Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα! Πήρα το Redmi Note 9 Pro που έχει NFC αλλά δεν έχω βγάλει και πολύ άκρη στο google για το πως χρησιμοποιείται. Πρέπει να το υποστηρίζει η τράπεζα σου; να έχεις την εφαρμογή της; Γενικά πως είναι η διαδικασία;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Για να πληρώνεις ανέπαφα;Ναι θέλει να το υποστηρίζει η τράπεζα ή το google pay .
zx1234r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Πάντως σήμερα που μιλάμε, το έχουν υποστηρίξει και η Πειραιώς και η Eurobank. Η AlphaBank το έχει εδώ και καιρό. Για Εθνική Τράπεζα δεν ξέρω Πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή της τράπεζας σου και να το ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, zx1234r είπε Πάντως σήμερα που μιλάμε, το έχουν υποστηρίξει και η Πειραιώς και η Eurobank. Η AlphaBank το έχει εδώ και καιρό. Για Εθνική Τράπεζα δεν ξέρω Πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή της τράπεζας σου και να το ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις. Βασικά η Alpha που έχω έχει και μία άλλη εφαρμογή Alpha Wallet απ' ότι είδα, την κατέβασα και έτσι πρέπει να γίνεται. Δηλαδή όταν πάω σε ένα μαγαζί να πληρώσω θα ανοίξω την εφαρμογή και θα περάσω το κινητό πάνω από το POS;
zx1234r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Βασικά η Alpha που έχω έχει και μία άλλη εφαρμογή Alpha Wallet απ' ότι είδα, την κατέβασα και έτσι πρέπει να γίνεται. Δηλαδή όταν πάω σε ένα μαγαζί να πληρώσω θα ανοίξω την εφαρμογή και θα περάσω το κινητό πάνω από το POS; Ναι. Ενδέχεται να χρειαστεί να το ξεκλειδώσεις πρώτα και να κάνεις και την ταυτοποίηση της εφαρμογής. Αν δηλαδή έχεις βάλει δαχτυλικό στην εφαρμογή της Alpha για τις nfc πληρωμές, θα στο ζητήσει όταν πληρώσεις.
vagstef Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Στις 4/11/2020 στις 12:16 ΜΜ, zx1234r είπε Ναι. Ενδέχεται να χρειαστεί να το ξεκλειδώσεις πρώτα και να κάνεις και την ταυτοποίηση της εφαρμογής. Αν δηλαδή έχεις βάλει δαχτυλικό στην εφαρμογή της Alpha για τις nfc πληρωμές, θα στο ζητήσει όταν πληρώσεις. ρε παιδιά εμένα με έχει μπερδέψει, δεν μου ζητάει πλέον δακτυλικό ενώ μετά το κράξιμο είπαν ότι θα θέλει για κάθε συναλλαγή. δεν ήταν έτοιμοι να το βγάλουν παραγωγή. πάντως νομίζω πως έχει στρώσει κάπως μετά το τελευταίο Update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα