά χαρακτηριστικά όπως μέγεθος και τεχνολογία οθόνης. Στα τρία χρόνια η μπαταρία και των δύο θα έχει πέσει έτσι κι αλλιως και θα θέλω άλλη συσκευή. Ελάτε ρε παιδιά σταματήστε την κοροϊδία, την apple την αγοράζουμε όσοι θέλουμε το συγκεκριμένο λειτουργικό, ναι καλύτερη ποιότητα κατασκευής της συσκευής αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τα βάζει σε θήκες, ναι καλύτερη κάμερα αλλά μέχρι εκεί, περισσότερη αίσθηση ταχύτητας έχουν τα android όταν τα ρυθμίσεις όπως θες. Έπιασα πάλι το 11αρι της γυναίκας και κόντεψε να πεθάνω από την αργοπορία στο scrolling 😁

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JcD είπε

Για ποια υποστήριξη μιλάμε? Αναβάθμιση του λειτουργικού? Δλδ αν το ποκο μου δεν πάρει σε τρία χρόνια από τώρα υποστήριξη σε τι έχω χάσει ακριβώς? Έχω πληρώσει το ένα τρίτο προς ένα τέταρτο της τιμής μιας συσκευής με bionic και παρόμοια λοιπά χαρακτηριστικά όπως μέγεθος και τεχνολογία οθόνης. Στα τρία χρόνια η μπαταρία και των δύο θα έχει πέσει έτσι κι αλλιως και θα θέλω άλλη συσκευή. Ελάτε ρε παιδιά σταματήστε την κοροϊδία, την apple την αγοράζουμε όσοι θέλουμε το συγκεκριμένο λειτουργικό, ναι καλύτερη ποιότητα κατασκευής της συσκευής αλλά η συντριπτική πλειοψηφία τα βάζει σε θήκες, ναι καλύτερη κάμερα αλλά μέχρι εκεί, περισσότερη αίσθηση ταχύτητας έχουν τα android όταν τα ρυθμίσεις όπως θες. Έπιασα πάλι το 11αρι της γυναίκας και κόντεψε να πεθάνω από την αργοπορία στο scrolling 😁

Αν εσένα σε ικανοποιεί η υποστήριξη που παρέχει η Xiaomi στα κινητά της, εμένα μου περισσεύει... μετά από πολλά χρόνια χρήσης τους, πλέον δεν θέλω ούτε να ακουμπήσω το κινητό του συντρόφου μου και εξαφανίζομαι μετά από κάποιο update... 🤣

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν εσένα σε ικανοποιεί η υποστήριξη που παρέχει η Xiaomi στα κινητά της, εμένα μου περισσεύει... μετά από πολλά χρόνια χρήσης τους, πλέον δεν θέλω ούτε να ακουμπήσω το κινητό του συντρόφου μου και εξαφανίζομαι μετά από κάποιο update... 🤣

Σωστό κι αυτό, καθένας με τις εμπειρίες του.!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδή εσεις πιστεύετε οτι ο Α14 ειναι κατι το εξαιρετικό ? θα απογοητευτείτε , συντηρητικά τα κέρδη στο performance , πιο πολύ είναι προσανατολισμένος στην οικονομία ενέργειας , εγώ οπως τον έιδα στην πράξη στο καινούργιο ipad air δεν είναι κάτι το φοβερό , τρώει και κολληματάκια , πολλοί αναφέρουν οτι η φτωχή απόδοσή του έχει σχέση με τη 5nm διαδικασία που χρησιμοποιεί στην κατασκευή του η TSMC

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JcD είπε

Άλλος μας λέει για τις επιδόσεις των Α που σαρώνουν σε σχέση με τα sd αλλά αλήθεια που φαίνεται αυτο? Δλδ η αίσθηση ομαλότητας που δίνει το ios ένεκα αργών animation είναι απελπισία για εμένα που έχω καταργήσει τα animations μετάβασης τελείως στο Android.  Βέβαια όταν χρειάζεται να κάνω διανυσματικές εξισώσεις για την ανάλυση της κίνησης αερίων σε κινητήρες jet είναι αναγκαίος ο Α.

Άλλος πιάνει να κοροϊδέψει τα ποκο, τα ποιο vfm κινητά της αγοράς, και πονάμε ξέρετε όσοι τα πήραμε και κάνουμε την ίδια δουλειά με εσάς στο 1/4 της τιμής. Α με το μπαρδον δεν μπορούμε να βγάλουμε καλές φωτογραφίες το βράδυ για το ινστα!

Στο θέμα, ο 845 είναι υπεραρκετος για τις ανάγκες του μέσου χρήστη, πόσο δε μάλλον οι τελευταίοι sd. Τσάμπα βγάζετε τα απωθημένα σας πρωί πρωί.

Disclaimer: Αγαπάω xiaomi και poco και ας λένε ό,τι θέλουν οι ελιτιστές.   

Απλά είναι ο εύκολος στόχος και πονάει πολλούς και μ'αρέσει να τρολλάρω γνωστά ακάου.

Δημοσ.

η ερώτηση είναι, αξίζει να περιμένει κανείς ή να πάρει τώρα ένα με τον 865 που έρχονται Black Friday?

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα έλεγα να πάρω τώρα, αφού μετά θα βγαίνει ο 885 , 895 κτλ

Απλώς με το Lockdown δεν ξέρω αν έχει νόημα να πάρει κανείς νέα συσκευή αφού θα είναι όλη μέρα σπίτι σε με πρόσβαση σε pc, κονσόλα, tv κτλ

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Runner25 είπε

καπου διαβασα οτι θα ειναι 20 τις 100 ταχυτερος απο bionic μη πεσετε να με φατε iphone 11 pro εχω

Δεν θα σε φάμε.. Θα σε βγάλουμε από το club μας.. Δεν γινεται να λες κατι αρνητικο εσυ για την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ 🤣😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Poco, Choco, Moco, Loco, αλλά δεν έχει ξερό ψωμί 😛

Κάποιοι τα γράφαμε για την κακή διαχείριση μνήμης, αλλά δεν μας ακούγανε τα Τσαόμι fangirls.

Το 11 Pro max με την μισή RAM εντωμεταξύ.

Επεξ/σία από Vaiosss
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Κάποιοι τα γράφαμε για την κακή διαχείριση μνήμης, αλλά δεν μας ακούγανε τα Τσαόμι fangirls.

Το 11 Pro max με την μισή RAM εντωμεταξύ.

Καλά εντάξει αυτά είναι στάνταρ βρε.. Ποιος ασχολείται με το σούπερ μάρκετ.. Για καμία λεκάνη καλά είναι. η καμία λάμπα..

εδώ δες ξύλο με μισή Ράμ.. Κλάμα ρε γαμωτο.. κρίμα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Καλά εντάξει αυτά είναι στάνταρ βρε.. Ποιος ασχολείται με το σούπερ μάρκετ.. Για καμία λεκάνη καλά είναι. η καμία λάμπα..

εδώ δες ξύλο με μισή Ράμ.. Κλάμα ρε γαμωτο.. κρίμα..

Εντωμεταξύ έχει συγκριτικά με Pixel 5 και Oneplus 8T και iPhone 12 Pro, όπου σε εκείνα δεν κλείνουν οι εφαρμογες στον δευτερο γύρο. όχι για να μην μας λένε για Τσαόμι και μελομακάρονα.

Και το Pixel 5 με υποδυέστερο SOC του Moco, Koco δεν κάνει reload.

Επεξ/σία από Vaiosss
  • Confused 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Κλάμα 😂 Τρεις φορές φθηνότερη συσκευή  κάνει reload σε δύο μη κλειδωμένες στην μνημη εφαρμογές, τις οποίες μπορείς να κλειδώσεις για να ανοίγουν άμεσα, ενώ στην αρχική φόρτωση ανοίγει γρηγορότερα. I rest my case! 

wahid.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, JcD είπε

Κλάμα 😂 Τρεις φορές φθηνότερη συσκευή  κάνει reload σε δύο μη κλειδωμένες στην μνημη εφαρμογές, τις οποίες μπορείς να κλειδώσεις για να ανοίγουν άμεσα, ενώ στην αρχική φόρτωση ανοίγει γρηγορότερα. I rest my case! 

wahid.jpg

Δες καλύτερα. Στον δεύτερο γύρο τρως σφαλιάρες. Οι μισές εφαρμογές/παιχνίδια έχουν κλείσει με την διπλάσια μνήμη. Αλλά δεν περίμενα να γράψεις κάτι αντικειμενικό.

Δες τουλάχιστον τα σωστα Android σε βίντεο πιο πάνω πως συμπεριφέρονται.

Επεξ/σία από Vaiosss
  • Like 1
  • Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...