Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :500-600

Χρήση υπολογιστή :casual gaming, ταινιες, περιηγηση στο ιντερνετ

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: office, τιποτα ιδιαιτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). καλαματα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο οπου θελετε

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?οχι, θα το συναρμολογησω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . windows 10

Στην ουσία μια μοναδα θα ηθελα η οποια το κουτι της να μην πιανει ευκολα σκονη και να μην ανεβαζει θερμοκρασιες. Επισης, θα ηθελα να κρατησει για αρκετο καιρο και να εχει δυνατοτητες για αναβαθμιση. 

Τα παιχνιδια γενικα θα ηθελα να τα παιζει τα πιο πολλα, δεν ειναι αναγκη να τα παιζει σε τελεια γραφικα αλλα θα ηθελα να παιζει αρκετα καλα ενα παιχνιδι που θα βγει και λεγεται ashes of creation.

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pngts1996 είπε

Ποσό που διαθέτουμε :500-600

Χρήση υπολογιστή :casual gaming, ταινιες, περιηγηση στο ιντερνετ

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: office, τιποτα ιδιαιτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). καλαματα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο οπου θελετε

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?οχι, θα το συναρμολογησω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . windows 10

Στην ουσία μια μοναδα θα ηθελα η οποια το κουτι της να μην πιανει ευκολα σκονη και να μην ανεβαζει θερμοκρασιες. Επισης, θα ηθελα να κρατησει για αρκετο καιρο και να εχει δυνατοτητες για αναβαθμιση. 

Τα παιχνιδια γενικα θα ηθελα να τα παιζει τα πιο πολλα, δεν ειναι αναγκη να τα παιζει σε τελεια γραφικα αλλα θα ηθελα να παιζει αρκετα καλα ενα παιχνιδι που θα βγει και λεγεται ashes of creation.

Σας ευχαριστω!

Τι οθόνη έχει ? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τι οθόνη έχει ? 

ο υπολογιστης προοριζεται για εναν φιλο και δν θελει να παρει οθονη γτ εχει ηδη μια που εχει δεικα χρονια κοντα, ειναι με vga καλωδιο. Γινεται να μου προτεινεται ενα συστημα με οθονη κ ενα χωρις;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pngts1996 είπε

ο υπολογιστης προοριζεται για εναν φιλο και δν θελει να παρει οθονη γτ εχει ηδη μια που εχει δεικα χρονια κοντα, ειναι με vga καλωδιο. Γινεται να μου προτεινεται ενα συστημα με οθονη κ ενα χωρις;

Ο leros δεν ρωταει αν θελεις οθονη βρε τρελε😁... Αλλα για τι αναλυση οθονη προοριζεται το συστημα. Για να ξερει που να κινηθει σε hardware.. Aναλογα την οθονη παει και ο πυργος😁

Δημοσ.
9 ώρες πριν, niko13 είπε

Ο leros δεν ρωταει αν θελεις οθονη βρε τρελε😁... Αλλα για τι αναλυση οθονη προοριζεται το συστημα. Για να ξερει που να κινηθει σε hardware.. Aναλογα την οθονη παει και ο πυργος😁

Ναι, το καταλαβα. Ξαναλέω ότι υπάρχει οθόνη, δεν ξέρουμε την ανάλυση αλλα στην καλύτερη να είναι 720p. Και  ρώτησα εάν στα λεφτά αυτά γίνεται να προτείνουν ένα σύστημα χωρίς και με οθόνη ώστε να πάρει μια καλύτερη οθόνη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οριστε μια προταση με μονιτορ αλλα χωρις καρτα γραφικων.. Αν μιλαμε για casual gaming k οχι πολυ βαρια παιχνιδια την παλευουν τα γραφικα του επεξεργαστη. Και αλλη μια χωρις μονιτορ αλλα με καρτα γραφικων😁

Screenshot_20201105_111104_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20201105_111305_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, niko13 είπε

Οριστε μια προταση με μονιτορ αλλα χωρις καρτα γραφικων.. Αν μιλαμε για casual gaming k οχι πολυ βαρια παιχνιδια την παλευουν τα γραφικα του επεξεργαστη. Και αλλη μια χωρις μονιτορ αλλα με καρτα γραφικων😁

σ ευχαριστω παρα πολυ

Δημοσ.
12 ώρες πριν, LaMereda είπε

Να ρωτήσω κατι. Εγώ έχω μια οθόνη 144 hz 24 και θέλω να φτιάξω έναν πύργο να παίζω κάνα παιχνίδι από το game pass είναι εφικτό αυτό με ένα τέτοιο build?

Δημοσ.
Στις 5/11/2020 στις 11:16 ΠΜ, niko13 είπε

κουτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

46 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

κουτι;

Δες και την προταση του @LaMeredaαν θες να πας σε intel ειναι πολυ καλη. Γενικα βλεπεις πως το καλυτερο θα ηταν για την περιπτωση σου 4core/8thread επεξεργαστης, 16 gb ram στα 3200 κ μια 1650 super απο τα βασικα, αν δεν πας με ενσωματωμενα γραφικα. Μια χαρα pc  για games. Απλα θα σου μπει η μπριζα για μονιτορ γιατι σε 720 p αναλυση η 1650s ειναι πολυτελεια. Στο κουτι δεν σου εβαλα τιποτα γιατι αυτο συνηθως  ειναι κ λιγο θεμα γουστου... Γι αυτο εμεινα στα 500 κ δεν πηγα προς 600..οριστε μερικες προτασεις....https://www.skroutz.gr/s/22631274/Phanteks-Eclipse-P300A-Mesh-Edition.html

https://www.skroutz.gr/s/18825960/CoolerMaster-Masterbox-NR400-Without-ODD.html?from=drop

https://www.skroutz.gr/s/17840531/Zalman-S2.html

https://www.skroutz.gr/s/24768281/Aerocool-Ore-Tempered-Glass.html..

https://www.skroutz.gr/s/24029712/Cougar-MX410-Mesh-G-RGB.html     Βασικα μπορεις να βαλεις φιλτρο στο skroutz μεχρι το ποσον που θες να δωσεις κ να διαλεξεις ενα που σου αρεσει περισσσοτερο. 

12 ώρες πριν, Hero1 είπε

Να ρωτήσω κατι. Εγώ έχω μια οθόνη 144 hz 24 και θέλω να φτιάξω έναν πύργο να παίζω κάνα παιχνίδι από το game pass είναι εφικτό αυτό με ένα τέτοιο build?

Απο αποψη hardware φυσικα μπορεις.. Ενταξει δεν θα χτυπαει 144 hz η 1650s σε βαρια παιχνιδια αλλα θα εισαι πανω απο 60 μονιμος με καλα graphic settings.. Αν θες κατι ακομα πιο κοντα στα 144 hz μπορεις να ανεβεις σε 1660s.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...