johny.keha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην ομάδα. Σκέφτομαι αν αξίζει να πάω από iPhone XS Max σε iPhone 12. Θα δω κάποια διαφορά ; Θα νιώσω αναβάθμιση; Τα νούμερα στην πισινή κάμερα είναι ίδια από ότι είδα για αυτό είμαι προβληματισμένος. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από johny.keha
flyer Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Σημαντική διαφορά θα δεις μόνο στις φωτό με συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ίσως σε απογοητεύσει λίγο η μπαταρία και το μέγεθος εάν σου αρέσει το μέγεθος του max. Η άποψη μου είναι να μείνεις στο Xs max το οποίο είναι ακόμα και σήμερα εξαιρετικό κινητό...και βλέπεις για το 13 του χρόνου.. 1
koutsis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, johny.keha είπε Καλημέρα στην ομάδα. Σκέφτομαι αν αξίζει να πάω από iPhone XS Max σε iPhone 12. Θα δω κάποια διαφορά ; Θα νιώσω αναβάθμιση; Τα νούμερα στην πισινή κάμερα είναι ίδια από ότι είδα για αυτό είμαι προβληματισμένος. Θα έχεις καλύτερη φωτογραφία τη νύχτα αλλά θα χάσεις σε μέγεθος οθόνης. Η επιλογή δική σου αλλά κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει με τίποτα... 1
johny.keha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ο τιτλος γιατι λεει τοτε iphone 11?? Λάθος μου. Iphone 12, ήθελα να γράψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα