petalotis2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, χθες αναβαθμισα τ ιντερνετ απο 50αρι σε 100σταρι...το PING μου ειναι ακριβως ιδιο και μη σας πω και λιγο μεγαλυτερο....επισης ζητησα να μου ενεργοποιησουν fast path και μ ειπαν εφοσον ειναι VDSL η γραμμη ειναι ετσι κ αλλιως fast path....βοηθηστε λιγο παιδια διοτι αυριο ερχεται τεχνικος και δεν θελω να μ πουλησει παπατζιλικια...ριξτε μια ματια και την φωτο, fast path εγω δεν βλεπω πουθενα.....ειναι λιγων ημερων τα στοιχεια του router, δεν θυμαμαι ακριβως αλλα λιγοτερο απο 3 μερες... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από petalotis2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, petalotis2014 είπε Καλησπερα σε ολους, χθες αναβαθμισα τ ιντερνετ απο 50αρι σε 100σταρι...το PING μου ειναι ακριβως ιδιο και μη σας πω και λιγο μεγαλυτερο....επισης ζητησα να μου ενεργοποιησουν fast path και μ ειπαν εφοσον ειναι VDSL η γραμμη ειναι ετσι κ αλλιως fast path....βοηθηστε λιγο παιδια διοτι αυριο ερχεται τεχνικος και δεν θελω να μ πουλησει παπατζιλικια...ριξτε μια ματια και την φωτο, fast path εγω δεν βλεπω πουθενα..... οχι δεν εχεις ,αλλα εχεις αλλα πολυ πιο μεγαλα προβληματα εχεις πολλα crc και απο τα 100 πιανεις 67 αρα υπαρχει μεγαλο θεμα καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petalotis2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, koukis hlias είπε οχι δεν εχεις ,αλλα εχεις αλλα πολυ πιο μεγαλα προβληματα εχεις πολλα crc και απο τα 100 πιανεις 67 αρα υπαρχει μεγαλο θεμα καπου. θεωρεις πως ειναι κατι που διορθωνεται ή ειναι το ταβανι της γραμμης μου αυτο??? περα απ τα crc εννοω που φανταζομαι πως ειναι κατι που επιδεχεται διορθωσης....επομενως να περιμενω παπατζιλικι απ τον τεχνικο διοτι για να μου πουν πως εχω fast path ενω ειναι κατι που μπορω πανευκολα να διαπιστωσω φανταζομαι τι εχει να γινει με τα υπολοιπα "της τεχνικης υποστηριξης" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, petalotis2014 είπε θεωρεις πως ειναι κατι που διορθωνεται ή ειναι το ταβανι της γραμμης μου αυτο??? περα απ τα crc εννοω που φανταζομαι πως ειναι κατι που επιδεχεται διορθωσης....επομενως να περιμενω παπατζιλικι απ τον τεχνικο διοτι για να μου πουν πως εχω fast path ενω ειναι κατι που μπορω πανευκολα να διαπιστωσω φανταζομαι τι εχει να γινει με τα υπολοιπα "της τεχνικης υποστηριξης" το να πιανεις πιο λιγο μπορει να ειναι και προβλημα του παροχου ,οτι και να γινει πρεπει να καλεσεις τεχνικο ,αυτος απο εκει και περα θα σου πει τι γινεται και το τι πρεπει να κανεις ,αν δεν σου αυξησουν την ταχυτητα δικαιουσε εκπτωση καποιο ποσο (το οποιο δεν θυμαμαι, μπορεις να ρωτησεις) αν και νομιζω αυτο γινεται αν το προβλημα το εχουμ αυτοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petalotis2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, koukis hlias είπε το να πιανεις πιο λιγο μπορει να ειναι και προβλημα του παροχου ,οτι και να γινει πρεπει να καλεσεις τεχνικο ,αυτος απο εκει και περα θα σου πει τι γινεται και το τι πρεπει να κανεις ,αν δεν σου αυξησουν την ταχυτητα δικαιουσε εκπτωση καποιο ποσο (το οποιο δεν θυμαμαι, μπορεις να ρωτησεις) αν και νομιζω αυτο γινεται αν το προβλημα το εχουμ αυτοι μολις εμαθα απο τον τεχνικο της wind πως σε 50αρες και 100αρες γραμμες δεν υπαρχει fast path...ειναι by default και απλως γραφει inteleave...δεν ειναι κατι που μπορουν να κανουν...ενημερωτικα το αναφερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, petalotis2014 είπε μολις εμαθα απο τον τεχνικο της wind πως σε 50αρες και 100αρες γραμμες δεν υπαρχει fast path...ειναι by default και απλως γραφει inteleave...δεν ειναι κατι που μπορουν να κανουν...ενημερωτικα το αναφερω αυτο ειναι ψεμα απλα δεν το βαζουν , ο λογοε ειναι απλος αν περνεις απο καμπινα οτε δεν θελουν να λενε στον οτε να το κανει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 9 hours ago, petalotis2014 said: μολις εμαθα απο τον τεχνικο της wind πως σε 50αρες και 100αρες γραμμες δεν υπαρχει fast path...ειναι by default και απλως γραφει inteleave...δεν ειναι κατι που μπορουν να κανουν...ενημερωτικα το αναφερω Και μετα ηρθε ο δρακος. Β.για μεγιστη ταχυτητα https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwjT47O-5ersAhVRzKQKHRc1AcoQFjABegQIARAB&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petalotis2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 και πως να το πω αυτο παιδια στους τεχνικους???? οταν μ διαβεβαιωνουν οτι δεν μπορουν να το κανουν??? να εκμεταλευτω το οτι μ αναφερουν τ ονομα τους και να ζητησω να μιλησω με καποιον ανωτερο???? τι να κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, petalotis2014 είπε και πως να το πω αυτο παιδια στους τεχνικους???? οταν μ διαβεβαιωνουν οτι δεν μπορουν να το κανουν??? να εκμεταλευτω το οτι μ αναφερουν τ ονομα τους και να ζητησω να μιλησω με καποιον ανωτερο???? τι να κανω??? οτι εκανα και εγω μετα απο 1+ χρονο προσπαθειας, παρατα τα . Αυτοι απλοι ανθρωποι που κανουν την δουλεια τους με λιγο μισθο ειναι ,εντολες απο τους ανωτερους περνουν . Παντως εαν εισαι στην cosmote η αλλαγη γινεται αμεσος και δωρεαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petalotis2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 wind ειμαι....ειναι δυσκολο ν αποδεχεσαι την μοιρα σου πλεον σαν πολιτης αυτης της χωρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 5 minutes ago, petalotis2014 said: wind ειμαι....ειναι δυσκολο ν αποδεχεσαι την μοιρα σου πλεον σαν πολιτης αυτης της χωρας... ειναι σαν πολιτικη της εταιρειας να μην βαζουν fast path. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα