Προς το περιεχόμενο

20% YELLOWS MEDIAMARKT SMARTPHONE > 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Οχι, βέβαια! Κατ' αρχήν από τα 500 ευρώ και πάνω δεν δέχονται μετρητά οι επιχειρήσεις/επαγγελματίες.

Δεν πρέπει η κάρτα να είναι στο όνομα που θα κοπεί το τιμολόγιο ; Μήπως κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με τα +500€ όχι μετρητά ισχύει για τον φίλο πιο πάνω ;  και γι αυτό να τον είπαν ότι δεν γίνεται ; η κάρτα και το τιμολόγιο είναι για το ίδιο όνομα  @iwnas28   ;;

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Οχι, βέβαια! Κατ' αρχήν από τα 500 ευρώ και πάνω δεν δέχονται μετρητά οι επιχειρήσεις/επαγγελματίες.

Μολις πηρα στο καταστημα στο Μαρουσι κ μου ειπαν οτι γινεται....Τρεχα γυρευοπουλος!

Δημοσ.

Αν γινοταν να  μη διαβαζουμε σε καθε θεμα ενα καρο spam μυνηματα περι αποφορολογησης, του πως δουλευουν οι ποντοι κλπ κλπ. Ας φιαφτει ενα sticky ρε παιδια και να παραπεμπονται εκει και να σβηνονται. 

Στο θεμα μας, εγω βλεπω οτι η γκαμα κινητων ειναι πολυ περιορισμενη, μονο κινεζικα και samsung...ανθρακας.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Στο θεμα μας, εγω βλεπω οτι η γκαμα κινητων ειναι πολυ περιορισμενη, μονο κινεζικα και samsung...ανθρακας.

γιατι? ψαχνει κανεις να αγορασει sony? ή το Lana z66 απο ινδια?

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

γιατι? ψαχνει κανεις να αγορασει sony? ή το Lana z66 απο ινδια?

Ενα pixel η oneplus δε θα με χαλαγε παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Ενα pixel η oneplus δε θα με χαλαγε παντως

OnePlus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.. Native name    一加科技

Founder    Pete Lau Carl Pei
Headquarters    Tairan Building, Futian District, Shenzhen, Guangdong, China

ΥΓ: Και το pixel κατα πασα πιθανοτητα στην Κινα φτιαχνεται. Οπως και το 99% των κινητων.

Επεξ/σία από sexymwro7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sexymwro7 είπε

OnePlus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.. Native name    一加科技

Founder    Pete Lau Carl Pei
Headquarters    Tairan Building, Futian District, Shenzhen, Guangdong, China

ΥΓ: Και το pixel κατα πασα πιθανοτητα στην Κινα φτιαχνεται. Οπως και το 99% των κινητων.

Εξυπναδες...

Το ξερω φιλε μου οτι η oneplus ειναι κινεζικη, αφου ειναι θυγατρικη της Oppo...και δεν εχω κανενα θεμα με τα κινεζικα, απλα βαριομουνα να γραφω Xiaomi, huawei, realme. 

Μονο αυτα εχει το media και samsung, τα apple εκτος προσφορας και τα αλλα δε τα φερνει καν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...