kostas1969 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει έχω ένα σταθερό υπολογιστή ο οποίος δεν ήταν σε λειτουργία για περίπου έξι μήνες σήμερα που το σύνδεσε ενώ ξεκινάει κάνει όλη τη διαδικασία δεν έχει επαφή με την οθόνη έχω αλλάξει οθόνη έχω αλλάξει καλώδια δεν έχει σήμα δεν μπορώ να το δω τι μπορεί να φταίει
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/11/2020 στις 9:08 ΜΜ, kostas1969 είπε κάνει όλη τη διαδικασία Αναλυτικά: Κάνει μπιπ όταν ανοίγει; Αν όχι, κάνει τον ήχο ότι μπαίνει στα Windows; Αν ούτε αυτό, αν πατήσετε το Caps Lock στο πληκτρολόγιο ανάβει; Σε περίπτωση που τίποτα δε δούλεψε πείτε μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή και αν ξέρετε να επεμβαίνετε στο εσωτερικό του για τυχόν δοκιμές. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
Crybal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Για αρχη βγαλε και ξαναβαλε την καρτα γραφικων.
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δες από πίσω μήπως έχεις και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και έξοδο οθόνης στην μητρική και δοκίμασε και στις δύο. Σε τι οθόνη το συνδέεις; Μόνιτορ ή TV;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα