Iliaskrs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα Dell Optiplex 790 SFF.Αναρωτιέμαι εάν θα μπορούσα να το έχω ανοιχτό όλο το 24ωρο,πόσο ασφαλές είναι αυτό? Τα psu που έχουν μέσα είναι συνήθως dell της κατηγορίας 80 plus,gold. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από Iliaskrs
VasKag Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 80plus gold? Είναι σίγουρο αυτό? Από ότι βλέπω είναι 240w. Αν λέμε για το ίδιο. https://www.dell.com/downloads/global/products/optix/en/optiplex-790-tech-guide.pdf Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από VasKag 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 ειναι καλά τροφοδοτικα μεν αλλα δεν τα θυμάμαι για +80 gold 1
Iliaskrs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, VasKag είπε 80plus gold? Είναι σίγουρο αυτό? Από ότι βλέπω είναι 240w. Αν λέμε για το ίδιο. optiplex-790-tech-guide.pdf 1 MB · 3 downloads Δεν ανοίγει το pdf αλλά νομίζω ότι λέμε το ίδιο. 8 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε ειναι καλά τροφοδοτικα μεν αλλα δεν τα θυμάμαι για +80 gold Έχει ανάψει κανένα?😄
VasKag Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Iliaskrs Ανεβασα το λινκ απο το pdf Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από VasKag 1
axlgk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 τα εχω στην δουλεια δεν βγαζουν προβλημα τα τροφοδοτικα ποιο συνηθες ειναι να βγαλει προβλημα το motherboard.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Έχει ανάψει κανένα?😄 δεν φοβασαι μην παρουν φωτια απο παρατεταμενες ωρεςημερες λειτουργιας αν αυτο λες, αλλα γενικα και αλλα μοντελα αλλων εταιρειων ειναι εξισου ανθεκτικα / ok διχως θεματα.
Iliaskrs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, VasKag είπε Αα μάλιστα,άρα ότι μου τύχει. 15 λεπτά πριν, axlgk είπε τα εχω στην δουλεια δεν βγαζουν προβλημα τα τροφοδοτικα ποιο συνηθες ειναι να βγαλει προβλημα το motherboard. Λες τότε να επιλέξω κάποιο άλλο μοντέλο? 9 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε δεν φοβασαι μην παρουν φωτια απο παρατεταμενες ωρεςημερες λειτουργιας αν αυτο λες, αλλα γενικα και αλλα μοντελα αλλων εταιρειων ειναι εξισου ανθεκτικα / ok διχως θεματα. Ααα μάλιστα δεν το ήξερα.Τα fujitsu sff's/psus είναι γενικά αξιόπιστα?
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Καταρχην ακομη και αν βαζουν ισως-τυχον-ενιοτε καποιο...δικο τους στικερακι επανω, δεν υπαρχουν δικα τους τροφοδοτικα στα Dell, Lenovo, ΗP! Νομιζω ακολουθως το ιδιο και στα FS (αλλα εχω δει λιγοτερα απο αυτα). Απο τα <καλα>, θεωρω καταρχην τα FSP.
Iliaskrs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Καταρχην ακομη και αν βαζουν ισως-τυχον-ενιοτε καποιο...δικο τους στικερακι επανω, δεν υπαρχουν δικα τους τροφοδοτικα στα Dell, Lenovo, ΗP! Νομιζω ακολουθως το ιδιο και στα FS (αλλα εχω δει λιγοτερα απο αυτα). Απο τα <καλα>, θεωρω καταρχην τα FSP. Καταλαβαίνω τι λες.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συναντήσει κάποιο ανάλογο με το παραπάνω σε όσα έχω δει.Αναρωτιέμαι εαν θα μπορούσα να αντικαταστήσω το psu του sff με αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/4472107/Be-Quiet-TFX-Power-2-300W-Gold.html Θα χρειαστεί κάποιος μετατροπέας σωστά?
VasKag Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Αν εχει τις συνδεσεις που χρειαζονται, και χωραει, φανταζομαι μπορεις. Γιατι συνηθως αυτου του ειδους τα SFF pc, εχουν μητρικη με "περιεργες" συνδεσεις. Εχουμε και εμεις στη δουλεια αντιστοιχα fujitsu και hp
Iliaskrs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, VasKag είπε Αν εχει τις συνδεσεις που χρειαζονται, και χωραει, φανταζομαι μπορεις. Γιατι συνηθως αυτου του ειδους τα SFF pc, εχουν μητρικη με "περιεργες" συνδεσεις. Εχουμε και εμεις στη δουλεια αντιστοιχα fujitsu και hp Κάτι έχω καταλάβει νομίζω υπάρχουν διαφορές στα pins?
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 γιατι δεν τσεκάρεις καταρχήν για καποια (refurbished κοιτάς λογικα σωστά?) sff: τι τροφοδοτικα χρησιμοποιούν?
Iliaskrs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε γιατι δεν τσεκάρεις καταρχήν για καποια (refurbished κοιτάς λογικα σωστά?) sff: τι τροφοδοτικα χρησιμοποιούν? Πολύ σωστά.Έχω βρεί κάποια αναμεσά τους ειναι:Dell Optiplex 790 SFF ,DELL SQR PC 3020 SFF και FUJITSU E900 SFF. Μ ενδιαφέρει πιο πολύ η αξιοπιστία.Κυρίως το psu γιατι θα τρέχει 24/7 κ φυσικά η motherboard.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μπορεις να δεις και τα M71E: ορισμενα απο αυτα εχουν το fsp240-50sbv https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/lenovo-thinkcentre-m71e/sff/i3-2100/3100ghz/4gb/250gb/dvd-rw/w7pro-coa/ref10122350.html Το θετικο του ειναι, οτι μπορεις -ααν παθει κατι- να το αλλαξεις: με οποιοδηποτε αλλο -> αρκει να ειναι σε TFX form factor PSU 😃 Ενα τετοιο παραδειγμα TFX: https://www.skroutz.gr/s/4472175/Be-Quiet-TFX-Power-2-300W-Bronze.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα