Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LaMereda είπε

Αν θες όλα από ένα κατάστημα για να στο συναρμολογήσει κιόλας, δες το foxstore που έχει δωρεάν συναρμολόγηση από 800€ και πάνω.

Το kavatza συναρμολογεί αλλά το χρεώνει 30€.

για εκεί πήγα να του βάλω αρχικά build, αλλά μαζί με πολλά άλλα από την πέμπτη τα πήγε σχεδόν όλα αναμονή 1 μήνα

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

για εκεί πήγα να του βάλω αρχικά build, αλλά μαζί με πολλά άλλα από την πέμπτη τα πήγε σχεδόν όλα αναμονή 1 μήνα

Βασικά μόλις είδα ότι αν το κάνει από το pc builder που έχουν, δίνει επιλογή για δωρεάν συναρμολόγηση: https://kavatza.gr/pc-builder

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

https://www.skroutz.gr/s/21029875/Gainward-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-471056224-1396.html

Δοκιμασμένη σε 2 περιπτώσεις άψογη με το factory oced και σε λογική τιμή σε σχέση με καγκούρικες που ζητάνε 100ευρώ παραπάνω επειδή σου 2-3% καλύτερη απόδοση.

Ετσι και αλλιώς σε λίγους μήνες που θα κυκλοφορήσουν οι καινούριες AMD & NVIDIA με διπλάσια απόδοση θα τρώγεσαι να αλλάξεις.

Ουσιαστικά αυτήν έχω βάλει στο αρχικό post απλά στην έκδοση της gigabyte.

Και να χρεώνουν την συναρμολόγηση δεν υπάρχει θέμα το φτιάχνω και μόνος μου, το θέμα είναι να έρθουν όλα απο το ίδιο μαγαζί 🙃

Επεξ/σία από mongol_chief
διόρθωση
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mongol_chief είπε

Ουσιαστικά αυτήν έχω βάλει στο αρχικό post απλά στην έκδοση της gigabyte.

Και να χρεώνουν την συναρμολόγηση δεν υπάρχει θέμα το φτιάχνω και μόνος μου, το θέμα είναι να έρθουν όλα απο το ίδιο μαγαζί 🙃

Απορια, αν ειναι να μη σε απασχολει η συναρμολογηση γιατι να μην κανεις την παραγγελια απο 2 αντε 3 το πολυ καταστηματα για να βρεις τις καλυτερες δυνατες τιμες και ει δυνατον τις κοντινοτερες ημ/νιες παραδοσης? Η επαφη που θα εχεις με τους ανθρωπους των courier θα ειναι ελαχιστη. Τα μεταφορικα λογικα (αν εξαιρεσεις το κουτι πιθανον) δε θα ειναι τοσο υψηλα που να επηρεαζουν τοσο πολυ την τελικη τιμη.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ashaman είπε

Απορια, αν ειναι να μη σε απασχολει η συναρμολογηση γιατι να μην κανεις την παραγγελια απο 2 αντε 3 το πολυ καταστηματα για να βρεις τις καλυτερες δυνατες τιμες και ει δυνατον τις κοντινοτερες ημ/νιες παραδοσης? Η επαφη που θα εχεις με τους ανθρωπους των courier θα ειναι ελαχιστη. Τα μεταφορικα λογικα (αν εξαιρεσεις το κουτι πιθανον) δε θα ειναι τοσο υψηλα που να επηρεαζουν τοσο πολυ την τελικη τιμη.

Στο γεγονός οτι αν έρθουν σε διαφορετικά timing δεν θα παραλάβω εγώ όλα τα πράγματα αλλά οι γονείς μου, οι οποίοι ήρεμα πάντα βάζουν τα πάντα σε καραντίνα 15 ημερών ή τα πετάνε στο φούρνο (βλέπε πίτσα πριν τη φάμε 🤣 ), οπότε καλύτερα να έρθουν όλα απο ένα και να τα παραλάβω εγώ... we live in weird times 😋

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mongol_chief είπε

Στο γεγονός οτι αν έρθουν σε διαφορετικά timing δεν θα παραλάβω εγώ όλα τα πράγματα αλλά οι γονείς μου, οι οποίοι ήρεμα πάντα βάζουν τα πάντα σε καραντίνα 15 ημερών ή τα πετάνε στο φούρνο (βλέπε πίτσα πριν τη φάμε 🤣 ), οπότε καλύτερα να έρθουν όλα απο ένα και να τα παραλάβω εγώ... we live in weird times 😋

H καραντινα 15 ημερων οκ παλευεται, ο φουρνος οχι ρε γμτ 😂 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ashaman είπε

H καραντινα 15 ημερων οκ παλευεται, ο φουρνος οχι ρε γμτ 😂 

Επειδή έχω δει λόγω πρακτικής τι stress test περνάνε σε αντίστοιχα μαραφέτια (αισθητήρες κλπ) μια χαρά παλεύεται ο φούρνος, οι 15 μέρες πάλι ειδικά μετά την θητεία που έκανα δεν θα παλεύονται με τίποτα  🤣😋

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mongol_chief είπε

Επειδή έχω δει λόγω πρακτικής τι stress test περνάνε σε αντίστοιχα μαραφέτια (αισθητήρες κλπ) μια χαρά παλεύεται ο φούρνος, οι 15 μέρες πάλι ειδικά μετά την θητεία που έκανα δεν θα παλεύονται με τίποτα  🤣😋

Αν δε φοβασαι το φουρνο, πας και αγοραζεις ενα πακετο αντισηπτικα μαντηλακια και τους βαζεις να σε παρακολουθουν οσο περνας τις εξωτερικες συσκευασιες μια μια σχολαστικα. Ειτε θα σε αφησουν ησυχο μετα την πρωτη ειτε θα τα απολυμανεις τοσο καλα που δε θα εχεις κανενα θεμα 😝😂

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, mongol_chief είπε

πάει το mouse pad ήπιε καφέ χαχαχα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

πάει το mouse pad ήπιε καφέ χαχαχα

Έτσι είχε πιει καφέ και ένα παλιό pc που είχα το μακρινό 2002 και απο άσπρο έγινε κάτι ανάμεσα σε άσπρο κίτρινο κ καφέ από αυτά που βλέπεις μόνο σε υπηρεσίες του δημοσίου  🤣😋 ... έτσι απέρριψα το κουτί που έβαλες και λέω να πάω σε αυτό :

https://kavatza.gr/kolink/kolink-observatory-black-gekl-035-K212166-detail

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mongol_chief είπε

Έτσι είχε πιει καφέ και ένα παλιό pc που είχα το μακρινό 2002 και απο άσπρο έγινε κάτι ανάμεσα σε άσπρο κίτρινο κ καφέ από αυτά που βλέπεις μόνο σε υπηρεσίες του δημοσίου  🤣😋 ... έτσι απέρριψα το κουτί που έβαλες και λέω να πάω σε αυτό :

https://kavatza.gr/kolink/kolink-observatory-black-gekl-035-K212166-detail

έχει και μάυρη έκδοση https://kavatza.gr/i-y-anavathmisi/koutia-i-y/fractal-design-meshify-c-tg-fd-ca-mesh-c-bko-tg-k210720-detail

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παίδες,

το τελικό σύστημα που μου ήρθε σπίτι είναι αυτό εδώ:

image.png.892adfa5c7a912cfa6122da8935a7fa3.png

και το θέμα μας τώρα είναι οτι το bios δεν αναγνωρίζει τον ssd, τι κάνω γι αυτό? 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mongol_chief είπε

Λοιπόν παίδες,

το τελικό σύστημα που μου ήρθε σπίτι είναι αυτό εδώ:

image.png.892adfa5c7a912cfa6122da8935a7fa3.png

και το θέμα μας τώρα είναι οτι το bios δεν αναγνωρίζει τον ssd, τι κάνω γι αυτό? 🤔

Μπράβο , πολύ ισορροπημένη σύνθεση 

Οσον αφορά το πρόβλημα είναι περίεργο για Z390 motherboard

1) ξεβίδωσε το , τσέκαρε ότι έχει πατήσει καλά μέσα στην υποδοχή Μ2 και ξαναβιδωσε το

2) κάνε BIOS UPDATE

Τι εννοείς δεν το βλέπει το BIOS , εννοείς ότι πας να κάνεις εγκατάσταση WIN 10 από USB και δεν το βλέπει ή ψάχνεις μέσα στο BIOS?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

Μπράβο , πολύ ισορροπημένη σύνθεση 

Οσον αφορά το πρόβλημα είναι περίεργο για Z390 motherboard

1) ξεβίδωσε το , τσέκαρε ότι έχει πατήσει καλά μέσα στην υποδοχή Μ2 και ξαναβιδωσε το

2) κάνε BIOS UPDATE

Τι εννοείς δεν το βλέπει το BIOS , εννοείς ότι πας να κάνεις εγκατάσταση WIN 10 από USB και δεν το βλέπει ή ψάχνεις μέσα στο BIOS?

Είναι z490 mobo 😋

Εννοώ οτι στο bios δεν δείχνει κανέναν ssd και οταν πάω να βάλω τα win 10 από usb πάλι δεν τον δείχνει 🤔

To έχω ψάξει λίγο το θέμα και έχω κάνει όσα λένε περί csm, secure boot κλπ αλλά μάλλον τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία όσο ο ssd δεν φαίνεται στο bios 😐

To bios update με αγχώνει είναι η αλήθεια αλλά θα το δοκιμάσω τώρα 😩

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mongol_chief είπε

Είναι z490 mobo 😋

Εννοώ οτι στο bios δεν δείχνει κανέναν ssd και οταν πάω να βάλω τα win 10 από usb πάλι δεν τον δείχνει 🤔

To έχω ψάξει λίγο το θέμα και έχω κάνει όσα λένε περί csm, secure boot κλπ αλλά μάλλον τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία όσο ο ssd δεν φαίνεται στο bios 😐

To bios update με αγχώνει είναι η αλήθεια αλλά θα το δοκιμάσω τώρα 😩

μήπως ο samsung είναι DOA?

μην σε αγχώνει το BIOS update αν δεν διακοπεί η διαδικασία που παίρνει περίπου 1 λεπτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...