Papakaliati Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Έχεις κανείς εμπειρία για ματ εξωτερικό χρωμα; Από την μαμά του εννοώ. Έχει αρνητικά;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Έχεις κανείς εμπειρία για ματ εξωτερικό χρωμα; Από την μαμά του εννοώ. Έχει αρνητικά; Ματ οκ.Μια χαρά χρώματα είναι,τόσα μύρια αμαξια κυκλοφορουν. Εξωτερικό και απο την μαμά του ..........τι εννοείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Συνήθως ότι χρώμα και να είναι , έχουν 12 χρόνια εγγύηση , άλλες λιγότερο , άλλες περισσότερο. Σαν ματ είναι διαφορετικό το χρώμα , γούστα είναι αυτά
Papakaliati Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ισχύει ότι δεν μπορείς να κανείς τοπική βαφή για να επιδιορθώσεις γρατσουνιές όπως στα αλλά χρώματα;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Ισχύει ότι δεν μπορείς να κανείς τοπική βαφή για να επιδιορθώσεις γρατσουνιές όπως στα αλλά χρώματα; Οχι,αυτό είναι για τα μεταλλικά.Τα ματ είναι τα πιο ευκολα να τα ταιριάξεις.
zio10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Πολλά ματ που κυκλοφορούν είναι μεμβράνη και όχι χρώμα. 2
SPYRER_007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Και ειναι και καλυτερη επιλογη για παρα πολλούς λογους αρκει να γινει απο σωστο εγαταστατη. 1
ge-lyk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Έχω βάψει εγώ το δικό μου (γκρι). Είχαν βάλει τον ίδιο κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου και απλά χρησιμοποίησαν ματ βερνίκι. Το αρνητικό είναι ότι σε εκ των υστέρων ζημιές, οι "μάστορες" ισχυρίζονται ότι δυσκολεύονται.
Salvation81 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Τα περισσοτερα ματ που εχουμε στους δρομους ειναι μεμβρανες. Απο εκει και περα σαν χρωματα αυτα εμενα μου φαινονταν παντα πολυ μουντα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σαχλαμάρα είναι το ματ. Το είχε πρωτολανσάρει η λαμποργκίνι, νομίζω, αλλά εκεί παραπέμπει κάτι σε μαχητικό αεροσκάφος. Δείχνει το αυτοκίνητο συνεχώς βρώμικο και ψεύτικο. Φάτε τα σε σουβλάκια ή βάλτε ηχοσύστημα. Επίσης, διάφανη μεμβράνη σε καπό/ουρανό για να προστατεύονται από τα κωλοπερίστερα ΓΤΧΤΠΚΤΟΜΤΜΤ! Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_ 1
Papakaliati Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, _BASSstarlet_ είπε Σαχλαμάρα είναι το ματ. Το είχε πρωτολανσάρει η λαμποργκίνι, νομίζω, αλλά εκεί παραπέμπει κάτι σε μαχητικό αεροσκάφος. Δείχνει το αυτοκίνητο συνεχώς βρώμικο και ψεύτικο. Φάτε τα σε σουβλάκια ή βάλτε ηχοσύστημα. Επίσης, διάφανη μεμβράνη σε καπό/ουρανό για να προστατεύονται από τα κωλοπερίστερα ΓΤΧΤΠΚΤΟΜΤΜΤ! Έλα ρε συ, ειδα εχθές ένα από κοντά με άρεσε. Στο designo mountain grey magno αναφερομαι, σε CLA.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Σε CLA ναι. https://www.skroutz.gr/c/2622/lipodialites/f/811252/CLA.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα