Retromaniac Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε και στο πίνακα ελέγχου είχε αναζήτηση , order by name / size / date και τι να πει ; εκεί δε τα έβρισκες ; μήπως εκεί με την μια έβλεπες περισσότερα πράγματα ; εκτός του ότι δε σου κάνει η εικόνα που "σας έδειξα" (και φυσικά αφορούσε και την είδηση) θες και εικόνα με τα devices ; προφανώς και αντιπροσωπεύει γενικά τις ρυθμίσεις η εικόνα όλες οι ρυθμίσεις είναι ένα πράγμα 3 επιμέρους παραθύρων(πεδίων/ πες το όπως θες) που σε μεγάλη οθόνη απλά δεν έχουν νόημα δεν γίνεται να πιάνει τον ίδιο χώρο και το "μενού" (αριστερά) και το "κεντρικό παράθυρο" και η $#$!$@! στα δεξιά με την βοήθεια και τα related στο κινητό σου ελπίζω να μην κάνεις στις επαφές ούτε scroll ούτε να πατάς τα γράμματα για γρήγορα , υπάρχει η αναζήτηση , τι άλλο θες Δεν αντιπροσωπεύει, αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι. Υπάρχει και η δύναμη της συνήθειας, υπάρχει και το προσωπικό γούστο.
ardi21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε βασικα το άθλιο settings πρεπει να καταργησει. το control panel ειναι μια χαρα. στο settings λείπουν τα μισα... settings. άλλη μια ανούσια και κακή αλλαγή. Λειπουν τα μισα γιατι δεν εχουν εχουν καταργησει το παλιο UI μεταφεροντας τα παντα στο καινουργιο. Αυτο λεω. 1
Retromaniac Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε βασικα το άθλιο settings πρεπει να καταργησει. το control panel ειναι μια χαρα. στο settings λείπουν τα μισα... settings. άλλη μια ανούσια και κακή αλλαγή. Το θέμα είναι να μπουν τα άλλα μισά, που θα μπουν... 1
EnergosPolitis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Θα κάνουμε κανα χρόνο να το συνηθίσουμε...
Seaside Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αντε πάλι. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από Seaside
Black Flag Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, shadowlike είπε ρε γιατρέ μου γιατί να βάλεις ένα shell πάνω από ένα υπάρχων ; Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο... 4
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον τα μελλοντικά windows δεν θα απευθύνονται για desktop-laptop !!!!! 🤔 μάλλον η microsft προσπαθώντας να κερδίσει την πίτα απο την google θα χάσει και αυτή που έχει είδη !!!!!!😁 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από optimerious
Black Flag Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Και για κάποιους, μόλις τον περασμένο Αύγουστο έγινα χρήστης των 10. 10 χρόνια Windows 7x64 Ultimate είχα...
Retromaniac Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Black Flag είπε Και για κάποιους, μόλις τον περασμένο Αύγουστο έγινα χρήστης των 10. 10 χρόνια Windows 7x64 Ultimate είχα... Φαίνεται
Black Flag Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Φαίνεται Αναγκαίο κακό, λόγω Ryzen... Δεν πειράζει... PCem, DOSBox με συνοδεύουν, εκτός από το vintage hardware για pure experience... Πρόσφατα έστησα και έναν Athlon64 x2 4400+, για Windows 9x / DOS και XP, με Audigy 2 ZS, σε καινούριο vintage look ATX κουτί και απολαμβάνω... Με 9600 PRO... 1
Aurumnus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά, όταν θέλω να βρω κάτι μέσα από τις ρυθμίσεις, πιο εύκολα το βρίσκω από το Control Panel παρά από το νέο Settings UI. Στο νέο Settings UI πολλές φορές αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω την «Αναζήτηση» για να βρω αυτό που ψάχνω. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από Aurumnus 4
Bi2Lmet1234 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Το γραφικό περιβάλλον του "Settings" είναι κάτω του μετρίου και δεν διευκολύνει να βρεις αυτό που ψάχνεις. Επίσης πολλά αντικείμενα τα έχει κρυωμένα σε υπό μενού ως Related Settings, ίσως γιατί ακόμα δεν τα έχουν εντάξει στο νέο μενού. -Ίσως αυτό που θα βοηθούσε θα ήταν τα γραφικά π.χ εικονίδια να είναι χρωματιστά όπως του Control Panel όπου έκανες κλικ χωρίς να διαβάζεις. Επίσης θα βοηθούσε αν τα υπομενού κάθε κατηγορίας μεσα στα Settings άνοιγαν σαν λίστα απο κάτω (όπως πχ τα Directories που ανοίγουν στον Explorer ή τα κλειδιά στο Registry) αντί όπως είναι τώρα που τα έχει σαν link στην δεξιά πλευρά της οθόνης. Επίσης στην αρχική σελίδα θα μπορούσε εξ αρχής να τα είχε στοιβαγμένα σε κάθετη στήλη όπως και όταν μπαίνεις σε ένα μενου. -Επίσης θα πρέπει σε μεγάλη ανάλυση να προσαρμόζονται ανάλογα τα μεγέθη της οθόνης χωρίς όμως να πειράζω το Scale της γραμματοσειράς όλου του λειτουργικού. -Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει μενού "System" και μενού "Devices" ενώ μέσα και τα δύο έχει μενού για τις Συσκευές, η οθόνη και ο ήχος δεν είναι συσκευές; κτλ κτλ 1
spsomas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Εγώ πιστεύω είναι θέμα συνήθειας. Αν ασχοληθείς 2-3 μήνες θα βρεις που είναι οι ρυθμίσεις που θες και τέλος. Δεν έχω ακόμα 10αρια παρά μόνο αν πιαστώ με κάποιον άλλον που έχει. Αυτά που θέλω τα βρίσκω και με τα 10αρια πλέον το ίδιο εύκολα με πριν. Όπως είπα συνήθεια
skiabox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Aurumnus είπε Προσωπικά, όταν θέλω να βρω κάτι μέσα από τις ρυθμίσεις, πιο εύκολα το βρίσκω από το Control Panel παρά από το νέο Settings UI. Στο νέο Settings UI πολλές φορές αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω την «Αναζήτηση» για να βρω αυτό που ψάχνω. Ισχύει. Όλο και πιο τραγική η κατάσταση στα windows. Όλοι για το mac OS δουλεύουν τελικα. Το settings UI είναι το πιο τραγικό settings section στην ιστορία του software γενικά, όχι μόνο των λειτουργικών συστημάτων. 2
PeterMay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, ardi21 είπε Εγω, απο την αλλη, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουν καταργηθει πληρως το παλιο control panel, το παλιο task manager, το παλιο device manager και γενικα οτι παλιο υπαρχει και να εστιασουν μονο στο καινουργιο UI για τα παντα. Windows 7. Χρειάζομαι 3α κλικς για να ανοίξω τις ρυθμίσεις για ODBC (Start -> Control Panel -> ODBC) Στα δεκαρια πρεπει να κάτσω να σκεφτώ, να αναζητήσω και εν τέλει να πω "Για ποιο λόγο να μην έχουν ένα βολικό περιβάλλον με οργανωμένα εικονίδια που βλέπω απλά και εύκολα ΤΑ ΠΆΝΤΑ χωρίς να ψάχνω 10 λέπτα μια ρύθμιση?" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα