ribo7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγόρασα το εν λόγω (Asus-VZ239HE) monitor (από Public), μια χαρά λεπτό, όμορφο (ίσως να ήθελα άλλη βάση), ωραία χρώματα φαίνεται να έχει αλλά με προβληματίζει η εικόνα του. Όταν επιλέγω Color temp. οτιδήποτε εκτός από Cold (π.χ. Normal/Warm), μου φαίνεται σα να αναμειγνύονται 2 επίπεδα. Το κάτω αριστερό τμήμα φαίνεται πιο φωτεινό από το πάνω-κέντρο-προς δεξιά που είναι πιο "θερμό". Την γυρίζω? Αλλά πως το αποδεικνύω αυτό? (Επίσης έχει και 2-3 καμμένα pixel αλλά στο όριο με κόβω για εγγύηση και λίγο bleeding κάτω δεξιά). ΄Ή να την δουλέψω κάμποσο καιρό και να τη γυρίσω αργότερα (εντός εγγύησης)? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από ribo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, ribo7 είπε Αγόρασα το εν λόγω (Asus-VZ239HE) monitor (από Public), μια χαρά λεπτό, όμορφο (ίσως να ήθελα άλλη βάση), ωραία χρώματα φαίνεται να έχει αλλά με προβληματίζει η εικόνα του. Όταν επιλέγω Color temp. οτιδήποτε εκτός από Cold (π.χ. Normal/Warm), μου φαίνεται σα να αναμειγνύονται 2 επίπεδα. Το κάτω αριστερό τμήμα φαίνεται πιο φωτεινό από το πάνω-κέντρο-προς δεξιά που είναι πιο "θερμό". Την γυρίζω? Αλλά πως το αποδεικνύω αυτό? (Επίσης έχει και 2-3 καμμένα pixel αλλά στο όριο με κόβω για εγγύηση και λίγο bleeding κάτω δεξιά). ΄Ή να την δουλέψω κάμποσο καιρό και να τη γυρίσω αργότερα (εντός εγγύησης)? Συνήθως τα IPS έχουν γτπ καλιμπράρισμα (εκτός των LG για κάποιο λόγο) δοκίμασε αυτά σαν βάση, και παίξε με contrast/brightness temperature για να πετύχεις ομοιόμορφα χρώματα. Brightness 57 Contrast 80 Saturation 50 Temperature User (R100, G100, B100) Gamma NA Preset Game Mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Ίσως οριακά καλύτερα αλλά πάλι κάπως μου φαίνεται "διτονία". Ίσως είναι και ιδέα μου πλέον. Απλά δε ξέρω αν θα καταφέρω κάτι να το ανταλλάξω με νέο monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα