Προς το περιεχόμενο

Απεγκατεστησα το Microsoft visual c ++ τι κάνω;

Ntinos_19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, από αμέλεια μου στην προσπάθεια μου να απεγκαταστησω μια εφαρμογή από το control panel > applications and features απεγκατεστησα και το microsoft visual c ++ και ένα άλλο παρόμοιο πρόγραμμα. (Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το mozila Firefox και κάποια άλλα προγράμματα.) Είδα στο site της Microsoft ότι η εφαρμογή Microsoft visual c ++ υπάρχει και μπορώ να την εγκαταστήσω χωρίς χρέωση. Ωστόσο τι μπορώ και πρέπει να κάνω για να τα ξανά εγκαταστήσω; Πρέπει να ξαναπεράσω όλα τα Windows ή κάτι άλλο; 

Επεξ/σία από Ntinos_19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Ntinos_19 είπε

Καλησπέρα, από αμέλεια μου στην προσπάθεια μου να απεγκαταστησω μια εφαρμογή από το control panel > applications and features απεγκατεστησα και το microsoft visual c ++ και ένα άλλο παρόμοιο πρόγραμμα. (Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το mozila Firefox και κάποια άλλα προγράμματα.) Είδα στο site της Microsoft ότι η εφαρμογή Microsoft visual c ++ υπάρχει και μπορώ να την εγκαταστήσω χωρίς χρέωση. Ωστόσο τι μπορώ και πρέπει να κάνω για να τα ξανά εγκαταστήσω; Πρέπει να ξαναπεράσω όλα τα Windows ή κάτι άλλο; 

πολύ γενικό αυτό -- αλλά νομίζω πως η visuall C++ δεν έχει να κάνει με το mozilla πιθανόν κατι άλλο έγινε .....θεωρώ με μια ανανέωση o mοzilla θα τρέχει πάλι ...αν δεν συμβαίνει τίποτα άλλο...

ΥΓ: επειδη τα αγγλικα μου ειναι χάλια ,applications and features= ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των δυνατοτήτων των windows  αυτο είναι;

αν ναι με τον ίδιο τρόπο που το απεγκατέστησες μπορείς να το εγκαταστήσεις πάλι.

Επεξ/σία από optimerious
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...