The Spirit Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Έχω το κουτί Kolink Void και την μητρική Asus Rog Strix B450-F Gaming. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω όλα τα απαραίτητα καλώδια ώστε να δουλεύουν τα led στο front panel του κουτιού. Κανονικά βλέποντας videos στο youtube όπως το παρακάτω τα χρώματα εναλλάσσονται. Κάποιο καλώδιο μου φαίνεται δεν έχω συνδέσει σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, The Spirit είπε Καλησπέρα. Έχω το κουτί Kolink Void και την μητρική Asus Rog Strix B450-F Gaming. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω όλα τα απαραίτητα καλώδια ώστε να δουλεύουν τα led στο front panel του κουτιού. Κανονικά βλέποντας videos στο youtube όπως το παρακάτω τα χρώματα εναλλάσσονται. Κάποιο καλώδιο μου φαίνεται δεν έχω συνδέσει σωστά Απο οτι βλεπω 3pin connectors ειναι για να σε μπουν απευθειας στην motherboard, ετσι?δηλαδη ο ανεμιστηρας και τα μπροστινα led θα πρεπει να εχουν το καθενα ενα τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δεν χρειαζεται να βαλεις καπου αυτα τα 2 καλωδια.Αυτα ειναι για να τα ελεγχεις μοναχα απο την μητρικη και μπαινουν μονο σε 5V ARGB header/VDG header. Απλα συνδεσε τον controller του κουτιου με το τροφοδοτικο και μπορεις να αλλαζεις με το reset button τα χρωματα του Infinity mirror και του πισω ανεμιστηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, questionmark είπε Δεν χρειαζεται να βαλεις καπου αυτα τα 2 καλωδια.Αυτα ειναι για να τα ελεγχεις μοναχα απο την μητρικη και μπαινουν μονο σε 5V ARGB header/VDG header. Απλα συνδεσε τον controller του κουτιου με το τροφοδοτικο και μπορεις να αλλαζεις με το reset button τα χρωματα του Infinity mirror και του πισω ανεμιστηρα. Αμα εχει controller με εβγαλες απο τη δυσκολη θεση να πω του ανθρωπου πως η μητρικη του δεν εχει 5v headers.. 😁.. Eχει molex για ρευμα μονο το controller? Απο το controller στη μητρικη γενικα τι καλωδια εχει αν εχει? Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Ναι,μεσω SATA power δινεις ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα