wert Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Κολήματα και κρασαρίσματα είχα και εγώ αλλά στις εκδόσεις πρίν τις δύο τελευτέες που πάνε σφαίρα. Στις τελευτέες 6.3.1.06 αλλά και την τελευτέα 6.3.1.10 όλα πάνε μια χαρά χωρίς προβλήματα. kapou eixa dei gia mia rithmisi sti registry alla den thimamai ti akribos to psaxno pali ένα tip που ξέρω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο και αν θα σας βοηθήσει είναι το παρακάτω. Φυσικά δεν είναι δικό μου. Από το pc magazine είναι. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το Nero Burning Rom, μπορείτε νατο επιταχύνετε σημαντικά και ίσως να αποφύγετε και ενδεχόμενα προβλήματα απενεργοποιώντας την υπηρεσία IMAPI CD Burning Com Service από το Control Panel\\Administrative Tools\\Services (ορίστε Disable). Το Nero Burning Rom θα εκκινεί πλέον πολύ ταχύτερα και θα λειτουργεί απρόσκοπτα. Σημειώστε ότι με την απενεργοποίηση της υπηρεσίας θα απενεργοποιηθούν οι ενσωματομένες λειτουργίες εγγραφής CD-RW των XP Προσωπικά όντος το έχω κάνει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος να σας πω αν αυτό είναι που βοήθησε ή η τελευτέες εκδόσεις.
anonymous-root Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Απενεργοποίησε το norton. Τα ίδια μου κάνει και εμένα η 6. Απενεργποίησε προσωρινά το antivirus.
seven77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 ta exw kanei ta parapano alla ta idia pou tha mou paei tha to bro
karib Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 ta exw kanei ta parapano alla ta idia pou tha mou paei tha to bro Oποτε ουτε θεμα norton είναι μάλλον?
androu Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Για δοκίμασε να στείλεις ένα mail στο support tou nero.... Me tin apenergopoihsh tou imapi kanei ontos poli pio grigora na anoixei
seven77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Για δοκίμασε να στείλεις ένα mail στο support tou nero.... Me tin apenergopoihsh tou imapi kanei ontos poli pio grigora na anoixei την υπηρεσία IMAPI CD Burning tin kleino panta meta apo kathe setup
karib Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 την υπηρεσία IMAPI CD Burning tin kleino panta meta apo kathe setup Aυτο το service δεν ειναι απαραιτητο να τρεχει για να μπορει καποιος να γραψει cd?
androu Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Εαν χρησιμοποιείς το "συστημα" εγγραφής των XP τότε είναι απαραίτητο, αλλά το NERO είναι ανεξάρτητο..
karib Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Ok, τότε θα το απενεργοποιήσω και να δω αν αλλάξει κατι.
karib Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Me tin apenergopoihsh tou imapi kanei ontos poli pio grigora na anoixei Οντως ειδα μια μικρηβελτιωση στην ταχυτητα αλλά σίγουρα όχι τοσο γρηγορα οσο το παλιο nero.
gv Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 wert, na valoume diladi tin 6.3.1.10 ? ego exo tin 6.3.0.3 kai to provlima parousiazetai entono ...
wert Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 wert' date=' na valoume diladi tin 6.3.1.10 ? ego exo tin 6.3.0.3 kai to provlima parousiazetai entono ...[/quote'] Την τελευτέα θα την πρότεινα. Τουλάχιστον όπως προείπα σε εμένα έλυσε πολλά προβλήματα. Ίσως βέβαια να ήμουν και από τους τυχερούς που έλυσαν κάποια προβλήματα ενώ σε άλλους παραμένουν. :wink:
netcrawler Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Παιδιά εχω την 3.6.1.6 Και δέν έχω κανένα πρόβλημα Μήπως επειδή δέν έχω καθόλου antivirus???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.