tzitzikas2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 καλησπέρα σας. Ξαφνικά εδώ και μερικές ημέρες όταν χρησιμοποιώ τους χάρτες πλοήγησης της google, δεν μου εμφανίζει τους δρόμους (καθόλου). Μόνο το μπλε βέλος εμφανίζεται και η φωνητικές οδηγίες. Ούτε με δεδομένα. Εχω κατεβασμένο κανονικά χάρτη της περιοχής μου (χάρτης χωρίς σύνδεση). Δεν πείραξα κάτι. Δοκίμασα να καθαρίσω cache της εφαρμογής στο android αλλα τίποτα. Τι μπορεί να φταίει? Το κινητό μου είναι Huawei y6 2017. η εσωτερική μνήμη (όχι η ram) είναι στο 92%, αλλά και με 96% λειτουργούσε κανονικά Δείτε το screenshot. ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δοκιμασε να κανεις και clear data εκτος απο clear cache...
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, jim_p είπε Δοκιμασε να κανεις και clear data εκτος απο clear cache... αν κάνω clear data τι θα σβήσει απο την εφαρμογή?
Veggoss Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Κάνε μια δοκιμή , διέγραψε την εφαρμογή και μετά εγκατέστησε την κανονικά ...
koutsis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα σας. Ξαφνικά εδώ και μερικές ημέρες όταν χρησιμοποιώ τους χάρτες πλοήγησης της google, δεν μου εμφανίζει τους δρόμους (καθόλου). Μόνο το μπλε βέλος εμφανίζεται και η φωνητικές οδηγίες. Ούτε με δεδομένα. Εχω κατεβασμένο κανονικά χάρτη της περιοχής μου (χάρτης χωρίς σύνδεση). Δεν πείραξα κάτι. Δοκίμασα να καθαρίσω cache της εφαρμογής στο android αλλα τίποτα. Τι μπορεί να φταίει? Το κινητό μου είναι Huawei y6 2017. η εσωτερική μνήμη (όχι η ram) είναι στο 92%, αλλά και με 96% λειτουργούσε κανονικά Δείτε το screenshot. ευχαριστώ! Κάνε uninstall και ξανά install την εφαρμογή μήπως φτιάξει...
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 υπάρχει θέμα να μην την κατεβάζει απο google play επειδή είναι Huawei ? ευχαριστω
jim_p Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε αν κάνω clear data τι θα σβήσει απο την εφαρμογή? Οτιδηποτε εχεις κανει ή εχεις ρυθμισει εσυ στην εφαρμογη, πχ το ιστορικο των αναζητησεων σου, αγαπημενα μερη που εχεις ορισει κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, jim_p είπε Οτιδηποτε εχεις κανει ή εχεις ρυθμισει εσυ στην εφαρμογη, πχ το ιστορικο των αναζητησεων σου, αγαπημενα μερη που εχεις ορισει κλπ. αν εχει λογαριασμό google δεν θα έχει πρόβλημα. Δοκίμασες online αν δείχνει κανονικά;Γιατί κατω δείχνει ότι δεν εχεις σύνδεση. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 δοκίμασα με σύνδεση δεδομένων αλλά τίποτα. Προφανώς για κάποιο λόγο η εφαρμογή δεν φορτώνει τον κατεβασμένο χάρτη που έχω επιλέξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα