anthivrou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Μένω 2 ορόφους κάτω απο το σπίτι μου που έχουμε 50 mbps απο κοσμοτε Μπορω ίσως με κάποιο repeater να έχω ίντερνετ ενώ παρεμβάλλεται ένας όροφος ενδιάμεσα? PS στον ενδιαμεσο οροφο μενει συγγενης οποτε πχ μπορω να βαλω και εκει εαν χρειαζεται το repeater (δεν εχω ιδεα απο repeater extender κλπ) Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2020 από anthivrou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, anthivrou είπε Καλησπέρα! Μένω 2 ορόφους κάτω απο το σπίτι μου που έχουμε 50 mbps απο κοσμοτε Μπορω ίσως με κάποιο repeater να έχω ίντερνετ ενώ παρεμβάλλεται ένας όροφος ενδιάμεσα? PS στον ενδιαμεσο οροφο μενει συγγενης οποτε πχ μπορω να βαλω και εκει εαν χρειαζεται το repeater (δεν εχω ιδεα απο repeater extender κλπ) Ευχαριστω εκ των προτερων Το καλυτερο ειναι να αγορασεις 30μετρα (παραδειγμα) καλωδιο ethernet και ενα ρουτερακι, πχ https://www.skroutz.gr/s/15898986/Tenda-AC10U.html και να εισαι υπερ-καλυμμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthivrou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 54 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Το καλυτερο ειναι να αγορασεις 30μετρα (παραδειγμα) καλωδιο ethernet και ενα ρουτερακι, πχ https://www.skroutz.gr/s/15898986/Tenda-AC10U.html και να εισαι υπερ-καλυμμενος Καλη φαση οντως, αλλα θα πρεπει να φυγει απο την αντιστοιχη γραμμη 2 οροφους πανω ενα καλωδιο τεραστιο το οποιο θα περασει απο κλιμακοστασιο και θα αναγκαστω να εχω μονιμα ανοιχτο ενα παραθυρο αν καταλαβα καλα αυτο που εγραψες υπαρχει τροπος να απφυγω τα καλωδια? Το powerline μηπως με βοηθησει? ολο το σπιτι εχει τριφασικο ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, anthivrou είπε Καλη φαση οντως, αλλα θα πρεπει να φυγει απο την αντιστοιχη γραμμη 2 οροφους πανω ενα καλωδιο τεραστιο το οποιο θα περασει απο κλιμακοστασιο και θα αναγκαστω να εχω μονιμα ανοιχτο ενα παραθυρο αν καταλαβα καλα αυτο που εγραψες υπαρχει τροπος να απφυγω τα καλωδια? Το powerline μηπως με βοηθησει? ολο το σπιτι εχει τριφασικο ρευμα Δεν χρειαζεται να το αφησεις ανοιχτο, μπορεις να το περασεις απο το παραθυροφυλλο που δεν ανοιγεις τοσο συχνα, δεν τσακιζει ευκολα γενικα (βεβαια μην το βαλεις σε γωνιες). Αν θες να εχεις αξιοπιστο ιντερνετ, ethernet+router ειναι must. Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα