IsurYes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 έκανα αίτηση για νέα γραμμή και σύνδεση vdsl 50mbs με 27το μηνα. πέρασαν 2 βδομαδες και τπτ ακόμα. μενω Νεάπολη.
DanielRGr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Τηλ στην εταιρια εκανες ή εμεινες στο να ποσταρεις εδω; 😛
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, IsurYes είπε Ολα τα κανα. Και από κοντα πηγα. Kαλά έκανες και το ανέφερες εδω.Σε δυο εβδομαδες θα είσαι οκ.Ενημερωθηκε ο αρμόδιος.
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 18 hours ago, IsurYes said: έκανα αίτηση για νέα γραμμή και σύνδεση vdsl 50mbs με 27το μηνα. πέρασαν 2 βδομαδες και τπτ ακόμα. μενω Νεάπολη. Υπομονη.απλα...
agnostos13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/11/2020 στις 11:33 ΜΜ, IsurYes είπε έκανα αίτηση για νέα γραμμή και σύνδεση vdsl 50mbs με 27το μηνα. πέρασαν 2 βδομαδες και τπτ ακόμα. μενω Νεάπολη. Καλά εμένα μου είπαν 15-20 μέρες και έχει περάσει 1 μήνας και τίποτα... Και πίστευα οτι είναι σοβαρή εταιρεία αλλά με αυτά που ακούω και διαβάζω αρχίζω να αναθεωρώ... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από agnostos13
Glikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Στις 3/11/2020 στις 11:33 ΜΜ, IsurYes είπε έκανα αίτηση για νέα γραμμή και σύνδεση vdsl 50mbs με 27το μηνα. πέρασαν 2 βδομαδες και τπτ ακόμα. μενω Νεάπολη. Να σε ρωτήσω, όταν έκανες την αίτηση, πήρες κάποιο συμβόλαιο στα χέρια σου? Υπέγραψες κάτι? 20 ώρες πριν, agnostos13 είπε Καλά εμένα μου είπαν 15-20 μέρες και έχει περάσει 1 μήνας και τίποτα... Και πίστευα οτι είναι σοβαρή εταιρεία αλλά με αυτά που ακούω και διαβάζω αρχίζω να αναθεωρώ... Ίδια ερώτηση φίλε μου, υπέγραψες κάτι όταν έκανες αίτηση? Πήρες κάποιο ανάλογο χαρτί στα χέρια σου?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, agnostos13 είπε Και πίστευα οτι είναι σοβαρή εταιρεία Σοβα.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ η vodafone ?
agnostos13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, Glikos είπε Να σε ρωτήσω, όταν έκανες την αίτηση, πήρες κάποιο συμβόλαιο στα χέρια σου? Υπέγραψες κάτι? Ίδια ερώτηση φίλε μου, υπέγραψες κάτι όταν έκανες αίτηση? Πήρες κάποιο ανάλογο χαρτί στα χέρια σου? Τα συμβόλαια... Σε κατάστημα έγινε η αίτηση, όχι τηλεφωνικά και στα λόγια.
Glikos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Τα συμβόλαια... Σε κατάστημα έγινε η αίτηση, όχι τηλεφωνικά και στα λόγια. Α οκ.
prometheas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ας μην βιαζομαστε να βγάζουμε συμπεράσματα. Το δικτυο σχεδον σε ολη την Ελλάδα το έχει ο ΟΤΕ και οπως καταλαβαίνετε δεν δίνει προτεραιότητα στα αιτηματα των αλλων παρόχων. Ειδικά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λόγω COVID όλα πηγαίνουν "φέτα" .. Συνιστώ υπομονή Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από prometheas
geod30 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, prometheas είπε Ας μην βιαζομαστε να βγάζουμε συμπεράσματα. Το δικτυο σχεδον σε ολη την Ελλάδα το έχει ο ΟΤΕ και οπως καταλαβαίνετε δεν δίνει προτεραιότητα στα αιτηματα των αλλων παρόχων. Ειδικά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λόγω COVID όλα πηγαίνουν "φέτα" .. Συνιστώ υπομονή δεν ισχύει αυτό γιατί πληρώνει ρήτρα και για νέους βρόγχους και για έλεγχο βλαβών.(και έχει πληρώσει αρκετά) απλά μπορεί να μείνει λίγο παραπάνω σε αναμονή η αίτηση πριν βγεί στο τεχνικό τμήμα για υλοποίηση-κατασκευή. αργεί βέβαια λόγο φόρτου εργασίας.τα λεφτά πάντως τα παίρνει από τους παρόχους οπότε ...
makis269 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Στις 3/11/2020 στις 11:33 ΜΜ, IsurYes είπε έκανα αίτηση για νέα γραμμή και σύνδεση vdsl 50mbs με 27το μηνα. πέρασαν 2 βδομαδες και τπτ ακόμα. μενω Νεάπολη. για νέα γραμμή τοσο κάνει ,μπορεί αν δεν βρίσκουν ζέυγος να πάει και μήνα ίσως και παραπάνω. η φορητότητα κάνει βδομάδα το πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα