Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/11/2020 στις 3:41 ΠΜ, Seldon68 είπε

Αν παρεις τα fruit of the loom παρε την σειρα heavy cotton και ακομα καλυτερα την σειρα super premium.

Ειναι ελαχιστα ακριβοτερα και θα τα εχεις για χρονια ,απεφυγε τα value αν μπορεις.

Εγω αγορασα δυο απο το αμαζον τα οποια ειναι ωραια ποιοτικα ΑΛΛΑ πολυ ζεστα για εμενα... καλα καλοκαιρι με τιποτα(ειναι βαρια).

Δημοσ.

Εχω παρει ολες τις σειρες της FOL ,οι μονες που αντεχουν για χρονια και κρατανε και το σχημα τους ειναι τα heavy cotton (ειναι λιγο βαρυτερα οντως) και τα super premium.

Εχω heavy cotton δεκαετιας (την εχω κανει πιτζαμα πλεον) και ειναι τζετ ,ουτε που ξερω ποσες φορες την εχω πλυνει και εκει ακλονητη 😎

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Seldon68 είπε

Εχω παρει ολες τις σειρες της FOL ,οι μονες που αντεχουν για χρονια και κρατανε και το σχημα τους ειναι τα heavy cotton (ειναι λιγο βαρυτερα οντως) και τα super premium.

Εχω heavy cotton δεκαετιας (την εχω κανει πιτζαμα πλεον) και ειναι τζετ ,ουτε που ξερω ποσες φορες την εχω πλυνει και εκει ακλονητη 😎

Τις φορας καλοκαιρι με ζεστη;;

Εγω ψαχνω για μεσα στο σπιτι σαν πυτζαμα αλλα σε μακρυμανικη.Αυτη την εχεις δοκιμασει;

https://favori.gr/index.php/andrika/t-shirts/61-428-3xl-5xl-detail

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Seldon68 είπε

Εγώ πιστεύω με ένα πλύσιμο με τα εσώρουχα θα μείνει η μισή!

Δημοσ.

Ναι ρε δεν ειναι ζεστες ,το καλοκαιρι προτιμαω τις σουπερ πριμιουμ αλλα και με τις χεβι δεν υπαρχει θεμα.

Μακρυμανικη τωρα πηρα μερικες δεν ξερω τι λενε σε βαθος χρονου.Δεν εχει τοσες επιλογες οπως στις κοντομανικες παντως.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon68 είπε

Ναι ρε δεν ειναι ζεστες ,το καλοκαιρι προτιμαω τις σουπερ πριμιουμ αλλα και με τις χεβι δεν υπαρχει θεμα.

Μακρυμανικη τωρα πηρα μερικες δεν ξερω τι λενε σε βαθος χρονου.Δεν εχει τοσες επιλογες οπως στις κοντομανικες παντως.

Ναι ρωταω σαν αφη στο σωμα πως ειναι;Ειναι μαλακες η δημιουργουν καμια φαγουρα;Ειναι λεπτες η θα σκασω;;;Δεν με ενδιαφερει να αντεξει χρονια.Εχω θεμα με υφασματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ίδια μέρα πρέπει να είχα κάνει..

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, άρα ας δώσω ακόμα 2-3 μερούλες για πλάκα..

Πάρε ένα τηλέφωνο βρε άνθρωπε και ρώτησε. Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

Αργούν λίγο ίσως και λόγω της εποχής, αλλά πάντα εξυπηρετούν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...