Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

΄Καλησπέρα εχω αυτο το μαραφέτι και δέν πάει πάνω απο 20, εχω διαβασει οτι υπαρχι τρόπος να παει μεχρι 25, 

Εχουμε κανενα γνώστη? 

Εχω δικιμάσει διαφορα 

Update update firmware , Και γενικά εχω ψάξει σε ολες της ρυθμήσεις και τίποτα 

Δημοσ.

Προχθές με πέρασε στην Εθνικής Αντιστάσεως Νέα Ιωνία ένας με πατίνι Πήγαινε αέρα.... Κοιτάζω τοταχύμετρο και πήγαινα 42. Άρα ο τύπος πήγαινε 50... Αν τον πατήσει κάποιος θα φταίει σίγουρα το αυτοκίνητο... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν πατίνια που φτάνουν μέχρι και τα 85-90χμλ/ώρα. Τώρα βέβαια ποιος τρελός θα ανέβει σε πατίνι και θα πηγαίνει με 90 είναι άλλο θέμα

Επεξ/σία από pareisaktos
Δημοσ.

Για τα πατίνια, έχει μπει περιορισμός στα 25χλμ, οπότε οποιαδήποτε ταχύτητα πιο πάνω είναι παράνομο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SchinasN είπε

Για τα πατίνια, έχει μπει περιορισμός στα 25χλμ, οπότε οποιαδήποτε ταχύτητα πιο πάνω είναι παράνομο.

Και πιστεύεις ότι θα τους ελέγξει κανείς? Δυστυχώς οι έλεγχοι γίνονται στο Ελλάντα μετά το ατύχημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/11/2020 στις 11:34 ΜΜ, pareisaktos είπε

Υπάρχουν πατίνια που φτάνουν μέχρι και τα 85-90χμλ/ώρα. Τώρα βέβαια ποιος τρελός θα ανέβει σε πατίνι και θα πηγαίνει με 90 είναι άλλο θέμα

Σαν αυτό;

Στις 12/11/2020 στις 9:31 ΠΜ, SchinasN είπε

Τα πατίνια χωρίς δίπλωμα θεωρούνται στην Ελλάδα σαν ποδήλατα και γι αυτό έχουν θεσπίσει αυτό το όριο.

Αν βγάλεις άδεια για μοτοσυκλέτα (με πινακίδα, ασφάλεια) και έχεις δίπλωμα δεν βλέπω το λόγο για να έχουν όριο.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2020 στις 6:28 ΜΜ, agnostos13 είπε

Σαν αυτό;

Τα πατίνια χωρίς δίπλωμα θεωρούνται στην Ελλάδα σαν ποδήλατα και γι αυτό έχουν θεσπίσει αυτό το όριο.

Αν βγάλεις άδεια για μοτοσυκλέτα (με πινακίδα, ασφάλεια) και έχεις δίπλωμα δεν βλέπω το λόγο για να έχουν όριο.

Σαν αυτο.. σου δινει και βαση να βαλεις και σελα να καθεσαι... το εχει παρει γνωστος και το πηγα μια βολτα.. εχει και mode για eco ογηγηση και performance ξερω γω.. ε στα 40 χλμ χεστηκα πανω μου σε ευθεια χωρις λακουβες.. 

Δημοσ.

Με πατίνι στα 80-90χλμ πέφτεις σε λακκούβα η γίνεται κάτι, και αντίο ζωή. 

Όσοι τρέχουν με αυτά τα πατινακια τόσο, λογικά δεν θέλουν την ζωή τους. 

Δημοσ.

Θα αρχισουμε να τα βλεπουμε να σκανε δεξια και αριστερα και οπως παντα θα φταινε οι αλλοι οδηγοι που δεν τους προσεχουν.

Δημοσ.
Στις 16/11/2020 στις 9:22 ΠΜ, stelios18120 είπε

Με πατίνι στα 80-90χλμ πέφτεις σε λακκούβα η γίνεται κάτι, και αντίο ζωή. 

Όσοι τρέχουν με αυτά τα πατινακια τόσο, λογικά δεν θέλουν την ζωή τους. 

Αυτο το γαιδουρι που ειναι και στο video εχει διπλη αναρτηση μπροστα και μονο χοντρομπουκαλο πισω. Καμια σχεση η αισθηση που δινουν τα xiaomi κλπ κλπ.. Δεν το λεω για να πω οτι αν πεσεις σε λακουβα με τοσα χλμ δεν θα τσακιστεις...εννοειται αυτο αν υπολογισεις και τα μικρα ροδακια που εχουν, αλλα καμια σχεση η αισθηση με τα "απλα" των 25χλμ/ω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...