JiovanniGeorgeo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Γεια σας Κύριοι. Το τελευταίο δίμηνο όλο λεω θα έρθω να σας ρωτήσω, γιατί δε μπορώ να βρω προμηθευτή της προκοπής για : 100% cotton μονόχρωμα ποιοτικά t-shirt, τα οποία ναι μεν προορίζονται για εσώρουχα, αλλά να έχουν και μια όμορφη ραφή που να μπορούν να φορεθούν και απ' έξω. Εάν από την άλλη, έχετε φανελάκια με ραφές που προορίζονται για μέσα και μόνο, ΠΑΛΙ με ενδιαφέρουν, βέβαια αυτά τα περιμένω πιο φθηνά. Από που αγοράζετε; Γιατί βλέπω κάτι επώνυμα που δαγκώνουν (βλ. Μινέρβα). Των LIDL θα μου έκαναν, και σαν ποιότητα, αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ. Μόνο γυναικεία βλέπω. Χρειάζομαι καμιά 5άρα - 8άρα τεμάχια!
SB_1957 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Γεια σας Κύριοι. Το τελευταίο δίμηνο όλο λεω θα έρθω να σας ρωτήσω, γιατί δε μπορώ να βρω προμηθευτή της προκοπής για : 100% cotton μονόχρωμα ποιοτικά t-shirt, τα οποία ναι μεν προορίζονται για εσώρουχα, αλλά να έχουν και μια όμορφη ραφή που να μπορούν να φορεθούν και απ' έξω. Εάν από την άλλη, έχετε φανελάκια με ραφές που προορίζονται για μέσα και μόνο, ΠΑΛΙ με ενδιαφέρουν, βέβαια αυτά τα περιμένω πιο φθηνά. Από που αγοράζετε; Γιατί βλέπω κάτι επώνυμα που δαγκώνουν (βλ. Μινέρβα). Των LIDL θα μου έκαναν, και σαν ποιότητα, αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ. Μόνο γυναικεία βλέπω. Χρειάζομαι καμιά 5άρα - 8άρα τεμάχια! Στο Lidl θα έχει αύριο αλλά είναι μεγέθη XXL-4XL. Αλλά βλέπω ότι στην Ιταλία έχει αυτή την εβδομάδα και επειδή συνήθως ό,τι έχει εκεί το φέρνει την επόμενη και Ελλάδα, μπες αύριο στη σελίδα του Lidl που θα έχει τις προσφορές της επόμενης εβδομάδας να το τσεκάρεις.
panostom Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 https://favori.gr/index.php/andrika/t-shirts 2
darkpsyelf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/c/1577/Andrika-T-shirts/m/17612/Brandit.html
Turbani Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) -snip- Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2020 από Turbani
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, panostom είπε https://favori.gr/index.php/andrika/t-shirts ΠΑΝΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ! Με τέτοιες τιμές ακριβώς αυτό αναζητούσα! Αν έχουν καλό βαμβακερό γίναμε~
evabb Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Ότι πληρώνεις παίρνεις. Υπάρχει λόγος που τα Μινέρβα κοστίζουν. 3
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δε το βλέπω. Έκανα το λάθος και αγόρασα εσώρουχα από Minerva και ήταν x2 το κόστος αποθήκης APPLE, τα οποία έχουν ΚΑΙ την ίδια ακριβώς ποιότητα υφάσματος, αλλά και αισθητικότερες στάμπες και σχεδιασμούς. Είμαι βέβαιος για αυτό το review που σου δίνω. Απλά δεν με έπαιρνε ούτε για το Apple Store. Έχω βάλει ΑΠ'ΟΛΑ για το μαγαζι του Πάνου "favori" βλέπω 5 καλά review Google, πάω για 43.12€ / 9 τμχ. κοντομάνικα/μακριμάνικα mix. Αβλεπή ικανοποιημένος, πόσο κακή ποιότητα να 'ναι. Τα κάνουν παραγγελία, σαν dropshipping φάση, δεν έχουν τόσους εργαζόμενους και τόσες τζαμαρίες με πάγια έξοδα όπως το Minerva. Αυτό ακριβώς έψαχνα σας λέω.. Επανέρχομαι με εμπειρίες αν είναι!
panostom Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε ΠΑΝΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ! Με τέτοιες τιμές ακριβώς αυτό αναζητούσα! Αν έχουν καλό βαμβακερό γίναμε~ το καλοκαιρι εβγαλαν τα 8 με 25€. πηρα 4 μπορντω και 4 γκρι. Θα κρατησουν και 2ο καλοκαιρι σιγουρα. Ενταξει μου φαινονται ποιοτικα https://www.blooza.gr/fruit-of-the-loom-valueweight-t.html ειναι κ ιαυτο στην καλλιθεα. Ο,τι βολευει Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από panostom
Seldon68 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Αν παρεις τα fruit of the loom παρε την σειρα heavy cotton και ακομα καλυτερα την σειρα super premium. Ειναι ελαχιστα ακριβοτερα και θα τα εχεις για χρονια ,απεφυγε τα value αν μπορεις. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 3:41 ΠΜ, Seldon68 είπε Αν παρεις τα fruit of the loom παρε την σειρα heavy cotton και ακομα καλυτερα την σειρα super premium. Ειναι ελαχιστα ακριβοτερα και θα τα εχεις για χρονια ,απεφυγε τα value αν μπορεις. Δεν είδα SUPER PREMIUM, αλλά τράμπαρα αρκετά πράγματα με HEAVY COTTON όπως μου είπες. Σε μια εβδομάδα περίπου επανέρχομαι με review! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΑΡΑ!
Menelaos83 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Ναι fruit of the loom νομιζω θα βρεις οτι ψαχνεις.
UltimaGriever Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Νομίζω τα gildan είναι λίγο καλύτερα από τα fruit of the loom. Έχω δοκιμάσει όλες τις ποιότητες και μου άρεσαν πολύ τα premium cotton 4100 και τα hammer h000
Xor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα, δεν ξερω αν σε προλαβα ή σε εξυπηρετει αλλα δες και εδω! https://www.minoiki.gr/mn/1_1/DORA_ARXIKI_.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα