Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα μια προσφορά για opel corsa c 1.2 του 2002 με 84.000 στα 3.000? αξιζει τι λετε? ευκαιρια φαινεται αλλα με τα οσα εχω ακουσει για τα οπελ εχω τις αμφιβολιεες μου. Αμα ο μηχανικος δωσει το οκ το παιρνω?

Δημοσ.
Στις 4/11/2020 στις 4:43 ΜΜ, giannis_kappa99 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αμάξι ως νέος οδηγός. Έχω τσεκάρει μερικά opel corsa c 2005 1.2 twinport , ένα opel corsa 2006 d 1.0., hyundai getz 1.1 επισης. Κυρίως αυταά μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον προς ώρας. Μπορείτε να μου πείτε μια άποψη για τα μοντέλα αυτά? Η να προσθέσετε κάποιο? Το μπατζετ φτάνει μεχρι 3κ

ως κάτοχος στήν οικογένεια είχαμε Corsa C από 1ο χέρι. Ζημιές που έβγαλε μέχρι τις 250,000 που το είχαμε ήταν σίγουρα βαλβίδα πίεσης λαδιου ( 15-20€ γνήσια ) , πολλαπλασιαστή 90€ εάν θυμάμαι είτε delphi ή bosch φοράνε , αντλία καυσίμου , και τα περισσότερα corsa πονάνε στο παλάντζο ταχυτητών . Τα περισσότερα είναι αναλώσιμα .

Συμπλέκτη είναι ο τρόπος οδήγησης . 

Επειδή και εγω ψάχνω κοίταξε colt ή c2 σε αυτά τα χρήματα ή και Getz που έγραψες

1 ώρα πριν, giannis_kappa99 είπε

Βρήκα μια προσφορά για opel corsa c 1.2 του 2002 με 84.000 στα 3.000? αξιζει τι λετε? ευκαιρια φαινεται αλλα με τα οσα εχω ακουσει για τα οπελ εχω τις αμφιβολιεες μου. Αμα ο μηχανικος δωσει το οκ το παιρνω?

Για τα χιλιόμετρα πολλά γίνονται , καλό θα ηταν και να περάσει ΚΤΕΟ , επίσης δές ποιο κινητήρα έχει , σίγουρα να μπεί σε διαγνωστικό και να γινει έλεγχος σε δικό σου μηχανικό , οπωσδήποτε και έλεγχος συμπ[ίεσης . Πολλά είναι 3000. πάντως για το 1200 κ.εκ

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, meletis_m είπε

ως κάτοχος στήν οικογένεια είχαμε Corsa C από 1ο χέρι. Ζημιές που έβγαλε μέχρι τις 250,000 που το είχαμε ήταν σίγουρα βαλβίδα πίεσης λαδιου ( 15-20€ γνήσια ) , πολλαπλασιαστή 90€ εάν θυμάμαι είτε delphi ή bosch φοράνε , αντλία καυσίμου , και τα περισσότερα corsa πονάνε στο παλάντζο ταχυτητών . Τα περισσότερα είναι αναλώσιμα .

Συμπλέκτη είναι ο τρόπος οδήγησης . 

Επειδή και εγω ψάχνω κοίταξε colt ή c2 σε αυτά τα χρήματα ή και Getz που έγραψες

Για τα χιλιόμετρα πολλά γίνονται , καλό θα ηταν και να περάσει ΚΤΕΟ , επίσης δές ποιο κινητήρα έχει , σίγουρα να μπεί σε διαγνωστικό και να γινει έλεγχος σε δικό σου μηχανικό , οπωσδήποτε και έλεγχος συμπ[ίεσης . Πολλά είναι 3000. πάντως για το 1200 κ.εκ

φιλε για το c2 που λες τι γνωμη εχεις γενικα?

Δημοσ.

Γαλλικό δέν είχα ποτέ , σε σύγκριση με το c3 που κοιτάζω και αυτό αλλά δέν μου αρέσει τόσο , διάβασα οτι έχουν μια ευαισθησία στη φλάντζα κεφαλής αλλά λύνεται με μεταλλική .

Το C3 παρόλο που έχει ίδιο μοτέρ με το C2 , βγάζει θέματα κυρίως ηλεκτρονικά .

Όπως και να έχει σε αυτά τα λεφτά υπολογίζω και μικρομαζέματα που θα χρειαστεί.

Με σειρα προτεραιότητας κοιτάζω : mazda 2 ( ξεφεύγει) -colt - c2-c3- corsa c .

Ότι και αγοράσω προσωπικά θα βάλω σύστημα υγραερίου λόγω χιλιομέτρων οπότε κοιτάζω και αυτό ως παράγοντα.

Δημοσ.

10 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Γαλλικό δέν είχα ποτέ , σε σύγκριση με το c3 που κοιτάζω και αυτό αλλά δέν μου αρέσει τόσο , διάβασα οτι έχουν μια ευαισθησία στη φλάντζα κεφαλής αλλά λύνεται με μεταλλική .

Το C3 παρόλο που έχει ίδιο μοτέρ με το C2 , βγάζει θέματα κυρίως ηλεκτρονικά .

Όπως και να έχει σε αυτά τα λεφτά υπολογίζω και μικρομαζέματα που θα χρειαστεί.

Με σειρα προτεραιότητας κοιτάζω : mazda 2 ( ξεφεύγει) -colt - c2-c3- corsa c .

Ότι και αγοράσω προσωπικά θα βάλω σύστημα υγραερίου λόγω χιλιομέτρων οπότε κοιτάζω και αυτό ως παράγοντα.

Γνωριζοντας απο κοντινο μου προσωπο που εχει C3, πολλα θεματα με τα ηλεκτρικα και τα ηλεκτρονικα.
Μονιμως με λαμπακι κινητηρα αναμμενο το αυτοκινητο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, merkon είπε

Γνωριζοντας απο κοντινο μου προσωπο που εχει C3, πολλα θεματα με τα ηλεκτρικα και τα ηλεκτρονικα.
Μονιμως με λαμπακι κινητηρα αναμμενο το αυτοκινητο.

Αυτό το έχω ακούσει και εγω για το C3 , και ένα θέμα που με απασχολεί με τα Γαλλικά είναι οτι η εταιρεία έχει σταματήσει τη διαθεσιμότητα αβταλλακτικών κυρίως εγκεφάλων που βγάζουν συχνά θέμα . Μόνο μεταχειρισμένα . Για το C2 έχω ρωτήσει και κάτοχο με πολλά χιλιόμετρα επάνω δέν τόν έχει ταλαιπωρήσει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...