Samothrax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Πρόσφατα φίλος αναβάθμισε την ταμειακή του και από 1/1 θα πρέπει να έχει router στο μαγαζί του, που δεν έχει. Το μαγαζί δεν πάει πολύ καλά (καθόλου πρωτότυπο ε;) και σε συνδυασμό με μία άλλη εξέλιξη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κλείσει το επόμενο έτος. Οπότε η Cosmote (άλλη εταιρεία δε παίζει στο νησί) κάνοντας συμβόλαιο σου βάζει όρο παραμονής 24 μηνών, αλλιώς πρόστιμο. Υπάρχει άλλη εναλλακτική; Πχ smartphone με wifi. Τι γνωρίζετε; Ο τεχνικός του από Αλεξανδρούπολη του είπε ότι επειδή η ταμειακή είναι μικρή μπορεί να την παίρνει σπίτι και να βγάζει Ζ... Αλλά... Μετά κάτι άκουσε ότι από 1/1 και το pos που τώρα το συνδέει με το καλώδιο του τηλεφώνου, θα χρειάζεται υποχρεωτικά ίντερνετ. Ισχύει;
Ather Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Νομίζω σου βάζει όριο παραμονής αν δεχτείς κάποια προσφορά (έκπτωση ή εξοπλισμός), διαφορετικά είναι παράνομο. Κινητό με κάρτα μία χαρά μου ακούγεται.
Samothrax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, Ather είπε Κινητό με κάρτα μία χαρά μου ακούγεται. Άλλο πως ακούγεται. Γίνεται;
cyberrobot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Αν η μηχανη έχει WiFi είναι πολύ απλό με κινητό τηλέφωνο όπως το λες άν έχει ethernet θελεις κάποιο router με 4G και καποιο καρτοπρογραμμα/pay as u go. Ενδεικτικά: https://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem/f/857628/4G.html?from=autocomplete&o=4g+router
Samothrax Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cyberrobot είπε Αν η μηχανη έχει WiFi είναι πολύ απλό με κινητό τηλέφωνο όπως το λες άν έχει ethernet θελεις κάποιο router με 4G και καποιο καρτοπρογραμμα/pay as u go. Απ' ότι λέει ο φίλος πρέπει να λειτουργεί με ethernet. Ευχαριστώ για τα router, αλλά για δώσε λίγο λεπτομέρειες για το καρτοπρόγραμμα. Που το βρίσκω και πως λειτουργεί στο router. Μήπως εννοείς τις κάρτες κινητής και υπάρχει σχετική θύρα που μπαίνει στο router; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από Samothrax
Samothrax Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Αυτό ή αυτό σε συνδυασμό με αυτό είναι αυτό που θα τον εξυπηρετήσουν;
Leleouras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 θα κάνει hotspot την σύνδεση στο κινητό του και με ένα απλό wifi repeater θα βγάζει καλώδιο στην ταμειακή όλα αυτά πριν βγάλει το Ζ
Samothrax Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Επειδή και οι 2 είμαστε με ελάχιστες γνώσεις τεχνολογίας, εγώ έχω λόγω ενασχόλησης, λίγες παραπάνω. Πώς γίνεται hotspot;
Leleouras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 με ένα απλό google "πως μπορεις να κανεις hotspot το κινητο σου" βρίσκεις λύσεις
nyne Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Εγω να σου πω οτι η αποστολη προς την ααδε γινεται με την αποστολή του ζ στο τελος της ημερας,οποτε μπορεις να το κανεις κ απο καπου αλλου.
papresa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, nyne είπε Εγω να σου πω οτι η αποστολη προς την ααδε γινεται με την αποστολή του ζ στο τελος της ημερας,οποτε μπορεις να το κανεις κ απο καπου αλλου. Το είχε γράψει στο αρχικό μήνυμα: 15 ώρες πριν, Samothrax είπε Ο τεχνικός του από Αλεξανδρούπολη του είπε ότι επειδή η ταμειακή είναι μικρή μπορεί να την παίρνει σπίτι και να βγάζει Ζ... Εγώ έχω αντίστοιχο πρόβλημα και σκέφτομαι για repeater με σύνδεση από την μία μέσω usb με το smartphone και από την άλλη με ethernet την ταμειακή. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από papresa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα