prigipa_m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Έχω το Kaspersky Total Security και θέλω να ρωτήσω το εξής. Απο την Kaspersky μου λένε ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν μαζί με το Malwarebytes σε ένα υπολογιστή. Ισχύει ;
prigipa_m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Και εγώ αυτο πιστεύω μου είπαν ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα στους οδηγούς των Windows.
logvphys Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Αρκει να μην εννοεις το real time του mbam. Κατα τα αλλα μια χαρα το βαζεις και ας σου βγαλει το μηνυμα.
prigipa_m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, logvphys είπε Αρκει να μην εννοεις το real time του mbam. Κατα τα αλλα μια χαρα το βαζεις και ας σου βγαλει το μηνυμα. Αυτο να το έχω απενεργοποιημένο ;
logvphys Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) E ναι.... ολες τις ασπιδες προστασιας να απενεργοποιησεις. Να το εχεις μονο για σκαν δλδ. Εξαλλου το real time του mbam δεν ειναι και πολυ καλο, ουτε και για το πισι μιας και ειναι απο τα πολυ βαρια. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από logvphys 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα