Mykoniatis Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Για σας παιδια!!!! εχω ενα μηχανημα Pentium4 3.2 motherboard:asus p4p800 deluxe VGA:asusv9950 με chipset GF5900fx RAM:512 ΗD:western digital 80 gb οταν το πηρα του περασα τα windows 2000 του περασα κ ολους τους drivers κ ολα ηταν κυριλε!!! μολις πηρα τα Windows xp home εκανα format περασα τους οδηγους ολα καλα μεχρι που εβαλα ενα παιχνιδι να παιξω κ τζιφος!!!(εβαλα το pro evolution soccer μετα to colin3 το nfs underground τα οποια σημειωση σε περιβαλλον windows 2000 οχι μονο επαιζαν εσκιζαν κ αφου δεν ειδα οτι δεν γινετε τιποτα δοκιμασα πιο παλια παιχνιδια οπως civilazation3 cm3 hitman κλπ κ επαιζαν) το μηνυμα που μου εβγαζε αφου τα παιχνιδια ηταν install οταν τα διαλεγα ηταν το εξης: Η οδηγια στο "0x77f42cd0" εκανε αναφορα στην μνημη στο "0x00000100" δεν ηταν δυνατο να ειναι "written" (η "read") στην περιπτωση του colin3 μου ελεγε: error number 0x80040707 Description:DLL function call crashed ISRT Εχω ρωτησει παντου κ κανεις δεν ξερει κατεβασα οδηγους για την vga κ την μητρικη τους περασα κ παλι τιποτα!!!! Μηπως φταιει η ram::: κ αν ναι που δεν πιστευω τι νομιζετε πως ειναι:::τι να κανω??????????? σας παρακαλω πολυ αν γνωριζετε κατι στειλτε μου, καθε δυνατη βοηθεια καλοδεχουμενη!!! ευχαριστω προκαταβοληκα!
tzoulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Συνήθως αυτά τα προβλήματα τα προκαλεί η μνήμη, αν μπορείς δοκίμασε με άλλη μνήμη για να σιγουρευτείς.
dordas Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δοκιμασε το memtest86. Ειναι ενα dos προγραμματακι που τσεκαρει την μνημη. Αφου το προβλημα σου εμφανιζεται μονο στα παιχνιδια βαλε την τελευταια εκοδοση του DirectX.(DirectX 9b) .Αν τo εχεις ηδη εγκαταστησει, κανε ενα reinstall το DirectX.
Dreamstorm Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δε νομίζω να είναι πρόβλημα μνήμης. To πιθανότερο είναι να φταίει ο windows installer ύστερα από ένα σχετικό ψάξιμο. Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις πάλι. Με ένα search στη microsoft λογικά θα το βρεις.
Mykoniatis Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Κοιταξτε παιδια δοκιμασα αυτα που μου ειπατε αλλα τιποτα η μνημη δουλευει κανονικα τωρα για το windows intaller θα το δοκιμασω αλλα εκει που το εψαχνα το ολο θεμα ανακαλυψα στην διαχειρηση συσκευων μου βγαζει δυο επεξεργαστες δηλαδη ΥΛΙΚΟ ΜΟΥ-ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ-CPU PENTIUM 4 3.2 -CPU PENTIUM 4 3.2 προσπαθησα να το κανω delete αλλα τιποτα!!!!καποια παιδια μου ειπανε οτι επειδη ειναι HyperThreading μου το βγαζει 2 φορες εγω πιστευω οτι μαλλον αυτο φταιει κ πολυ απλα το μηχανημα δεν ξερει ποιον απο τους 2 να διαλεξει για να εκτελεσει τις εφαρμογες!!!επισης εχω το directx9 κ στις ρυθμισεις του μου δειχνει οτι λειτουργει κανονικα!!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 ...καποια παιδια μου ειπανε οτι επειδη ειναι HyperThreading μου το βγαζει 2 φορες... Μια χαρά σου τα είπανε τα παιδιά αυτά...
predator Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 mhpws kata tyxh exeis scanner kai printer ths hewlett packard?kai gw exw ena paromoio problhma me sena... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=382535
Mykoniatis Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 mhpws kata tyxh exeis scanner kai printer ths hewlett packard?kai gw exw ena paromoio problhma me sena... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=382535 εχω printer της hewllet αλλα δεν τα εχω συνδεσει ουτε εχω περασει drivers!!!δεν νομιζω να εχει καποια σχεση!!!μολις εκανα παλι format k particion στο ενα μερος του σκληρου εβαλα τα 2000 κ στο αλλο τα xp, στα 2000 παλι ολα τα παιχνιδια λειτουργουν τελεια ενω στα xp τιποτα κ σκεφτομαι εγω μηπως τελικα φταει ο driver της vga & της μητρικης!!!ισως οταν τους κατεβασα απο το internet καποιο αρχειο δεν κατεβηκε σωστα η μηπως να κατεβασω κ το service pack των windowsxp:::εν τω μεταξυ οταν βαζω το cd windows xp στα 2000 κ παω να κανω αναβαθμιση απο 2000 δηλαδη σε xp μου βγαζει ενα παραθυρακι κ μου λεει οτι δεν ειναι δυνατον η αναβαθμιση τους!!!ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω!!!!! hardware προβλημα δεν ειναι σιγουρα γιατι δοκιμασα την ram σε αλλον υπολογιστη κ ειναι οκ η καρτα γραφικων δεν ειναι γιατι σε 2000 δουλευει η μητρικη δεν ειναι γιατι ο υπολογιστης δεν θα λειτουργουσε σωστα εως καθολου κ η καρτα ηχου δεν εχει κανενα προβλημα! τωρα software μπορει να φταινε οι οδηγοι της vga k της motherboard η να λειπει καποιο αρχειο απο τα xp το οποιο το εχουν τα 2000!!!Εσεις ποιο συμπερασμα βγαζετε?? τι να κανω????
Shinta Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Oxi re mykoniati min kanieis tetoia posts!!!!!Se olous tous HT efanizetai auto. DEn exei kamia sxesi me to poio apo tous 2 na dialeksei afou xrisimopoiei kai tous 2 mazi(o 1 einai virtual etsi kai allios). Reinstal Ta windows kai Direct X 9b.
sotakas Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 προσπαθησα να το κανω delete αλλα τιποτα!!!!καποια παιδια μου ειπανε οτι επειδη ειναι HyperThreading μου το βγαζει 2 φορες εγω πιστευω οτι μαλλον αυτο φταιει κ πολυ απλα το μηχανημα δεν ξερει ποιον απο τους 2 να διαλεξει για να εκτελεσει τις εφαρμογες!!! WOW!!!!!!!!!!!!!!!
Mykoniatis Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 καλα ρε παιδια sorry ρωτωντας πας στην πολη!!!!!εχετε δικιο για αυτο κ εγω αυτη την στιγμη κατεβαζω το service pack1a μπας κ λυθει το προβλημα!!!!!αν εχετε κατι αλλο να προτεινεται καλοδεχουμενο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.