kukukali Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειμαι κατοχος του Speedport Plus σε συνδεση 50/5 Επειδη ειναι σε χωρο που υπαρχει κοσμος το wifi εξαντλει πολλες φορες το bandwith με αποτελεσμα να παγωνει η ενσυρματη συνδεση στους υπολογιστες του γραφειου. Υπαρχει τροπος να περιορισω το bandwith στο wifi ωστε και ο κοσμος να μπαινει στο net αλλα και εγω να κανω τη δουλεια μου; Ευχαριστω Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από kukukali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kukukali είπε Ειμαι κατοχος του Speedport Plus σε συνδεση 50/5 Επειδη ειναι σε χωρο που υπαρχει κοσμος το wifi εξαντλει πολλες φορες το bandwith με αποτελεσμα να παγωνει η ενσυρματη συνδεση στους υπολογιστες του γραφειου. Υπαρχει τροπος να περιορισω το bandwith στο wifi ωστε και ο κοσμος να μπαινει στο net αλλα και εγω να κανω τη δουλεια μου; Ευχαριστω Θα πρέπει να βάλεις ένα access point τύπου π.χ. ubiquity που σου δίνουν πολλές περισσότερες επιλογές στη διαχείριση του ασύρματου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα