Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητω συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία αλλα δεν το κατέχω.

λοιπόν:

μενω ισογειο μονος εδω και 2 μηνες και από πάνω μου ενα ζευγάρι με μια κόρη 26 και να παιδακι 2χρονων και να σκυλάκι μικρό.

από τις 11μεχρι της 3και30 κάθε βραδι περπατάνε δυνατά, τραβάνε έπιπλα και κάνουν φασαρία. 

*φωναξα και αστυνομία το πρώτο μήνα μια φορά αλλα τπτ κανεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα δεν λυνονται με την αστυνομια ουτε με δικαστηρια αλλα με ηρεμη συζητηση, ψυχραιμια θα μπει ο χειμωνας και θα στρωσουν χαλια 😅

Επεξ/σία από cyberrobot
Δημοσ.

Μπα,τωρα που θα κλειδωθειτε παλι ολοι μεσα και θα λυσσαξετε,μονο χειροτερα θα γινουν τα πραματα.

Θα αρχισουμε και τα τικτοκ και τους χορους παλι,εκει θα δεις φασαρια :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κόρη είναι καλή;

Πιθανότατα δεν υπάρχει καμία μόνωση στο ταβάνι/πάτωμα και ακούγονται όλα, ιδιαίτερα το βράδυ που έχει ησυχία, μπορείς να τους ζητήσεις να βάλουν κάτι τσόχες που υπάρχουν για έπιπλα, κάτι άλλο δεν ξέρω.... σίγα μην βάλουν χαλί για σένα.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

1. Τους κανεις κουβεντα

2. Κανεις και δευτερη κουβεντα

3. Αν συνεχιζουν, αρχιζεις με ενα σκουποξυλο και κοπανας το ταβανι

4. Αν και παλι δε βαλουν μυαλο, αρχιζεις και κοπανας με το σκουποξυλο σε ακυρες ωρες π.χ. 5 το βραδυ, 7 τα ξημερωματα, 3 το μεσημερι

5. Σαν τελευταια κινηση τους βαζεις το σκουποξυλο στον φωναζεις την αστυνομια

Εγω εχω φτασει μεχρι το βημα 4.

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, IsurYes είπε

λοιπόν:

μενω ισογειο μονος εδω και 2 μηνες και από πάνω μου ενα ζευγάρι με μια κόρη 26 και να παιδακι 2χρονων και να σκυλάκι μικρό.

από τις 11μεχρι της 3και30 κάθε βραδι περπατάνε δυνατά, τραβάνε έπιπλα και κάνουν φασαρία. 

Εγώ από πάνω μου έχω έναν"αθλητή" έχει όργανο για τρέξιμο, άλογα από το πρωί μέχρι το βράδυ, παρατήρηση του έκανα αλλά...δεν άλλαξε τίποτα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, IsurYes είπε

Ο ένας δε μπορεί να ορίσει με σαφήνεια την πρόταση

Ο άλλος συμβουλεύει να λύσει με διάλογο, αυτονόητα ζητήματα

Και εγω που αποφασίζω να στρέψω πλέον το ενδιαφέρον στο τόπικ με τις Κυκλαδίτικες πορτοκαλιές..

Αυτοάνοσο δε το λές..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Havik είπε

Η κόρη είναι καλή;

Α μπράβο! Αυτό μπήκα να ρωτήσω και εγώ, τα μισά μας λέει :P

6 ώρες πριν, IsurYes είπε

λοιπόν:

Το συζητάς ήρεμα και πολιτισμένα μαζί τους. Στην καλύτερη θα σταματήσουν να μετακινούν με την ίδια συχνότητα τα έπιπλα. Τώρα να σταματήσουν να περπατάνε επειδή το ζητάει ο απο κάτω, ε το λες και υπερβολικό. 

Επεξ/σία από giorgos4ever
Δημοσ.
8 ώρες πριν, IsurYes είπε

λοιπόν:

Aν ήρθε η αστυνομία το ξεκίνησες λάθος.Πρώτα τους λες ήρεμα να κάνουν ησυχία και σαν τελευταία λύση καλείς αστυνομία,κλιμακώνεις σιγα σιγα τις ενεργειες σου..

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, cyberrobot είπε

Αυτα δεν λυνονται με την αστυνομια ουτε με δικαστηρια αλλα με ηρεμη συζητηση, ψυχραιμια θα μπει ο χειμωνας και θα στρωσουν χαλια 😅

Με χαλια ειναι.

Έχουν και θεμα.

Πολλοί το ξέρουν.

Τα έκανα όλα ήρεμα.

Τελικά θα φέρω το σακο και Θα κανω προπόνηση 4με6.

Πυγμαχια 14χρονια κανω ωσποτε.

Και μαι ται.

Να δω ποιος θα κοιμηθει.

Δημοσ.

@ts

Μία σκέψη θα ήταν να φωνάξεις έναν από την οικογένεια τη στιγμή που γίνεται η φασαρία να έρθει να ακούσει.

Πάντα υπάρχει η περίπτωση να μην έχουν αίσθηση του πόσο δυνατά ακούγεται κάτι που αυτοί θεωρούν φυσιολογικό να κάνουν (ξέρω περίπτωση που η μεταμεσονύχτια χρήση του μπάνιου τρέλαινε τους γείτονες αφού ακουγόταν πραγματικά "εκρηκτική" προφανώς λόγω κατασκευής μπάνιου, σωλήνων ή μονώσεων αλλά και της ησυχίας που επικρατεί εκείνη την ώρα) και να θεωρούν ότι υπερβάλεις ή είσαι περίεργος.

Αυτό βέβαια αν σου δίνουν την εικόνα ότι είναι άτομα με τα οποία μπορείς να μιλήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, IsurYes είπε

λοιπόν:

Μέτρια έως κακη η ιστορία,με ελάχιστη φαντασια,το έχασες εκεί με τα έπιπλα και τις ώρες.Ποιος άνθρωπος σέρνει κάθε βράδυ ξημερώματα έπιπλα πάνω σε χαλιά.

3/10

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jmmys είπε

Μέτρια έως κακη η ιστορία,με ελάχιστη φαντασια,το έχασες εκεί με τα έπιπλα και τις ώρες.Ποιος άνθρωπος σέρνει κάθε βράδυ ξημερώματα έπιπλα πάνω σε χαλιά.

3/10

δρακους και μονομαχιες εγω δε διαβασα...

κακο σεναριο και απο εμενα

2/10

• Like 1
Δημοσ.

Βρίσκεις σπίτι σε τελευταίο όροφο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...