IsurYes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Ζητω συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία αλλα δεν το κατέχω. λοιπόν: μενω ισογειο μονος εδω και 2 μηνες και από πάνω μου ενα ζευγάρι με μια κόρη 26 και να παιδακι 2χρονων και να σκυλάκι μικρό. από τις 11μεχρι της 3και30 κάθε βραδι περπατάνε δυνατά, τραβάνε έπιπλα και κάνουν φασαρία. *φωναξα και αστυνομία το πρώτο μήνα μια φορά αλλα τπτ κανεις.
cyberrobot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτα δεν λυνονται με την αστυνομια ουτε με δικαστηρια αλλα με ηρεμη συζητηση, ψυχραιμια θα μπει ο χειμωνας και θα στρωσουν χαλια 😅 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από cyberrobot
StamTheMan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μπα,τωρα που θα κλειδωθειτε παλι ολοι μεσα και θα λυσσαξετε,μονο χειροτερα θα γινουν τα πραματα. Θα αρχισουμε και τα τικτοκ και τους χορους παλι,εκει θα δεις φασαρια 2
Havik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η κόρη είναι καλή; Πιθανότατα δεν υπάρχει καμία μόνωση στο ταβάνι/πάτωμα και ακούγονται όλα, ιδιαίτερα το βράδυ που έχει ησυχία, μπορείς να τους ζητήσεις να βάλουν κάτι τσόχες που υπάρχουν για έπιπλα, κάτι άλλο δεν ξέρω.... σίγα μην βάλουν χαλί για σένα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από Havik 1 1
asemnos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 1. Τους κανεις κουβεντα 2. Κανεις και δευτερη κουβεντα 3. Αν συνεχιζουν, αρχιζεις με ενα σκουποξυλο και κοπανας το ταβανι 4. Αν και παλι δε βαλουν μυαλο, αρχιζεις και κοπανας με το σκουποξυλο σε ακυρες ωρες π.χ. 5 το βραδυ, 7 τα ξημερωματα, 3 το μεσημερι 5. Σαν τελευταια κινηση τους βαζεις το σκουποξυλο στον φωναζεις την αστυνομια Εγω εχω φτασει μεχρι το βημα 4. 1
mech35 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μίλα στην κόρη να κοιμάσαι και εσυ στο πάνω όροφο 1
Vasilica89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, IsurYes είπε Ζητω συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία αλλα δεν το κατέχω. λοιπόν: μενω ισογειο μονος εδω και 2 μηνες και από πάνω μου ενα ζευγάρι με μια κόρη 26 και να παιδακι 2χρονων και να σκυλάκι μικρό. από τις 11μεχρι της 3και30 κάθε βραδι περπατάνε δυνατά, τραβάνε έπιπλα και κάνουν φασαρία. *φωναξα και αστυνομία το πρώτο μήνα μια φορά αλλα τπτ κανεις. Εγώ από πάνω μου έχω έναν"αθλητή" έχει όργανο για τρέξιμο, άλογα από το πρωί μέχρι το βράδυ, παρατήρηση του έκανα αλλά...δεν άλλαξε τίποτα
momotis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, IsurYes είπε *φωναξα και αστυνομία το πρώτο μήνα μια φορά αλλα τπτ κανεις. Ο ένας δε μπορεί να ορίσει με σαφήνεια την πρόταση Ο άλλος συμβουλεύει να λύσει με διάλογο, αυτονόητα ζητήματα Και εγω που αποφασίζω να στρέψω πλέον το ενδιαφέρον στο τόπικ με τις Κυκλαδίτικες πορτοκαλιές.. Αυτοάνοσο δε το λές..
giorgos4ever Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Havik είπε Η κόρη είναι καλή; Α μπράβο! Αυτό μπήκα να ρωτήσω και εγώ, τα μισά μας λέει 6 ώρες πριν, IsurYes είπε Ζητω συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία αλλα δεν το κατέχω. λοιπόν: μενω ισογειο μονος εδω και 2 μηνες και από πάνω μου ενα ζευγάρι με μια κόρη 26 και να παιδακι 2χρονων και να σκυλάκι μικρό. από τις 11μεχρι της 3και30 κάθε βραδι περπατάνε δυνατά, τραβάνε έπιπλα και κάνουν φασαρία. *φωναξα και αστυνομία το πρώτο μήνα μια φορά αλλα τπτ κανεις. Το συζητάς ήρεμα και πολιτισμένα μαζί τους. Στην καλύτερη θα σταματήσουν να μετακινούν με την ίδια συχνότητα τα έπιπλα. Τώρα να σταματήσουν να περπατάνε επειδή το ζητάει ο απο κάτω, ε το λες και υπερβολικό. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από giorgos4ever
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, IsurYes είπε Ζητω συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία αλλα δεν το κατέχω. λοιπόν: μενω ισογειο μονος εδω και 2 μηνες και από πάνω μου ενα ζευγάρι με μια κόρη 26 και να παιδακι 2χρονων και να σκυλάκι μικρό. από τις 11μεχρι της 3και30 κάθε βραδι περπατάνε δυνατά, τραβάνε έπιπλα και κάνουν φασαρία. *φωναξα και αστυνομία το πρώτο μήνα μια φορά αλλα τπτ κανεις. Aν ήρθε η αστυνομία το ξεκίνησες λάθος.Πρώτα τους λες ήρεμα να κάνουν ησυχία και σαν τελευταία λύση καλείς αστυνομία,κλιμακώνεις σιγα σιγα τις ενεργειες σου.. 1
IsurYes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, cyberrobot είπε Αυτα δεν λυνονται με την αστυνομια ουτε με δικαστηρια αλλα με ηρεμη συζητηση, ψυχραιμια θα μπει ο χειμωνας και θα στρωσουν χαλια 😅 Με χαλια ειναι. Έχουν και θεμα. Πολλοί το ξέρουν. Τα έκανα όλα ήρεμα. Τελικά θα φέρω το σακο και Θα κανω προπόνηση 4με6. Πυγμαχια 14χρονια κανω ωσποτε. Και μαι ται. Να δω ποιος θα κοιμηθει.
haris_216 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 @ts Μία σκέψη θα ήταν να φωνάξεις έναν από την οικογένεια τη στιγμή που γίνεται η φασαρία να έρθει να ακούσει. Πάντα υπάρχει η περίπτωση να μην έχουν αίσθηση του πόσο δυνατά ακούγεται κάτι που αυτοί θεωρούν φυσιολογικό να κάνουν (ξέρω περίπτωση που η μεταμεσονύχτια χρήση του μπάνιου τρέλαινε τους γείτονες αφού ακουγόταν πραγματικά "εκρηκτική" προφανώς λόγω κατασκευής μπάνιου, σωλήνων ή μονώσεων αλλά και της ησυχίας που επικρατεί εκείνη την ώρα) και να θεωρούν ότι υπερβάλεις ή είσαι περίεργος. Αυτό βέβαια αν σου δίνουν την εικόνα ότι είναι άτομα με τα οποία μπορείς να μιλήσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, IsurYes είπε Ζητω συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία αλλα δεν το κατέχω. λοιπόν: μενω ισογειο μονος εδω και 2 μηνες και από πάνω μου ενα ζευγάρι με μια κόρη 26 και να παιδακι 2χρονων και να σκυλάκι μικρό. από τις 11μεχρι της 3και30 κάθε βραδι περπατάνε δυνατά, τραβάνε έπιπλα και κάνουν φασαρία. *φωναξα και αστυνομία το πρώτο μήνα μια φορά αλλα τπτ κανεις. Μέτρια έως κακη η ιστορία,με ελάχιστη φαντασια,το έχασες εκεί με τα έπιπλα και τις ώρες.Ποιος άνθρωπος σέρνει κάθε βράδυ ξημερώματα έπιπλα πάνω σε χαλιά. 3/10
vamvakoolas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, jmmys είπε Μέτρια έως κακη η ιστορία,με ελάχιστη φαντασια,το έχασες εκεί με τα έπιπλα και τις ώρες.Ποιος άνθρωπος σέρνει κάθε βράδυ ξημερώματα έπιπλα πάνω σε χαλιά. 3/10 δρακους και μονομαχιες εγω δε διαβασα... κακο σεναριο και απο εμενα 2/10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις