PhantoM47 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα αγόρασα έναν WB 4tb blue 5400rpm, πως τον τεστάρουμε για το αν είναι καλός? έτρεξα το CrystalDiskInfo και μου δείχνει κατάσταση καλή με 0 bad sectors και το CrystalDiskMark 6 δίνει αυτά: χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο με κάποιο άλλο πρόγραμμα? ποιες είναι οι average read/write ταχύτητες σε έναν 5400? ευχαριστώ!
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, PhantoM47 είπε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο Αυτά τα δύο και είστε εντάξη! Τo Read όμως να είναι χαμηλότερο από το Write δεν το έχω ξαναδεί 🤔
PhantoM47 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αυτά τα δύο και είστε εντάξη! Τo Read όμως να είναι χαμηλότερο από το Write δεν το έχω ξαναδεί 🤔 hmm τον συγκεκριμένο δίσκο τον έτρεξα από ένα usb 3 dock, έχω έναν ακόμα WD blue 2tb 5400rpm και με το sata 3 δίνει περίπου 99mbps read 99mbps write οποτε θεώρησα ότι είναι το ίδιο. πια ταχύτητα είναι συνηθισμένη σε read και write στα 5400rpm ? στο internet που κοίταξα λέει 100mbps στους 5400rpm. είναι σωστό? και αν ναι γιατί δίνει 146 ο καινούριος? μήπως επειδή είναι άδειος?
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, PhantoM47 είπε με το sata 3 δίνει περίπου 99mbps read 99mbps write 99MBps αντιστοιχούν σε 12,5MB/s. Τέτοια ταχύτητα είχαν οι δίσκοι του '90φεύγα. 16 λεπτά πριν, PhantoM47 είπε πια ταχύτητα είναι συνηθισμένη σε read και write Γύρω στα 130MB/s για ανάγνωση και 110MB/s για εγγραφή. 16 λεπτά πριν, PhantoM47 είπε στο internet που κοίταξα λέει 100mbps στους 5400rpm. είναι σωστό? Μπορείτε να επικολλήσετε το URL; 16 λεπτά πριν, PhantoM47 είπε μήπως επειδή είναι άδειος? Μπορεί, γιατί όσο τον χρησιμοποιούμε γράφει-σβήνει δεδομένα, αλλά αυτά που σβήνει τα κρατά απλά δεν τα βλέπουμε, οπότε γράφει στις ελεύθερες περιοχές και τρώει χρόνο μέχρι να τις βρει. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
PhantoM47 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μπορείτε να επικολλήσετε το URL; γενικά δεν βρήκα μια καθαρή απάντηση, για τα 100mb/s το διάβασα στο στο google (εικόνα 1) και το link είναι αυτό: Link 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε 99MBps αντιστοιχούν σε 12,5MB/s ο δεύτερος δίσκος είναι του 2018 και μου δίνει αυτά: (εικόνα 2) εννοούσα 99mb/s . απλά μου κάνει εντύπωση που έχουν διαφορα μιας και είναι στην ουσία ο ίδιος δίσκος (μάρκα, ταχύτητα,ktlp) εκτός τις χωρητικότητας
EddieObscurant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, PhantoM47 είπε Καλησπέρα αγόρασα έναν WB 4tb blue 5400rpm, πως τον τεστάρουμε για το αν είναι καλός? γραψτον 2-3 φορες ολοκληρο να δεις αν θα σου βγαλει καποιο bad sector, και μετα βαλε τα δεδομενα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα