thelos257 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στον υπολογιστη της υπογραφης μου απο κατω θελω να περασω την νεα εκδοση του Οκτωμβριου 2020 την κατεβαζω απο εδω: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 πατοντας στο ενημερωση τωρα και περιμενω να εγκατασταθει με τον βοηθο της ενημερωσης ολα καλα ως εδω. Το προβλημα ομως ειναι πως δεν ολοκληρωνεται ποτε με αποτελεσμα να φτανει στο 80% και να κλεινει το παραθυρο διαλογου. Να πω οτι ειμαι με wifi κοντα στο ρουτερ εντελως. Δοκιμασα να διαγραψω τα αρχεια στον σκληρο δισκο C:\ τα οποια σχετιζονται πιστευω με την ενημερωση αυτη. Θα ξανα δοκιμασω. Χθες και προχθες εφαγα ολο το απογευμα χωρις αποτελεσμα. Μηπως πρεπει να περιμενω να την δωσει η Microsoft στην Lenovo ; Επισης εσβησα και ολα τα αρχεια %temp% του χρηστη μου καθως και στο C:\Windows\Temp\ Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο Windows Update την εμφανίζει; Η Microsoft αναφέρει: https://docs.microsoft.com/el-gr/windows/release-information/status-windows-10-20h2 Στο δικό μου PC δεν την έχει βγάλει (τρέχω 20.04), στο λάπτοπ προχθές μου έβγαλε ότι αναμένεται να γίνει διαθέσιμη η έκδοση 20.04 (τρέχω 19.09) και σε ένα PC που κάνω πειράματα μου την έβγαλε την ημέρα που έγινε διαθέσιμη (έτρεχε 20.04). Οπότε, μη βιάζεστε γιατί και να εγκατασταθεί μετά μπορεί να έχετε προβλήματα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Στο Windows Update την εμφανίζει; Η Microsoft αναφέρει: https://docs.microsoft.com/el-gr/windows/release-information/status-windows-10-20h2 Στο δικό μου PC δεν την έχει βγάλει (τρέχω 20.04), στο λάπτοπ προχθές μου έβγαλε ότι αναμένεται να γίνει διαθέσιμη η έκδοση 20.04 (τρέχω 19.09) και σε ένα PC που κάνω πειράματα μου την έβγαλε την ημέρα που έγινε διαθέσιμη (έτρεχε 20.04). Οπότε, μη βιάζεστε γιατί και να εγκατασταθεί μετά μπορεί να έχετε προβλήματα. Καλησπερα και καλομεσημερι αγαπητε μου φιλε οχι δεν την εμφανιζει στο windows updates. Το περιεργο ειναι πως στο διπλανο μου προσωπικο υπολογιστη μου την εμφανισε στο windows updates και την εκανα με επιτυχεια πληρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Θα περιμένεις να στην εμφανίσει στο windows update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Τα ίδια με εμένα. Ίσως ακόμα δεν είναι συμβατή η συσκευή με αυτή την έκδοση. Περιμέντε κι όταν έρθει η ώρα θα γίνει διαθέσιμη. Από το λάπτοπ μου: Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Στον ενα υπολογιστη το εμφανισε, στον αλλο οχι. Σιγα σιγα θα εμφανιστει σε ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, duffyduck είπε Στον ενα υπολογιστη το εμφανισε, στον αλλο οχι. Σιγα σιγα θα εμφανιστει σε ολους. Καλησπερα φιλε μου γιατι γινεται αυτο ομως ; Εγω παντως το εκανα φορματ μεσω cloud οπου κατεβασε τα 4gb και ειναι η εκδοση του 2004 οχι του 2008. Δεν ξερω τι να κανω για να το περασω. στo windows updates δεν μου το εμφανισε ακομη. Να κανω μια αποπειρα να το περασω χειροκινητα με το παραπανω λινκ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα σας παιδια τελικα καταφερα να περασω την εκδοση 20Η2 με τον εξης τροπο: Κατεβασα αυτο εδω: https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Δευτερη επιλογη δηλαδη. Το ανοιξα και ακολουθα τις οδηγιες αναβαθμισης στην εκδοση 20Η2 Αμεση αναβαθμιση αυτου του υπολογιστη και τωρα κατεβαινουν κανονικα ολες οι ενημερωσεις. Μετα απο αυτο ετρεξα και την εκκαθαριση δισκου ως διαχειριστης και τα τσικαρα ολα εκει στα κουτακια ετσι απελευθερωσα χωρο που τα 20GB ηταν κρατημενα απο την παλιοτερα εκδοση των windows 10 Home 2004. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://imgur.com/a/VMTCswK Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2020 από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 @thelos257 Γιατί βιάζεσαι; Όλες οι εκδόσεις στην αρχή έχουν διάφορα bugs. Γιατί λοιπόν δεν περιμένεις λίγο ώστε να είσαι σίγουρος ότι όλα θα είναι εντάξει και θα έχουν διορθωθεί τα προβλήματα (αν υπάρχει κάτι βέβαια) . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teller Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Παίδες, ξέρει κανείς αν έχει φτιάξει κανένα γατόνι κανένα slipstreamed iso, το οπoίο θα κάνει copy τη νέα version και με κάποιο μαγικό τρόπο θα κάνει bypass τον έλεγχο του συστήματος; Έχω κάνει εγκατάσταση 1909 και δε μπορώ με τίποτα να κάνω upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Το iso της 20h2 απο τη μαμα ms δεν σου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teller Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Με τη μαμά M$ έχω ασχοληθεί αρκετές φορές ήδη δηλ και για το 2004, αλλά και τώρα με το 20H2. Προφανώς έχει κάτι το σύστημά μου, αποτυγχάνει και κάνει rollback. Στα XP υπήρχαν slipstreamed versions, τώρα αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα 10άρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερα μου το εβγαλε το 20Η2 και στον αλλο Η/Υ. Οποτε αργα ή γρηγορα θα στο δωσει. Τι αγχώνεσαι? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teller Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μάλλον δεν με καταλαβαίνεις. Αποτυγχάνει το upgrade σε μένα, δεν είναι θέμα αν το δίνει ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα