Προς το περιεχόμενο

agora psifiakis mixanis leptou megethous(slim)

savouman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lipon paidia. Thelo na paro mia lepti psifiaki i opoia na kostizei giro sta 450. Eimai anamesa stis:

casio exilim Ex-z4

casio exilim Ex-z3

casio exilim Ex-z40

Nicon Coolpix 3700

kai mia Minolta pou exei 3.2mp...

An mporeite sxoliaste kapia apo tis epiloges i protinete kapia alli

Thanx!!! :)

To http://www.nomatica.com pou mou protine tis proales kapio paidi exei poli kales times...

Δημοσ.

Απλώς να σου πω ότι έχω την minolta x-20 αυτή την πολύ λεπτή στην έκδοση με 2MP όμως και είναι καταπληκτική. Είναι πιο μικρή από το πορτοφόλι μου και βγάζει πολύ καλές φώτο. Το απίστευτο είναι ότι εχει 3χ οπτικό zoom χωρίς να εξέχει ο φακός ούτε χιλιοστό!

Από τις άλλες slim πρόσεχε μην έχει πολύ σκοτεινό φακό.

Εκτός από αυτες δες και μια kyocera σπαστή είναι δεν θυμάμαι ακριβώς μοντελο.

Για να δεις πάντως ποια σε ευχαριστεί σαν ποιότητα φωτογραφίας πήγαινε εδώ:

http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/CDISPLAY.HTM

και σύγκρινε

Δημοσ.

i sony t1 einai arketa akrivi.! simera eida kai tin olympus 410 kai mou fanike arketa mikri an kai oxi poli lepti.O politis mou eipe oti oi olympus einai kaliteres apo canon-nikon stin psifiaki photo........

Episis kai i ixus 430 einai sta yp'opsin mou... ti lete gi auto.. :?:

Δημοσ.

Κοίταξε νομίζω ότι στα φθηνά μοντέλα nicon και cannon είναι καλύτερες. Όταν πάμε σε olympus C760 ultra zoom κτλ κτλ εντάξει δεν παίζονται. Πάντως και οι τρεις εταιρίες είναι κορυφαίες και δεν έχει νόημα τι θα σου πει ο πωλητής ή κάποιος άλλος, το θέμα είναι ποια από αυτες καλύπτει τις ανάγκες σου.

Μην μπλέκεσαι πολύ με αυτά. Δες από το sote ποιο πάνω ποια σου σρέσει σαν ποιότητα εικόνας, δες ποια σου αρέσει σαν σχήμα, ποια σου ταιριάζει σαν τιμή και είσαι κομπλε από τη στιγμή που κοιτάς τις σωστές μαρκες που λες παραπάνω.

Μια συμβουλή, αν καταλήξεις τελικά σε μηχανή τελείως slim με μικρό zoom και χωρίς manual ρυθμίσεις μη δώσεις και τα τρελλά λεφτά πχ sony T1 αλλά κράτα γιατί αργότερα όταν θα μπει γερά το μικρόβιο θα θέλεις να παρεις μια με 10χ οπτικό κτλ κτλ :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...