giannis_kappa99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αμάξι ως νέος οδηγός. Έχω τσεκάρει μερικά opel corsa c 2005 1.2 twinport , ένα opel corsa 2006 d 1.0., hyundai getz 1.1 επισης. Κυρίως αυταά μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον προς ώρας. Μπορείτε να μου πείτε μια άποψη για τα μοντέλα αυτά? Η να προσθέσετε κάποιο? Το μπατζετ φτάνει μεχρι 3κ
ScooterSuzas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Getz θα ήταν πρώτη επιλογή, opel που είχα το c μου έβγαλε ψιλοβλάβες "δεν λέω για δισκοπλακες, καθαρισμο μπεκ ,αλλαγή τρόμπας βενζίνης ,γιατί είναι αναλώσιμα "...μέχρι τα 150K χλμ 2 φορές ο συμπλέκτης ac ,μια φορά το μοτέρ του καθαριστήρα, μια φορά τον maf,μια αλλαγή τελικό καζανάκι εξάτμισης λόγω σκουριάς εσωτερικά. 1
merkon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ScooterSuzas είπε Getz θα ήταν πρώτη επιλογή, opel που είχα το c μου έβγαλε ψιλοβλάβες "δεν λέω για δισκοπλακες, καθαρισμο μπεκ ,αλλαγή τρόμπας βενζίνης ,γιατί είναι αναλώσιμα "...μέχρι τα 150K χλμ 2 φορές ο συμπλέκτης ac ,μια φορά το μοτέρ του καθαριστήρα, μια φορά τον maf,μια αλλαγή τελικό καζανάκι εξάτμισης λόγω σκουριάς εσωτερικά. Φιλε με προλαβες, ημουν ετοιμος να γραψω για ενα opel που ειχα και εγω, astra βεβαια αλλα δεν νομιζω να εχει τοση σημασια απο οτι φαινεται τελικα. EGR βουλωμενη, στα 150κ χλμ και εμενα 2 φορες εμεινε απο συμπλεκτη και δισκοπλατο (μαλιστα τα ειχα αλλαξει ολα πριν απο 1.5 χρονο), μοτερ air condition με αφησε επισης! Μια συναδελφος απο την δουλεια - χθες μιλουσαμε - σε corsa του 2009 μου ειπε πως επαθε ακριβως τα ιδια! 2 φορες συμπλεκτη και μοτερ air condition! Μακρια απο Opel, μονο αυτο! Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από merkon 2
korakios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, giannis_kappa99 είπε hyundai getz Αυτό 1
john211 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Για κανα polo του 05 , 06 ποια η άποψη σας ; με 150.000 χιλ κοντά;
korakios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, john211 είπε Για κανα polo του 05 , 06 ποια η άποψη σας ; με 150.000 χιλ κοντά; Μακρυά
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, john211 είπε Για κανα polo του 05 , 06 ποια η άποψη σας ; με 150.000 χιλ κοντά; Πολύ καλύτερη επιλογή από το Getz,πιο ολοκληρωμενο σαν αμαξι στα παντα,δεν υπαρχει συγκριση με το Getz,πανε δες μερικά από κοντά,σύγκρινε τα και θα δεις τη διαφορά, σε αυτά τα λεφτά μακριά από μεταχειρισμένα μικρά Huyndai εκείνης της εποχής.
Peugeot208 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Φίλε αν το αυτοκίνητο προορίζεται για πολη, πάρε ότι πιο αξιόπιστο και οικονομικό βρεις. Μη κοιτας ομορφιά στο πρώτο αυτοκίνητο. Ούτως ή άλλως θα το κάνεις-κάνουν τετράγωνο με τον καιρό. Τα λεφτά που θα γλυτώσεις από τις βλάβες θα τα βάλεις μετά απο 2-3 χρόνια για να πάρεις ένα καλύτερο αυτοκίνητο, που θα σου κάνει και εμφανισιακά, ενώ και εσύ ο ίδιος θα μπορείς να το υποστηρίξεις οδηγικά. 3
Krepalidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Getz, Micra. Για λίγο μεγαλύτερο Almera. Εμφανισιακά αδιάφορο το πρώτο, ψιλοάσχημο το δεύτερο, ουδέτερο το τριτο αλλά αξιόπιστα. Yaris είναι κλασσική επιλογή αλλά τα βαρανε στις τιμές. Δες και τα Aygo, C1, 107/108. Toyota μοτέρ φοράνε, τα περιφερειακά και design αλλάζουν. Απέφυγε τα εισαγωγής και ιδίως τα εισαγόμενα Diesel, ακόμη περισσότερο αν μένεις σε μεγάλη πολη και κανείς λίγα χλμ. Οπωσδήποτε το αμάξι που θα διαλέξεις να έχει ABS, ESP. Αν πας σε ακόμη πιο παλιά μοντέλα κι ένα Atos μπορεί να σου κάνει την δουλειά αλλά και να σου βγάλει την πίστη, ειδικά το χιλιαρι δεν τραβάει. Καλύτερη λύση με παρόμοιο σουλουπι το Suzuki WagonR. Τίμιο αμάξι και σαφώς πιο αξιόπιστο από το αντίστοιχο Opel Agila που μοιράζονται ίδιο σασί. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από Krepalidis
AlphaAlpha Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά είμαι κι εγώ νέος οδηγός. Ποια είναι η γνώμη σας για το jazz ; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από AlphaAlpha
anikologr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, ScooterSuzas είπε εδω εισαι Πολύ καλή επιλογή..αλλα πουλήθηκε!!! Ήταν το δικό μου αυτοκίνητο.. Τυχερός όποιος θα το πάρει.. 1
korakios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, AlphaAlpha είπε Παιδιά είμαι κι εγώ νέος οδηγός. Ποια είναι η γνώμη σας για το jazz ; Αν έχει κάνει τα προβλεπόμενα σέρβις και είναι ατρακάριστο , άφοβα . Βέβαια μην πάρεις και με 300000 χλμ
Tronis20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γνωμη για chevrolet matiz 07 αεριο απο μαμα, 200.000 χιλ στα 2.800? Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2020 από Tronis20
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 6:18 ΜΜ, Tronis20 είπε Γνωμη για chevrolet matiz 07 αεριο απο μαμα, 200.000 χιλ στα 2.800? Μακρυά , κουβάς που καίει τα άντερα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα